• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar selam hepinize
Sabah oğlumun kitaplarını okuldan aldık
Kahvaltı yaptık ortalığı topluyordum eşimin bi arkadasi uğradı işleri vardı .bende mutfakta oturdum kahve yaptım. Günlük isler yapıldı. Banyo Balkonlar ćamaşır lar.
Kızım kakolu kek istedi artık yqptım
Okula beslenmeye gerekir diye ay coregi ve kandil simit i yaotim.mutfağı topladım
Eşimle oğlum kuaföre gittiler. Bende kızla balkonda oturuyorum. Kız bisiklet sürüyor
Akşama biraz yeşil fasulyem biraz pilavim var .çorbam var.birazda ay Çöreği ve kandil simit inden çıkarırım .karpuz keserim.oy mutfakta yoruldum.kolay şeyler ama yinede oyalıyici oluyor. Oğlumda sağolsun yardimci oldu.
Lütfen okullar kapanmasinnnnnnnnn.

Oohh iyi yinede bir sekilde düzen oluşturulmuş canm gerisi gelir inşallah 🙏
Akıllı saat bizde geçen yıla kadar kullandık oğlumda gayet iyi oluyor.
sen demiştin aklımda öyle kaldı servsite arıyordu beni diye eşime anlattım oda çok iyi olur artık büyüdü takar koluna dedi kreşe giderken akıllı çiplerden alalım demiştik saçları bonus gibi büyük kızımın onun arasına koyalım :))) diye karar vermiştik

Günaydın kızlar dün diş doktoruna gittik benim üniversiteye gitmem lazımmış diş eti rahatsızlığım var dişlerimi çok sıkıyorum onun için kas gevşetici verdi bugün alırım kızıma yer tututucu bana gece plağı ölçüsü alındı yarın alınacak.Manava markete uğradık domates kapya kavun maydonoz muz dolmalık biber kornişon acı biber sarımsak aldım baya tuttu sanırım bakmadım fişlere

Günaydın kızlar ❤️❤️❤️

Benim kızçeler hala uyuyor👏👏👏

Yataktan kalkmaya üşenmesem kahve yapacağım ☕☕☕

Dünden çorba var yanına kısır yapayım diyorum büyük kız pek yemez ona da makarna yaparım biraz Üffffff şu ne pişirsem derdi var ya beni çok zorluyor

Haftaya liste yapmaya başlayacağım hem kafam rahat olur👍👍

Herkese selamlar sevgiler 💕okula başlayan ve devam eden yavru kuslarimiza Allah zihin açıklığı versin inşallah 🙏 Öğretmen arkadaşlarımıza da yeni dönemi hayırlı uğurlu olsun 💐inşallah hiç virüssüz,hastalıksız,karantinasız,kapanmasiz bir şekilde okul yılımızı milletcek tamamlamak nasip olsun hepimize🤲
Bizim günler yoğun geçiyor hem okul telaşı,hem izin dönüşü hem,hem kış hazırlıkları derken zaman yetmiyor.Bebisim de maşallah 🧿 pacamdan ayrılmıyor aneee anee diye 🧿
Eşimde vardiyalı olduğu için akşamları evde olmadığı zamanlarda hem mutfak hem ev işleri çamaşır ve çocuklarla ilgilenmek çok zor oluyor.Gece 1 de zor yatağa giriyorum sabahta 5-30-6 gibi kalkmam gerekiyor.
Büyük oglus bu hafta gitmicek okula haftaya bakalım nasıl bir maraton bizi bekliyor.insallah okulla birlikte yeni ve güzel bir düzen daha kurabiliriz 🙏
Birikim yok bolca harcama var 😬
Amin canım inşallah okullar kapanmaz virüsler artmaz🤲🤲💞💞

