• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar kuzenimin düğününden geldik şimdi minnoşumu uyutuyorum 🤗🤗

Maske filan hak getire kimsede yoktu inşallah korona olmayız🥴🥴

Pazartesi ablamın yanına O1deren87 O1deren87 gidiyoruz bikaç gün kalacağız hem çocukları denize de götürürüz👏👏👏

Herkese iyi geceler 😍
Bugün daha iyiyim çok şükür 🙏
Pazara gittik 80 TL harcadık fazla eksik yoktu sırf enginar için gittik.
Markete uğradık oradada 110 TL harcadik.
Oglusa ayrıca kaykay aldık a 101 den 100 TL de ona ödedik.
Eve gelince daha önce köfteci Yusuftan hamburger köftesi ve ekmeği almistik buzluktaydi onu yaptik yanına patates kizarttim balkonda yedik yemeğimizi.
Sonrada fırında sütlaç yaptım buzlukta 1.5 kg sütüm vardi hepsiyle yaptım 10 kase çıktı eşim tam bir sütlaç kolik çok sevindi çok yaptığımı görünce 😀
Bebişi uyuttum mısır pisirmistim şimdi onu yiyeceğiz sıcak sıcak 🤩

Herkese iyi geceler 😍
Bugün daha iyiyim çok şükür 🙏
Pazara gittik 80 TL harcadık fazla eksik yoktu sırf enginar için gittik.
Markete uğradık oradada 110 TL harcadik.
Oglusa ayrıca kaykay aldık a 101 den 100 TL de ona ödedik.
Eve gelince daha önce köfteci Yusuftan hamburger köftesi ve ekmeği almistik buzluktaydi onu yaptik yanına patates kizarttim balkonda yedik yemeğimizi.
Sonrada fırında sütlaç yaptım buzlukta 1.5 kg sütüm vardi hepsiyle yaptım 10 kase çıktı eşim tam bir sütlaç kolik çok sevindi çok yaptığımı görünce 😀
Bebişi uyuttum mısır pisirmistim şimdi onu yiyeceğiz sıcak sıcak 🤩
Afiyet olsun canım keyif zamanı👏👏👏

Günaydın dün dışarı çıktık önce kahvaltı yaptık sonra akdamar adasına gittik vapurla gidiyorsun ada da kilise var onun için ayrı para ödedik kişi başı 35 vapura kişi başı 25 göle girdi benim ufaklık suyu görünce dayanamadı yine sonra migrosa gittik evde peynir sosis çamaşır suyu birkaç şey bitmişti 175 oraya ödedik. Akşam yorgun gelince kışlanjn içinden hazır yemek aldık onada ödemiştir 80 civarı bugün lojmanı içinde dolaşırız biraz

Selam kızlar kahvaltı yaptık kahvemizi içtik birazda spor yaptık
Akşama menüde tqvuklu şehriye çorbası tavuk kızartması pilav salata ayran var👍👍👍

Valiz hazırlıyorum yarın gidecez👏👏
Bana da aşı çıkmış randevu aldım ama direk sağlık ocağında yapıyorlarmış eğer vururlarsa sabah erkenden gidecem👍👍👍

Günün harcaması ekmek noodle nesface dondurma🤪🤪

Selam kızlar kahvaltı yaptık kahvemizi içtik birazda spor yaptık
Akşama menüde tqvuklu şehriye çorbası tavuk kızartması pilav salata ayran var👍👍👍

Valiz hazırlıyorum yarın gidecez👏👏
Bana da aşı çıkmış randevu aldım ama direk sağlık ocağında yapıyorlarmış eğer vururlarsa sabah erkenden gidecem👍👍👍

Günün harcaması ekmek noodle nesface dondurma🤪🤪
Hazırlandınızmi bakalım kizlar😊
Benim ÇOCUKLAR da sabırsızlıkla bekliyorlar.artık siz eve giren e kadar sorarlar ne zaman gelecekler diye😅😅

Back
X