• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sorma en az yüzde 40 zam lazım ne hoş zamda cozum degil zam yaptıklarında herseyinde fiyatı artıyor . Enflasyon olayının bitmesi lazım . Ya Ege de incir in kilosu 30 olur mu 😡😡

Sana torpil geçiyorum var yazıyorum :KK68:
Bu sene hastalık yangınlar tüm enerjimizi aldı . Hiç gönlüm tatil deniz istemiyor . Cok üzülüyorum ülkemizin bu haline .
Bende öyleyim bir bıkmışlik bezmislik var hiç birşey için hevesim heyecanım yok öylesine gün dolduruyoruz gibi.son yıllar çok sert ve acımasız geçti gelecek yıllar inşallah bu son yıllarıda aratmaz 🤲

Merhabalar :KK68:
Diyarbakirda yasiyorum esim isi dolayisiyla tayinciyiz aslen ankaraliyim 5 yasinda bir oglum var zorlu kpss sureci sonrasinda 33 yasinda memur olarak atanmak nasip oldu cok şükür 😇 Taze memurum henuz daha 2. Maasimi almadim 😂
Ilk aydan bile az biraz kenara atabildim. Her ay damlaya damlaya göl olur misali birikim yapmak istiyorum o yuzden solugu sizin topikte aldim 🤗
Göreviniz hayırlı olsun 🌹inşallah güzel birikimler ve dikkatli harcamalarla devam eder iş hayatiniz.İlk aydan işi sıkı tutarak çok iyi yapmışsınız 👏

Selam tatlım hoşgeldin🤗🤗

Ailenin yqmıma gitmek sana ve çocuklara iyi gelecektir canım benim💞💞

Ayyy gerçekten ya sabah dip köşe süpürdüm şimdi her yer de bişeyler var 🙄🙄

Gerçekten herşey çok pahalı oldu evdeki malzemenin biri bitiyor biri alınıyor🥴🥴

Yaaaaa çok sevindim atanma a Rabbim çabalarını boşa çıkarmamış bölümün neydi canım
Oğluna kim bakıyor

İnşallah güzel birikimleri olur canım🤩
İnşallah iyi gelecek canm.Eylul ayına güzel girmek istiyorum 🤲

Herkese günaydınlar 🌞
Birikimler den bahsedemiyoruz pek malum ekonomiden pahaliliktan .onun yerine Kış hazırlıklarımız dan falan bahsedelim hem motive oluruz hem de birbirimizin hazirliklarindan fikir sahibi oluruz 🤩sonuçta buda kısa yatırım değil mi 😀

Geçmiş olsun canm.Antikorun bol olsun inşallah 🙏
İlk asida kol ağrısı eklem ağrısı ve carpintim oldu 1 gün.2 dozda bildiğin covit gibi 1 hafta yorgan döşek geçirdim 😨
Bende korkuyordum açıkçası ama neyseki kol ağrımdan başka bir ağrı olmadı👍🏻

Herkese günaydınlar 🌞
Birikimler den bahsedemiyoruz pek malum ekonomiden pahaliliktan .onun yerine Kış hazırlıklarımız dan falan bahsedelim hem motive oluruz hem de birbirimizin hazirliklarindan fikir sahibi oluruz 🤩sonuçta buda kısa yatırım değil mi 😀
Tabiki de cqnım bence çok güzel yatırım olur kışın çoğu şey çok pahalı

benim zeytinim de salçamda var kışlık olarakpeynir de 10 kilo var kışa alınmaz

biraz patlıcan biber közlemek istiyorum
Yeşil fasulye koyarım buzluğa
Domatesi rendeleyip kaldırqcağım dondurucuya
Konserve annem yaparsa bikaç kavanoz verecek onun dışında biz çok kullanmıyoruz

Göreviniz hayırlı olsun 🌹inşallah güzel birikimler ve dikkatli harcamalarla devam eder iş hayatiniz.İlk aydan işi sıkı tutarak çok iyi yapmışsınız 👏
Cok tesekkur ederim 🤗hep beraber insallah
Geçmiş olsun canm.Antikorun bol olsun inşallah 🙏
İlk asida kol ağrısı eklem ağrısı ve carpintim oldu 1 gün.2 dozda bildiğin covit gibi 1 hafta yorgan döşek geçirdim 😨
Aa cok gecmis olsun benim ilkinde mide bulantisi halsizlik ve bas agrisi yapti 2. Sadece kol agrisiydi.
Herkese günaydınlar 🌞
Katiliyorum kislik hazirlik onemli bence de domatesler fasulyeler yakında baslar maraton 😊
Bende korkuyordum açıkçası ama neyseki kol ağrımdan başka bir ağrı olmadı👍🏻
Cok sukur canim 🤗