Annen giti mi canım
Bakıcınız nasıl oğluş alıştı mı 🤩
Kızlar selam hepinize
Sabah oğlumun kitaplarını okuldan aldık
Kahvaltı yaptık ortalığı topluyordum eşimin bi arkadasi uğradı işleri vardı .bende mutfakta oturdum kahve yaptım. Günlük isler yapıldı. Banyo Balkonlar ćamaşır lar.
Kızım kakolu kek istedi artık yqptım
Okula beslenmeye gerekir diye ay coregi ve kandil simit i yaotim.mutfağı topladım
Eşimle oğlum kuaföre gittiler. Bende kızla balkonda oturuyorum. Kız bisiklet sürüyor
Akşama biraz yeşil fasulyem biraz pilavim var .çorbam var.birazda ay Çöreği ve kandil simit inden çıkarırım .karpuz keserim.oy mutfakta yoruldum.kolay şeyler ama yinede oyalıyici oluyor. Oğlumda sağolsun yardimci oldu.
Lütfen okullar kapanmasinnnnnnnnn.
İnşallah kapanmaz okullar ya🤲🤲

Ohhhh gelsin kekler çörekler sonra da niye kilo alıyorum😁😁😁😁

Selam kızlar.Annem bende ya hergün markete çıkıp çıkıp birseyler alıyor dün yağ bulgur mercimek makarna sabun birsürü şey almış yine bugün şampuan meyve falan almış.Alma diyorum olsun diyor markete para harcamayın masrafınız çok diyor.Allah basımızdan eksik etmesin ana babamızı❤️Allah razı olsun.Geçen yıl kayınvalide bendeydi bir çöp almadı beklentim yok ama annem böyle yagdırdıkca diyorum onunda evladı nasıl rahat etti😂

sen demiştin aklımda öyle kaldı servsite arıyordu beni diye eşime anlattım oda çok iyi olur artık büyüdü takar koluna dedi kreşe giderken akıllı çiplerden alalım demiştik saçları bonus gibi büyük kızımın onun arasına koyalım :))) diye karar vermiştik
Akıllı çip de mantikliymis.Ama saat iyi enazindan arayıp iletişim kurabiliyorsunuz birbirinizle biz 3 yıl kullandık dahada kullanirdik ama online eğitime geçince whatsap telgramdan zoom linkleri ödevler v.s için telefon çok gerekli oldu.

Amin canım inşallah okullar kapanmaz virüsler artmaz🤲🤲💞💞

Annen giti mi canım
Bakıcınız nasıl oğluş alıştı mı 🤩

İnşallah kapanmaz okullar ya🤲🤲

Ohhhh gelsin kekler çörekler sonra da niye kilo alıyorum😁😁😁😁
İnşallah Amin canm 🤲
Annem 5 gün kaldı gitti malesef☹️
Ogluslarim iyi çok şükür 🙏
Bakıcıya genel olarak iyi gidiyor ama bazı aksaklıklar oluyor.Kendiliginden birşey yapmıyor illaki söylemek gerekiyor buda beni yoruyor.Mesela çocuğun çamaşırı toplanacak söylemezsen toplamıyor söyleyince topluyor gibi durumlar.Boyle böyle alışir diye umut ediyoruz ☺️

Selam kızlar.Annem bende ya hergün markete çıkıp çıkıp birseyler alıyor dün yağ bulgur mercimek makarna sabun birsürü şey almış yine bugün şampuan meyve falan almış.Alma diyorum olsun diyor markete para harcamayın masrafınız çok diyor.Allah basımızdan eksik etmesin ana babamızı❤️Allah razı olsun.Geçen yıl kayınvalide bendeydi bir çöp almadı beklentim yok ama annem böyle yagdırdıkca diyorum onunda evladı nasıl rahat etti😂
Kesesine bereket anneciginin💕
Eskiden kız aileri kızlarini verip üstüne başlık parası alirlarmis,üstüne bütün sülalesini kardeslerini giydirip bohça yaparlarmış (kesinlikle ve kesinlikle tasvip etmiyorum) evi dayayıp döşeyip kız evi beş kuruş harcamazmis hatta üstüne analık hakkı diye kızın annesine de bir tane bilezik alinirmis(çok yanlış).
Şimdi durum tam tersi hem evelendiriken çocuk olunca ve sonrası için hep kız ailesi herşeyi yapıyor maddi manevi.kocanin ailesi ancak eleştirip ortalık bulandirma işine bakıyor ellerini cepelerine atmıyor.
Kislik hazirligimizdan tut çocuklarımıza kadar hep bizim annelerimiz düşünüyor.Cok kiziyorum bu olaya.Bende beklenti içinde değilim aslaa ama seninde dediğin gibi neredeyse bir yıl birlikteydiniz sonuçta oğlu ve torunu için birşeylere yardımcı olup hediye edebilirdi.Daha da üstüne naz ve kaprislerini çekiyoruz 🥴

