• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam canlar
Evet canım bugün geldiler yemek, çay, kahve sohbet muhabbet derken bu saat oldu herkes odasına çekildi yeni teli elime aldım
Sen nasılsın eşin bugün gidecekti sanırım gitti mi
Ohhh bol eğlenceler 💞💞💞

Dün gitti canım👍
Sabahtan anneme geldik hep beraber güzel bir kahvaltı yaptık🤲🤲

Annem Çiğköfte yqpacak😋😋

Ahhh yavrum ya alerjiden mi kaynaklı oluyor bunlar yediği değişik şey filan var mı acaba farklı bir yeri mi ağrıyor ki🙄🙄
Hic değişik birşey yok ama alerji genel olarak huzursuzluk yaparmış.Birde sıcağın etkisid var ev çok sıcak 30 derece oluyor bazen sadece salonda klima var oda diğer odalara fayadasi yok zaten çokta acamiyoruz ailskin olmadığı halde çin burnu akmaya başlıyor hemen.

İyi geceler kızlar
Bol harcamalı geçiyor günler
Bugün abimler yiğenlerle gezdik yedik içtik çocuklar eğlendiler 🤗🤗yorulduk hava aşırı sıcak ve nemli
Eşim 17 ağustosta gelecek 420 TL biletini aldık
24 ağustosta da hep beraber döneceğiz 1970 TL de dönüşlerimiz tuttu🥴🥴
Burdayız epeyce çarşamba kocaeline gideriz

Hic değişik birşey yok ama alerji genel olarak huzursuzluk yaparmış.Birde sıcağın etkisid var ev çok sıcak 30 derece oluyor bazen sadece salonda klima var oda diğer odalara fayadasi yok zaten çokta acamiyoruz ailskin olmadığı halde çin burnu akmaya başlıyor hemen.
Sıcakta benim küçük kız sürekli ağlıyor canım onun etkisi de olabilir klimayı aç çok soğuk olmasın alışır bünyesi biz 7 24 klimadayız🥶🥶🥶

Günaydın kızlar 🤗🤗🤗

Hamur mayaladım poğaça yapacağım😋😋
1 tepsi de pizza taparım bugün hep hamur işi😁😁

Markete gittik un cola cips noodle çikolata toka meyve suyu aldık👍👍

Sıcakta benim küçük kız sürekli ağlıyor canım onun etkisi de olabilir klimayı aç çok soğuk olmasın alışır bünyesi biz 7 24 klimadayız🥶🥶🥶
Odayı soğutup kapatiyoruz bu şekilde kullanıyoruz genelde ama çok etkili olmuyor tabi daha doğrusu bir süre etki ediyor.Dun akşameyve suyu diye çok ağladı görümcemin çocukları içerken çok az vişne suyu verdik bugün ger tarafi kızamık gibi kabardı 😖büyüdükçe bu elerji işi zorlamaya başladı.Evde daha temkinli davranabiliyoruz ama başka yerlerde pek mümkün olmuyor gördüğünü istiyor.

Odayı soğutup kapatiyoruz bu şekilde kullanıyoruz genelde ama çok etkili olmuyor tabi daha doğrusu bir süre etki ediyor.Dun akşameyve suyu diye çok ağladı görümcemin çocukları içerken çok az vişne suyu verdik bugün ger tarafi kızamık gibi kabardı 😖büyüdükçe bu elerji işi zorlamaya başladı.Evde daha temkinli davranabiliyoruz ama başka yerlerde pek mümkün olmuyor gördüğünü istiyor.
Offff çok zor olmuştur canım yaaaaa alerji sanki büyüdükçe azalıyor diye biliyorum hatta tamamen sıfırlayabiliyor inşallahh en kısa zamanda geçer🥰🥰🥰

Günaydınlar
Dün akşam ablam gil bizi görümcem den aldılar annem gile gectik . Erkekler dışarı çıktı .
Sabah babamla pazara gittik geldik.kızı yîkadım bende duş aldım. Annem sağolsun biz uyurken sıkma yapmış. Şimdi uzanıyorum.
Ohhhh çok iyi

Kesin öğlen uyumuşsındır🤪🤪

Bayramın birinci günü biterken selamlar
Rabbim herkesin kurbanı ni kabul etsin.
Annemlerle ve kardeslerimle geçirdik bayramı çok şükür
Akşam evi süpürüp sildim.annem masaları sildi.mutfağı tekrardan topladım. Duş aldım klimayı açtım .şimdi kızımı uyutuyorum.

İyi bayramlar kızlar 🐄🐄

Kurban ile uğraştık bugün
Eşimde kv ve kaynımlarla hallettiler Allah kabul etsin tüm kurbanları🤲🐄
Eşim abileri ile bizim etlerimizi halletmişler eve götürüp dolaba koydular geri döndüler kv yanına 🤗🤗

Kuzucuklarımın 500 TL harçlıkları oldu bugün koydum kenara okullar açılınca harcarız 🙏

Slmlar
Evime geldim.her tarafı havalandırdım
Duş aldık .klimayı açtık. Et kavurdum yedik..
2 mak .cam yîkadım. Birini astım diğerini asacam. Balkonu yîkadım mermeri ni sildim.Bul. mak.boşalttım .tekrar koydum.buzdolabı ni sildim düzenledim. Valizlerin büyük bi kısmını hallettim.uyumuşum tabikisi😊
Yarın görümcem gil gelebilir.

Slmlar
Evime geldim.her tarafı havalandırdım
Duş aldık .klimayı açtık. Et kavurdum yedik..
2 mak .cam yîkadım. Birini astım diğerini asacam. Balkonu yîkadım mermeri ni sildim.Bul. mak.boşalttım .tekrar koydum.buzdolabı ni sildim düzenledim. Valizlerin büyük bi kısmını hallettim.uyumuşum tabikisi😊
Yarın görümcem gil gelebilir.
Şaşırdık mı uyuman tabikisi hayır
Ayyy öğlen benimde çok uykum geldi ama minnoş izin vermedi🙉🙉

Back
X