Hücreme geri dönüyorum 😔

SagYanimSolYanim

İlahi Adalet ✨
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
203
216
18
38
Kahretsin yine o adam ve annem kazandı..
Bilmeyenler için özet geçeyim. 2ay önce güç bela 2cocugumla anneme güvenerek yanına geldim.Geldiğimden beri eşim bı yandan baskı yaptı eve dön değiştim çocuklara yazık ediyorsun diye. Bende dinlemedim ise başladım. Annem de geri dönmemi istiyor ben çocuklara bakamıyorum ben hiç nefes almicak mıyım düzenim bozuldu maaşım yetmiyor bakmak zorunda değilim diye her gün işten çık diyip durdu. Üzerine ev sahibi ikinci kez kapıya geldi çocuklardan şikayet var başınızın çaresine bakın ben diğer kiracılardan daha çok kira alıyorum sizin yüzünüzden onları kaybedemem dedi.Anneme de tam bahane çıktı. Tamam dedim gidiyorum ben😔 gel bizi al bir an önce dedim o adama..Şimdi yolda geliyor 😔Anneme de dedim senin artık bı kızın yok..İstemediğim adama beni bile bile gönderiyorsun. Ben inanmıştım yola koyacaktır her şeyi ama sen kolaya kaçtın dedim. Yine ben suçlu oldum diyip ağlıyor.. Arkadaşlar elimden gelen mücadeleyi verdim ama demek bı bazı şeyler bizim kontrolümuzde olmuyor..İnsan eti ağır derler ya çok doğru..😔😔

Annenizin dırdırı elin adamının yaptıklarından daha mı ağır onu da anlamıyorum. Sizi kapının önüne mi koyacaktı. Eve kadın tutardınız, küçüğü de kreşe verirdiniz. Azıcık da alttan alma. Şimdi işten de çıkacaksınız? Böyle gidip gidip dönmek iyice laçkalaştırıyor.

Annenizin dırdırı elin adamının yaptıklarından daha mı ağır onu da anlamıyorum. Sizi kapının önüne mi koyacaktı. Eve kadın tutardınız, küçüğü de kreşe verirdiniz. Azıcık da alttan alma. Şimdi işten de çıkacaksınız? Böyle gidip gidip dönmek iyice laçkalaştırıyor.
kadın acaba ne kadar maaş alıyor ki
eve kadın tutsun birini kreşe yollasın- yani yapsın keşke yapsın da var mı acaba öyle bir imkan?
kreşe de biri bırakacak alacak farkındaysanız
annesi zaten maaş yetmiyor diyormuş falan filan

eve kadın tutsun birini kreşe yollasın- yani yapsın keşke yapsın da var mı acaba öyle bir imkan?
Eve kadın tutsun derken ayda bir, annesine destek olma amaçlı temizlik için. Kreşi de uygun fiyatlı bulacak. Asgari bile alsa bu ikisini karşılar diye düşündüm. Annesinin yanında annesi de destek oluyor ki maaşım yetmiyor diyor. Boşanınca nafaka da gelecek zaten. Bir şekilde halledilebilirdi.

Şuan tekrardan o acılar çektiğim eve dönmek zorunda olmak beni boğuyor nasıl anlatsam aklıma geldikçe boğuluyorum nasıl tekrardan yaşayacağım?
işinizi bırakmayın. maaşınızı bilmiyorum ama anne evinden çıkıp kendi hayatınızı kurmak imkansızmıydı yada sığınma evi. ne yaşadınız bilmiyorum ama hep birilerine sığınarak hayat geçmez. gücü kendinizde arayın

Eve kadın tutsun derken ayda bir, annesine destek olma amaçlı temizlik için. Kreşi de uygun fiyatlı bulacak. Asgari bile alsa bu ikisini karşılar diye düşündüm. Annesinin yanında annesi de destek oluyor ki maaşım yetmiyor diyor. Boşanınca nafaka da gelecek zaten. Bir şekilde halledilebilirdi.
ben konu sahibini tanımıyorum işini maaşını bilmem
ama anneye güvenerek evden çıkma durumu ancak böyle şiddet, çok büyük can tehlikesi filan varsa olacak bir şey

1- çocuklar alıştıkları düzen bozulunca öyle ananede filan durmuyor. o zamana kadar çalışmamış olan anne hep başlarında, birden anneden de babadan da "kurtulunca" çocuklar "kuduruyor"...çok gördüm.
2- kocanla kavga ettin diye annenin düzenini bozmak mantıklı değil...ne zamana kadar anne evinde kalacaksın?

o yüzden bence evliliğinde mutsuz olan kadın kendi evindeyken işe girmeli cocukları alıştırmalı. küçükse kreşe alıştırmalı biraz büyükse evde tek durmaya alıştırmalı. daha büyükse yemek fila pişirtmeli.

bu arada adama da tepem atarsa giderim mesajı vermeli. ha hala düzelmediyse ondan sonra gider. orada ev yok düzen yo , nereye gidiyorsun? burada hep annene git o baksın çocuklara filan deniyor, o zaman da hep söylüyorum kimse kimsenin çocuğuna bakmaya mecbur değil arkadaşlar....

Bence kocanıza annenizin istemediğini anlatmayın dik durun. Sana son bir şans vereceğim deyinn. Annenizi de sıkı sıkı tembih edin. Üzgünüm ama anneniz anne olamamış.
Çok doğru tespit asla eşinize belli etmeyin

Büyük çocuğum sürekli babayı sayikliyor. Keşke babamdan ayrilmasaydin neden ayrıldın hep babamı düşünüyorum vs

Umarim bu yasanilanlari unutmayip oraya sadece gecici kalacaginiz otel olarak bakabilirsiniz. Delilleri toplayin isinize yarar. Cunku oyle bir adam degismez ve aldatmaya devam eder. Benim korkum siddete basvurmasi. Aldatmaya geri donen kadina daha kotusunu yapmaz umarim. Bazen caresiz durumlar oluyor. Anneniz ve ev sahibiniz resmen kapinin onune koymus zaten. Anneniz de akillanir da daha zamani gelmemis belli. Kendinizi kurtarirsiniz umarim en yakin zamanda.

Back
X