Evin az ilerisine belediye semt pazarı kurdu fiyat olarak uygun diyorlar direkt üreticiden geliyormuş
Küçüğümü kreşe bıraktıktan sonra büyük kızımla gidip bakacağız bakalım gerçekten fiyatları uygun mu🙄🙄🙄
Kisilklar ne durumda canm ☺️Hadi bir Adanalı olarak güzel soslar mezeler kışlık patlıcan tarifleri falan bekliyoruz senden😍

Delta değilmiş aslında ne olduğunu bilmiyorlar ya brezilya ya da güney Afrika virüsü demişler nasıl bişeyse 🥴
Pöfffff yaaaa çevir çevir dur bütün Ülkelerin ismini kullanıp öyle yok olacak galiba ne virüsmuş arkadaş hayatımızı alt üst etti😡
Haluk Levent virüs olmuş sıfır belirti video yayınlamış hiç birşeyim yok virüs olduğumdan da haberim yoktu yurt dışı için PCR testine gidiyor pozitif 😖
2 asiliymiş onun için hiç belirti yokmuş tasiyiciymis.

Kesesine bereket anneciginin💕
Eskiden kız aileri kızlarini verip üstüne başlık parası alirlarmis,üstüne bütün sülalesini kardeslerini giydirip bohça yaparlarmış (kesinlikle ve kesinlikle tasvip etmiyorum) evi dayayıp döşeyip kız evi beş kuruş harcamazmis hatta üstüne analık hakkı diye kızın annesine de bir tane bilezik alinirmis(çok yanlış).
Şimdi durum tam tersi hem evelendiriken çocuk olunca ve sonrası için hep kız ailesi herşeyi yapıyor maddi manevi.kocanin ailesi ancak eleştirip ortalık bulandirma işine bakıyor ellerini cepelerine atmıyor.
Kislik hazirligimizdan tut çocuklarımıza kadar hep bizim annelerimiz düşünüyor.Cok kiziyorum bu olaya.Bende beklenti içinde değilim aslaa ama seninde dediğin gibi neredeyse bir yıl birlikteydiniz sonuçta oğlu ve torunu için birşeylere yardımcı olup hediye edebilirdi.Daha da üstüne naz ve kaprislerini çekiyoruz 🥴
Eşime kalkıp kahvaltı hazırlıyor annem.Yat ne kalkıyorsun diyorum olsun günah diyor işe gidiyor nasıl yatayım diyor.Yemin ederim 7ay kaldı kayınvalide 1 gün kalkıp hazırlamadı.Vicdan meselesi bence başka açıklaması yok.Hergün çeşit çeşit yemek yapıyor annem.Ben eve gidince kendin yapardım yemek hiç yardımcı olmazdı.İnşallah okullar kapanmaz muhtaç olmam çocuğum okula gider ben işime kafam rahat olur🤲Bak bugün halılar gelecek annem ben öderim diyor.Çocuğa okul çantası falan aldı annem.Salça reçel zeytin zeytin yağ erişte bezelye domates sosu tarhana herseyimi yapar verir.Kayınvalide 2 Kangal sucuk 1 şişe pekmezle geldi sallana sallana😂Eşim dedi anne bize bırseyler kurut seneye senden alalım bakalım ne yapacak 😂Eşim dün diyor anne heryeri doldurmuşsun heryer yemek erzak dolu adam anasından görmedi tabi.Ay sinirimi bozmak istemiyorum ama anam anam diye geziyor ya eşim ona deli oluyorum

