- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Ben olsam balı tercih ederdimkızlar izne giderken sizce hediye olarak basmati prinç mi alayım hakkari balı var burda ondan mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam balı tercih ederdimkızlar izne giderken sizce hediye olarak basmati prinç mi alayım hakkari balı var burda ondan mı
Yarın gidiyor canımOohhh hiç yanlız bırakmıyorlar ne güzel
Esin nezaman gidiyor canm çok mu uzun kalacak ?
Geçmiş olsun canım benim nasıl oldu oğluş iyi mi biraz dahaHerkese selamlarara ara okuyorum kimsede pek bişey yazmamis herkes tatil modunda tabi
Bizim tatil daha Ağustos sonundaEv iş arası kosturmacali geçiyor günler.Birde gircelerim geldi kv de kalıyorlar oraya gidip geliyoruz yoğun ve yorucu oluyor günler.
Neyseki yarın evdeyim bugün de ikinci doz aşımı olucam.
Bebişim çok hareketli ve her yeri alerji onu özel bir prof.'a getirdik alerji testleri falan yapıldı hem masrafları hemde yıpratıcı oldu zapdetmek çok zor oldu.
Benden haberler böyle sizler nasılsınız![]()
Bol bol güzel vakit geçirin canımCumartesi gidiyoruz canım inşallah annemle köye gitcem fasulye falan ekmiş ot alınacakmış bekle beraber yapalım yorma kendini dedim.
Çıktı canm birkaç şeye alerjisi var malesef.hem alerji ilacı h.krem verdi kizariklari halen geçmedibebiş nasıl çıktı mı test sonuçları
Çok huysuz bu ara hiç durmuyor alerjiden mi başka birşeyden mi anlamadık.Bu akşam sahile indik hava alalım diye canımıza okudu resmen Hic durmuyor hiç birseyden memnun olmuyor sürekli mızirdak ve ağlıyor.Yarın gidiyor canım
Geçmiş olsun canım benim nasıl oldu oğluş iyi mi biraz daha
Bol bol güzel vakit geçirin canım![]()
Ahhhh canım büyüdükçe huy değiştiriyorlar benim küçük kızımda sürekli böyleÇok huysuz bu ara hiç durmuyor alerjiden mi başka birşeyden mi anlamadık.Bu akşam sahile indik hava alalım diye canımıza okudu resmen Hic durmuyor hiç birseyden memnun olmuyor sürekli mızirdak ve ağlıyor.
Allah şifa versin bizimde öyle geçen kolye taktım mavi boncuk varya ondan boynu çok fena oldu 2 gün geçmediÇıktı canm birkaç şeye alerjisi var malesef.hem alerji ilacı h.krem verdi kizariklari halen geçmedi![]()
Geçmiş olsun canımAllah şifa versin bizimde öyle geçen kolye taktım mavi boncuk varya ondan boynu çok fena oldu 2 gün geçmedi
Hayırlı yolculuklar canımGünaydın kızlar bugün çarşıda işlerim var onları halletcem inşallah yarın öğleden sonra yolcuyuz kazasız belasız sağlıkla varırız inşallah
Ohhh eğlenmişler kuzucuklarımSlmlar
Adanadayiz annemlerde
Bugün ailecek avmye gitik.çocuklar eğlendi
Bişeler yedik.
Şimdi annemlere geçtik. Ablam gilde burda
Kurbanligimizi aldık 2.200e .Arabamız masraf çıkardı malesef 2000 ona baycaz. Sağlık olsun napalım.
Dün gece ailecek annem gil yatmisti. Sohpet ettik bayağı güldük. Güzel geciyor
Aynı durumdayiz en ufacık birşeyde her yeri pıtır pıtır kabariyor.Bugun kakasi yaparken alnı terlemiş fısır fısır kabarmış alnıAllah şifa versin bizimde öyle geçen kolye taktım mavi boncuk varya ondan boynu çok fena oldu 2 gün geçmedi
Sağol canm sorduğun içinZeynolin44 tatlım annenler geldi mi
Cedric1003 kızzz çıktın mı tatile
okyonus hadi tatlım balayından dönüşte bebe haberi ver
Penguen canım yola çıktınız mı
Cankusunannesi canım oğluş nasıl oldu
![]()
Ahhh yavrum ya alerjiden mi kaynaklı oluyor bunlar yediği değişik şey filan var mı acaba farklı bir yeri mi ağrıyor kiSağol canm sorduğun içinogluş benekli benekli yaşamına devam ediyor
doktor bu geçirir diye bir krem verdi oda geçirmedi 5 gündür hiç bir değişim yok.
Huysuzluk aynen devamAma bugün enazindan az da olsa oynabildik aglanmadan sizlanmadan (20 dk kadar )
![]()
Selam canlarZeynolin44 tatlım annenler geldi mi
Cedric1003 kızzz çıktın mı tatile
okyonus hadi tatlım balayından dönüşte bebe haberi ver
Penguen canım yola çıktınız mı
Cankusunannesi canım oğluş nasıl oldu
![]()