Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben molfix kullanıyordum doğduğundan beri çok memnundum
bi ara bulamadık molfix bi kaç paket haggis aldık
her paketinde bir kaç bezin bandı elimde kaldı çıldırdımm
16 milyon veriyorum ama karşılığında illaki defosu oluyor
birde mesela bazen geceleri çok çiş yapıyo kızm sabah epey şişmiş oluyo
ne göreyim haggisin desenleri kzızımın çamaşırına çıkmış
çıkmakta bilmiyor
anlamadım gittii
verdiğin paraya gerçekten değmiyor
şimdi evy baby aldım hem fiyatı uygun hemde iyi gibi şimdilik
ama birdaha asla haggis almam tövbe
Allah Allah biz de huggies kullanıyoruz ama dediklerinden hiçbiriyle karşılaşmadım. Bence iyi bez demek bebeğin teninde bi olumsuzluk yapmayıp, sızdırmadığı ve bebeğin sağlığını olumsuz etkilemediği sürece bütçeye en uygun gelen bezdir...
kesinlikle öyle
ama bir ekleme daha yapamak gerkiyor
bantları elimizde kalmamalı sempatiksalakcinni
valla her pakette en az iki tanesinin bandı elimde kaldı:umursamaz:
Burda huggiesten memnun olmayanların arasında bile bantı elinde kalan tek kişisin kaldı ki benim gibi huggiesten memnun olanların elinde de bantlar kopmadığına göre bence o anda epey fazla çektin bantları ki koptular. Ben de huggiesin kalınlığından memnun değilim ama bu onu kötü bez yapmıyor. Ben 6 aydır kullanıyorum söylediklerinin hiçbirini yaşamadım.
canım aynısını ben yaşadım bantlar dediğin gibi kopuk kopuk.ben de eşime bahsetmiştim o de gidip prima almış ama o de çok dar ve kakası beline kadar çıktı kızımın.demin daha dikkatli bağladım daha yukarıdan yani bakalım ne olacak...hayır fazla çekmedim
bantlar zaten kopmuş oluyo
nasıl anlatsam yapişması gereken yerleri tam yapışmamış oluyor
bandı açar açmaz yada açtıktan hemen sonra hemen elimde kalıyor
haggiesle bi alıp veremediğim yok
laf olsun diyede şikayet yazmayacak kadar olgun olduğumu düşünüyorum
ben bunu belirttim çünki benimle birlikte
aynı problemle karşılaşmış birinin olup olmadığını görmek istedim
bir tek ben varmışım
demekkki haggiesin benimle bi alıp veremediği varCADIARZU
canım aynısını ben yaşadım bantlar dediğin gibi kopuk kopuk.ben de eşime bahsetmiştim o de gidip prima almış ama o de çok dar ve kakası beline kadar çıktı kızımın.demin daha dikkatli bağladım daha yukarıdan yani bakalım ne olacak...
walla ben evy baby aldim ama acayip sizdirio birde erkek ve kiz bebekte degisio benceerkek beekte sizdirma olayi daha cok huggies kalin ama iyi koruo doktorlar bebekleri yan yatirion dio sonra bi bakiom islak ben bulamadim dogruduzgun bez primada kaka ypinca vucuduna dagiliyor evybaby sizdiro cok huggiescok kalin bilemedim ne alsam