• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar herkes iyi mi okuldan yeni geldim . Hava sıcak buharlaştım Keske yağlar böyle erise 😂😂
Amannn iyiyiz ablama geldik gelirken şoförle bir sürü kavga ettik 🤪🤪🤪

Bizi dediği yerde indirmeyecekmiş başka yerde indiririm dedi cazgırlıpımı konuşturdum.
Eşimi aradım eeeee noldu mecbur taksi paramı karşıladılar😁😁😁

😂😂😂😂😂 öyle bakınırken burası açık kalmış s9nra da aceleyle yazıp geçmişim 😅😅😅😅 Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Hahah anladım canım 😘😘

Amannn iyiyiz ablama geldik gelirken şoförle bir sürü kavga ettik 🤪🤪🤪

Bizi dediği yerde indirmeyecekmiş başka yerde indiririm dedi cazgırlıpımı konuşturdum.
Eşimi aradım eeeee noldu mecbur taksi paramı karşıladılar😁😁😁

Hahah anladım canım 😘😘
Adanalı olmak bunu gerektirir 😂😂
Ablana selamlar güzel vakit geçirin 😍😍

görümcemin kızı orda lise öğretmeni 2 yıl oldu geleli.onun evinde kalacağız.otellere henüz cesaret edemem.seneye inşallah.
İnan otellerde şuan çok pahalı pandemi nedeniyle🥴🥴
İlçe olarak nereye gideceksiniz
Susanoğlu çok temiz narlıkuyu ve yapraklıkoy mutlaka git derim suyu çok güzel🤗🤗

İnan otellerde şuan çok pahalı pandemi nedeniyle🥴🥴
İlçe olarak nereye gideceksiniz
Susanoğlu çok temiz narlıkuyu ve yapraklıkoy mutlaka git derim suyu çok güzel🤗🤗
bilmiyorum ki hiç sormadım resimlerde ev denizi görüyordu :rolleyes: çamlıyayla da oturuyordu merkeze taşındı biliyorum

bilmiyorum ki hiç sormadım resimlerde ev denizi görüyordu :rolleyes: çamlıyayla da oturuyordu merkeze taşındı biliyorum
Hahahahha oda iyiymiş🤪🤪🤪
Çamlıyayla da güzel ya mersinin her yeri güzel
Ben kız kalesini çok beğeniyordum ama artık o kadar çok kalabalık ki bunalıyorum her telden insan var bunalıyorum orda🙄🙄🙄

Hahahahha oda iyiymiş🤪🤪🤪
Çamlıyayla da güzel ya mersinin her yeri güzel
Ben kız kalesini çok beğeniyordum ama artık o kadar çok kalabalık ki bunalıyorum her telden insan var bunalıyorum orda🙄🙄🙄
suriyeliler doluymuş duyduğuma göre.hoş ankarada da dolularrrr :işsiz:

Evettt😥😥😥

Ahahahh aha kız azıcık dikkat et o zaman zayıfla duyduğuma göre bikinini de satmıştın zaten ne giyecen denizde:KK70::KK70:
yok yok satmadımmm.onlarca teklif aldım 400 e kadar çıktılar da vermedim.fakirim ama deniz de ck bikinimle dolanacağımm bananeeeee.sahtesi de vardı onu sattım kışın :rolleyes: ama terlik alacak param yok altına gezer terlik de olur mu ki?

Back
X