- 4 Mart 2012
- 15.714
- 36.413
- 798
Arkadaşlar merhaba
zerya271210
ile iletişim kuran var mı ? Bebeğindeki rahatsızlık ile ilgili soru soracaktım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlabilirOhhh temizlik yapılmış yemek yapılmış ellerine sağlık
Patates kızart üzerine. Sarımsaklı yoğurt ohhh missss afiyet olsun![]()
Yok canım marttan beri girmedi bizde çok merak ettik ama başka görüştüğümüz platform olmayınca ulaşamadıkArkadaşlar merhabazerya271210 ile iletişim kuran var mı ? Bebeğindeki rahatsızlık ile ilgili soru soracaktım.
Evet yaaaaa inşallah bişey olmamıştırMerhaba kızlar .zerya271210 en son Siirt’te gelmişti dinecegiz bikacgune demişti . Sonra hiç girmedi umarım iyidir cok merak ediyoruz .
Bugün kanal tedavisine başladım şimdilik anestezinin etkisiyle pek bir agri yok sonra ne olur bilmiyorum![]()
Dogun günü tatili mi buKüçüğümü kreşe bıraktım ordan büyük kızla ve yiğenime alışverişe gittik
Kızıma su girmez kılıf (tatilde çekim yapacak kıyamıyorum iPhone 12 ye güvenemiyorum kılıfa ama mecbur aldık)
Kontür yükledim
Elbise aldım kendime
Anneme geldik bugünde burdayız
Dün annemler sürpriz pasta almışlar doğumgünümü kutladılar 5 gün erken oldu ama çok sevindim![]()
Hahahahha olabilirDogun günü tatili mi bu![]()
Mangal var mi menude
Ayyy ağzın bal yesin1.sınıfa gidecek öğrenciler 31 agustosta okula başlıyormuş.31agustos 4 Eylül arası uyum haftasıymış.Sonraki hafta tüm kademe açılacakmış.
Günaydın kızlarHayırlı cumalar.Allah hepimizin gönlüne göre versin
Kimin ne duası varsa kabul olsun inş
![]()
Günaydın kızlarGunaydin kızlar
Hayırlı cumalarçalışanlar icin haftanın son günü mayışa 2 gün coinlerim artıyor altın düşüyor pek mutluyum
![]()
Afiyet olsun ya hergün yemek derdiMutfaktan çıkmadım yaaa
Eşim 3te ise gidiyo.ona barbunya ısıttım. Çocuklara kıymalî erişte yaptım. Kız suyundan yedi
Onu yapsam o yemiyor. Diğerini o yemiyor öf. Süt pişirdim mayaladım. Hamur mayaladım biberli ekmek yaptım. Çocuklar yedi az bişe eşime kaldı. Oda gece gelince yer.
Sabah boşalttım bul.mak.ikindi gibi yine doldurup ćalıstırdım. Habire bulaşık çıkıyor. Çamaşır katladım. Evin ön taraflarını süpürdüm. Çocuklar sıcak diye kendi odalarına gitmiyorlar oralar kirlenmiyor .
Pazartesi aşure yapıcam. O yüzden pazar evi temizlesem iyi olacak ama.sabah kalkıp kahvaltı hazırla markete git geri dön eşe yemek hazırla. Belki akşam temizlerim evi bilmiyorum
Camlarin silinmesi lazım![]()
Gidiyorsunuz haAfiyet olsun ya hergün yemek derdiben kaç gündür rahattım
Pazardan sonra da rahat olurum
Havalar çok sıcak ya silme cam filan![]()
Tabikisi de deGidiyorsunuz ha
Güzel geçsin inşallah .çocuklara dkkat et.