• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Doğum günün kutlu olsun Adanalı dostum🥰 Kmsl Hnd Kmsl Hnd

Eklentiler

• C20BDCF9-0116-442D-8117-E746CE1425AC.webp
    C20BDCF9-0116-442D-8117-E746CE1425AC.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 74
Ay sabah 10dan aşağı kalkamiyoruz.eşim gece 1de geliyor .yemek hazırla falan uyumamız 2bucugu buluyor. Sabah herkes uyurken etli pilav yaptîm. Tavuk haşladım düğün çorbası yaptım. Sonra yatakları topladım kah.yaptık topladım. Duş aldım namaz kıldım. Hop saat 3 oldu .yemek yedik eşim ise gitti hemen açtım süpürgeyi salon mutfak antreyi süpürdüm.
Eşim diyor yerlerde ne varda süpüruyorsun. Dedim sacimiz dökülüyor malesef..
Çocuklara ders yaptırdım.
Sonra biraz uyumuşum. Ay nasıl da iyi gelmiş. Çocuk gibi öğlen uykusuna mutlaka yatcam😅😅
Sonra kalktım mutfağın tezgah üstü camını sildim.Balkonu nu yîkadım. Kıza tekrar ders yaptırdım. Bul.çalıştırdım. oturuyorum

Herkese iyi akşamlar 💖
Ben yine gelemiyorum da bir selam vereyim dedim kayıp ilanim verilmeden önce 😀
Cumartesi yola cikacaktik bebişim cuma gece ateşlendi zor sartlarda memleketime anneme geldik eşim vardiyali olduğu için evde gece yanlız kalmak istemedim bebiş hastayken tedirgin oluyorum çok.3 hastaneye getirdik grip dediler(bakicimiz grip olmuştu ilk gün gelince anladım sonra 2 gün izin aldım gelmedi ama ilk gün geçmiş zaten) ateş düşürücü ve umca bağışıklık damlası verdiler.Ama öksürüğü kötüydü burnu felakat tikaliydi geniz akıntısı vardı pazartesi hemen akrabamız olan çocuk doktoruna getirdik geniz akıntısı ciğere inmiş dedi 3 tane antibiyotik iğne ve ağızdan ayrıca antibiyotik verdi.Toparladi çok şükür sadece arada hala balgamı oluyor oda öğürtüyor kustuyor.Ama neşesi keyfi geldi şükür🙏Çok zorlanıyoruz neredeyse 1 haftadır gece gündüz kucağımda benden başka hiç kimseye gitmiyor eşimde bizi bırakıp aynı gün dönmek zorundaydi tamamen benim üstümde yapışık yasiyoruz.Zaten yabancılama huyu hat safhada vardı hastalanınca iyice durum vahimlesti.Tabikii bizede grip geçti anneme yanaşma dedim ama dinlemedi olsun yavrum o benim dedi.Simdi annem büyük oğlan ben hepimiz salya sümük hapsiriyoruz burnumuzu silmeye selpak yetmiyor 😤
Pazartesi bir aksilik olmazsa eşim almaya gelecek evde de işlerim var onun için birkaç gün evde geçireceğim iznimi.persembe iş başı zaten.
Harcamaları hiç yazmiyorum bile 😖
Bir arada dün annemle bizim çin domates sosu yaptık 20 kavanoz çıktı bize yeter çok şükür 🤲
Pazar günüde bahceden fasulye biber barbunya mısır toplanacak onları halledeceğiz.
Sonra aklıma geldikçe ufak tefek koyarım birşeyler daha inşallah 🙏
Bende durumlar böyle sizler nasılsınız 💕

Herkese iyi akşamlar 💖
Ben yine gelemiyorum da bir selam vereyim dedim kayıp ilanim verilmeden önce 😀
Cumartesi yola cikacaktik bebişim cuma gece ateşlendi zor sartlarda memleketime anneme geldik eşim vardiyali olduğu için evde gece yanlız kalmak istemedim bebiş hastayken tedirgin oluyorum çok.3 hastaneye getirdik grip dediler(bakicimiz grip olmuştu ilk gün gelince anladım sonra 2 gün izin aldım gelmedi ama ilk gün geçmiş zaten) ateş düşürücü ve umca bağışıklık damlası verdiler.Ama öksürüğü kötüydü burnu felakat tikaliydi geniz akıntısı vardı pazartesi hemen akrabamız olan çocuk doktoruna getirdik geniz akıntısı ciğere inmiş dedi 3 tane antibiyotik iğne ve ağızdan ayrıca antibiyotik verdi.Toparladi çok şükür sadece arada hala balgamı oluyor oda öğürtüyor kustuyor.Ama neşesi keyfi geldi şükür🙏Çok zorlanıyoruz neredeyse 1 haftadır gece gündüz kucağımda benden başka hiç kimseye gitmiyor eşimde bizi bırakıp aynı gün dönmek zorundaydi tamamen benim üstümde yapışık yasiyoruz.Zaten yabancılama huyu hat safhada vardı hastalanınca iyice durum vahimlesti.Tabikii bizede grip geçti anneme yanaşma dedim ama dinlemedi olsun yavrum o benim dedi.Simdi annem büyük oğlan ben hepimiz salya sümük hapsiriyoruz burnumuzu silmeye selpak yetmiyor 😤
Pazartesi bir aksilik olmazsa eşim almaya gelecek evde de işlerim var onun için birkaç gün evde geçireceğim iznimi.persembe iş başı zaten.
Harcamaları hiç yazmiyorum bile 😖
Bir arada dün annemle bizim çin domates sosu yaptık 20 kavanoz çıktı bize yeter çok şükür 🤲
Pazar günüde bahceden fasulye biber barbunya mısır toplanacak onları halledeceğiz.
Sonra aklıma geldikçe ufak tefek koyarım birşeyler daha inşallah 🙏
Bende durumlar böyle sizler nasılsınız 💕
Oyyyy kuzum benim çok geçmiş olsun🤲🤲🤲🤲

Kmsl Hnd Kmsl Hnd doğum günün kutlu olsun canm🎂
Yeni yaşın guzellikleride beraberinde getirsin inşallah 🙏
İyiki seni buradan da olsa tanıma fırsatım oldu 🥰
Canımsın çok teşekkür ederim bende seni tanıdığıma çok mutluyum belli miolur belki bir gün reelde de görüşebiliriz inşallahh ❤️❤️

Selam kızlar tatil bayağı yoğun geçiyor🤗🤗

Ablam ve eniştem korona oldu😥😥
Bizde görüşmüştük ama 1 hafta oldu olsak çıkardı diye düşünüyorum🥴🥴🥴
AA çok geçmiş olsun canm inşallah yoktur sizde de birsey.Her hangi bir belirti veya farklı bir durumunuz varmı? Bizim topikteki ablanmi yoksa 😔

AA çok geçmiş olsun canm inşallah yoktur sizde de birsey.Her hangi bir belirti veya farklı bir durumunuz varmı? Bizim topikteki ablanmi yoksa 😔
Yok canım bizde bir belirti filan zaten görüşelim 1 hafta oldu bugün tam
Topikteki ablam değil
Büyük ablam birde 6.5 aylık hamile😥😥

kurtulamadık şu virüs belasından.okullarda açılıyor halimiz ne olacak bilmiyoruz
Vallahi dışarda herkes maskesiz 😥😥😥

Biz ablamla geçen cuma aynı evdeydik bize bulaşmadı gerçekten okullar açılınca napacaz bilmiyorum artık kaçış yok
Bari hafifi evde atlatalım😪😪

Back
X