İnşallah Amin canm 🤲
Annem 5 gün kaldı gitti malesef☹️
Ogluslarim iyi çok şükür 🙏
Bakıcıya genel olarak iyi gidiyor ama bazı aksaklıklar oluyor.Kendiliginden birşey yapmıyor illaki söylemek gerekiyor buda beni yoruyor.Mesela çocuğun çamaşırı toplanacak söylemezsen toplamıyor söyleyince topluyor gibi durumlar.Boyle böyle alışir diye umut ediyoruz ☺️
Hımmm aslında bir kere genel olarak konuşsan sonrasında sürekli uyarmak zorunda kalmazsın diye düşünüyorum
Ama en önemlisi oğluşun iyi baksın da geri bir şekilde hallolur🤩🤩
Kisilklar ne durumda canm ☺️Hadi bir Adanalı olarak güzel soslar mezeler kışlık patlıcan tarifleri falan bekliyoruz senden😍
Ahhh canım bizde çok kışlık hazırlık olmuyor ya ev halkı patlıcan domates filan yemiyorlar tek kendime göre yapıyorum o da çok az oluyor zaten
Geçen seneden salça da turşu da zeytini de var
O yüzden bu sene az biraz domates yapacam yeter👍👍👍
Eşime kalkıp kahvaltı hazırlıyor annem.Yat ne kalkıyorsun diyorum olsun günah diyor işe gidiyor nasıl yatayım diyor.Yemin ederim 7ay kaldı kayınvalide 1 gün kalkıp hazırlamadı.Vicdan meselesi bence başka açıklaması yok.Hergün çeşit çeşit yemek yapıyor annem.Ben eve gidince kendin yapardım yemek hiç yardımcı olmazdı.İnşallah okullar kapanmaz muhtaç olmam çocuğum okula gider ben işime kafam rahat olur🤲Bak bugün halılar gelecek annem ben öderim diyor.Çocuğa okul çantası falan aldı annem.Salça reçel zeytin zeytin yağ erişte bezelye domates sosu tarhana herseyimi yapar verir.Kayınvalide 2 Kangal sucuk 1 şişe pekmezle geldi sallana sallana😂Eşim dedi anne bize bırseyler kurut seneye senden alalım bakalım ne yapacak 😂Eşim dün diyor anne heryeri doldurmuşsun heryer yemek erzak dolu adam anasından görmedi tabi.Ay sinirimi bozmak istemiyorum ama anam anam diye geziyor ya eşim ona deli oluyorum
Canım yaaaaa zaten senin annen çok düşünceli Allah başınızdan eksik etmesin🤲🤲🤲
Ama kayınvaliden de o kadar kaldı insan bir yemeğe el atabilirdi

Bende bir ara çalışıyordum Kayınvalidem haftanın 3 günü bizdeydi ne yemek yapacağını telefonda söylerdim ana yemeği ve pilavı yapardı bende gelince salatayı yapardım
Onun dışında çamaşırımı asar katladı yeter zaten👏👏

Ama genel olarak hiç düşünceli değildir mesela bize gelirken ya da birşeyler alırken hiç almaz ne bilim sevdiğimiz bir yemeği yapıp gelin yaptım yiyin demez
Daha çok Kayınbabam çağırır gittiğimiz zaman dolabı doldurur çocuklara sürekli harçlık verir sürekli arar ihtiyaçları var mı diye sorar ama Kayınvalidem o konuda soğuktur 🥴

Bizde de annem sürekli alır getirir verir yedirir yapar çağırır
Ben demeden çocuklar bunu sever o kızıma yakışır der alır yani sürekli

Aslında amaç almak yedirmek vermek değil düşünce 👍👍👍

Yazdıklarını birebir aynısını yaşıyorum.hersey çocukların üstü başı oyuncağı.hatta bebişin özel aşıları bile, ekstra yiyecekleri kışlık erzak,konserve,reçel,sıvı yağ tuvalet kağıdı,detarjana kadar annem stokluyor bizim için gelip gittikçe doldurup geliyoruz arabada gelirken bize oturacak yer kalmıyor o derece dolu geliyoruz annemin evinden.
Oğluma okul için Nike ayakkabı aldı,Polodan okul çantası ve kalem kutusuna kadar daha da yetmemiş kombi bozulmuştu geçen hafta servis eve gitti para bıraktığımız halde onu kullanmamış kendisi ödemiş 550 TL.
Giderken oğluma 250 TL okul harçlığı diye para bırakmış gidince aradı dolabında siyah tişörtün arasına koydum diye(kızıcam aldirmicam oglusa çünkü)
Kayinpederim bayramda 100 TL verdi çocuga diye kendini lord ilan etti🤣
Neyseki eşim inkar etmiyor yapan ile yapmayani ayırt ediyor.
Geçen 2-3 ay önce 101 de indirimden 6'lı kağıt havlu ve oglusa Nutella almış bir kavanoz her seferinde onu konuşuyor kayinpederim 😬