Fasulye patlican koyacagim ben de buzluga konserve domates biz cok yiyoruz ben biraz fazla yapiyorum cok ugrastiriyor ama kisin cok rahat oluyor.
Gunaydin kızlar altın düşüyor 😎😎
Biraz daha dusecegi söyleniyor bekleyelim bakalim 🤩 ilk maasimdan bi ceyrek alip kenara atsam super olur 😇

Cok tesekkur ederim 🤗hep beraber insallah

Aa cok gecmis olsun benim ilkinde mide bulantisi halsizlik ve bas agrisi yapti 2. Sadece kol agrisiydi.

Katiliyorum kislik hazirlik onemli bence de domatesler fasulyeler yakında baslar maraton 😊

Cok sukur canim 🤗

Fasulye patlican koyacagim ben de buzluga konserve domates biz cok yiyoruz ben biraz fazla yapiyorum cok ugrastiriyor ama kisin cok rahat oluyor.

Biraz daha dusecegi söyleniyor bekleyelim bakalim 🤩 ilk maasimdan bi ceyrek alip kenara atsam super olur 😇
Tabi senin çocuk falan var masraflar tabiki daha fazla olur . Ben bekarken atandım en büyük pişmanlıklarımdan biri her ay altın alıp köşeye atmamam şimdi nasıl rahat ederdik . Eşimde bende yedik içtik gezdik . Sağlık olsun bundan sonra yaparız . Hepimize bereketli kazançlar olsun .

Tabi senin çocuk falan var masraflar tabiki daha fazla olur . Ben bekarken atandım en büyük pişmanlıklarımdan biri her ay altın alıp köşeye atmamam şimdi nasıl rahat ederdik . Eşimde bende yedik içtik gezdik . Sağlık olsun bundan sonra yaparız . Hepimize bereketli kazançlar olsun .
Ohhhh sefan olsun kuzum💞💞💞

Herşey birikim değil güzel ve kaliteli zaman geçirmekte önemli
Karınca kararınca🤩🤩🤩

Kızı kreşe bırakıp anneme geldim vücudumda ağrıyor birqz ağrı kesici içtim👍👍

Annem ızgara köfte yqpacak yanına salata ayran cola filan yerizz😋😋😋

Altın düşüyor aslında 2 gram alasım var ama tatilde parasız kalmak istemiyorum 🙉🙉

Zaten herşey dahil olacak çok para harcamam ama yine de yanımda kalsın😁😁 dedi ve harcadı🤣🤣🤣

En iyisini yapmissin😇 ben bekarken ozel sektordeydim bi kurus biriktirmedim ceyiz harici yedim ictim gezdim suan hic pismanligim yok icimde kalmadi en azindan 😂

Benimde z.yagim,tereyagim,visnem,çileğin var kompostoluk şimdilik bu kadar başka biseyim yok.İnsallah izne çıkınca domates fasulye,barbunya,kapya biber patlıcan işini falan halledeceğim.2 pisirimlikte bamya koysam yeter.

Benimde z.yagim,tereyagim,visnem,çileğin var kompostoluk şimdilik bu kadar başka biseyim yok.İnsallah izne çıkınca domates fasulye,barbunya,kapya biber patlıcan işini falan halledeceğim.2 pisirimlikte bamya koysam yeter.
Neyse annenin yanına gidince halledersin bizde hiç bamya piçmez
Eşim çok sever annem pişirince ona göre getiririm yer🤪🤪

Kabak, fasulye kuruttuk annemle
Biraz barbunya ve kurufasulyede ayırdı bizim için
30şişe domates konservesi yaparım
Biraz Karnıyarık ve tavalık koyarım yeter
Salçam yok biraz alırım biraz da annem gönderecek yapınca
Peyniride arada yaparım arada alırız yeter

Back
X