Yazdıklarını birebir aynısını yaşıyorum.hersey çocukların üstü başı oyuncağı.hatta bebişin özel aşıları bile, ekstra yiyecekleri kışlık erzak,konserve,reçel,sıvı yağ tuvalet kağıdı,detarjana kadar annem stokluyor bizim için gelip gittikçe doldurup geliyoruz arabada gelirken bize oturacak yer kalmıyor o derece dolu geliyoruz annemin evinden.
Oğluma okul için Nike ayakkabı aldı,Polodan okul çantası ve kalem kutusuna kadar daha da yetmemiş kombi bozulmuştu geçen hafta servis eve gitti para bıraktığımız halde onu kullanmamış kendisi ödemiş 550 TL.
Giderken oğluma 250 TL okul harçlığı diye para bırakmış gidince aradı dolabında siyah tişörtün arasına koydum diye(kızıcam aldirmicam oglusa çünkü)
Kayinpederim bayramda 100 TL verdi çocuga diye kendini lord ilan etti🤣
Neyseki eşim inkar etmiyor yapan ile yapmayani ayırt ediyor.
Geçen 2-3 ay önce 101 de indirimden 6'lı kağıt havlu ve oglusa Nutella almış bir kavanoz her seferinde onu konuşuyor kayinpederim 😬
Senin olayını biliyorum öğlenleri çocuga yemek yapmaya falan gittiğini,ozamanda üstü kapalı biraz yazmıştım ara ara sana.Sizi bırak torununa bari gün içinde pisirse yedirseydi iyiydi😡

Kesin
Hımmm aslında bir kere genel olarak konuşsan sonrasında sürekli uyarmak zorunda kalmazsın diye düşünüyorum
Ama en önemlisi oğluşun iyi baksın da geri bir şekilde hallolur🤩🤩

Ahhh canım bizde çok kışlık hazırlık olmuyor ya ev halkı patlıcan domates filan yemiyorlar tek kendime göre yapıyorum o da çok az oluyor zaten
Geçen seneden salça da turşu da zeytini de var
O yüzden bu sene az biraz domates yapacam yeter👍👍👍

Canım yaaaaa zaten senin annen çok düşünceli Allah başınızdan eksik etmesin🤲🤲🤲
Ama kayınvaliden de o kadar kaldı insan bir yemeğe el atabilirdi

Bende bir ara çalışıyordum Kayınvalidem haftanın 3 günü bizdeydi ne yemek yapacağını telefonda söylerdim ana yemeği ve pilavı yapardı bende gelince salatayı yapardım
Onun dışında çamaşırımı asar katladı yeter zaten👏👏

Ama genel olarak hiç düşünceli değildir mesela bize gelirken ya da birşeyler alırken hiç almaz ne bilim sevdiğimiz bir yemeği yapıp gelin yaptım yiyin demez
Daha çok Kayınbabam çağırır gittiğimiz zaman dolabı doldurur çocuklara sürekli harçlık verir sürekli arar ihtiyaçları var mı diye sorar ama Kayınvalidem o konuda soğuktur 🥴

Bizde de annem sürekli alır getirir verir yedirir yapar çağırır
Ben demeden çocuklar bunu sever o kızıma yakışır der alır yani sürekli

Aslında amaç almak yedirmek vermek değil düşünce 👍👍👍
Kesinlikle düşünce zaten derdimiz 👏
Yoksa bize baksınlar etsinler diye evlenip çocuk yapmıyoruz zaten.

Back
X