• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kitap kırtasıye iliğim kemiğim sömürüldü baya birikimden bozdum.Kıyafet alıyoruz onlarda tutar bakalım birazda düz renk alacağım Lcw den falan.Hepsini okuldan alıp kazıklanamam birer tane alırım yeter😂
Eğitime harcanan para en güzel paradır yarasın zeka küpü olsun paşama❤️❤️

Ay kızlar bu ay herkese çoook masraf var.bizim ihtiyaç listeleri gelmeye başladı. Oğlumda kızıma da forma alınacak.
Bugün haftalardan beri ilk defa eşim sabah ise gitti.bende sabah 8de kalktım bi kahve içtim. Başladım islere.sabah erkenden başlayınca işler hemen bitiyor ya hemde serindi hava
Banyo wc yıkandı .koltuk örtüleri yıkandı yerine serildi.iki balkon yıkandı
Kızımın odası düzenlendi. Şifonyerini üstünü oje yapmisti hep asetonla temizledim
Tozları aldım. Evi süpürüp sildim.kuru fasulye yaptım. Kızı yîkadım. KendiM yıkandım namaz kıldım. Komsuya kahveye çıktım. Biran önce okul alışverişine çıkmamız lazim

Hastayım hala tatlım 🥰
Cedric1003 Cedric1003 geçmiş olsun canım
Kmsl Hnd Kmsl Hnd japon çiçeğinin doğum günü kutlu olsun💞 20 eylülde Gülcemin doğum günü 💞
Saol canım 😍
Kızlar iyi değilim halsizlik var . Okula gidiyorum sınıf mevcudum 52 🙄🙄🙄
Küçük kızın kreş olmadı bize söylenen öğretmen girmiyor . Söyledikleri öğretmen bizim okulda ücretli çalışmıştı asla ona emanet etmem . İki kreş var diğeri allah afetsin kahvehane gibi basik kokuyor müdürü oto galaerici bir adam bana bacım dedi 🙄🙄🙄
Ruhen ve fiziksel olarak kötüyüm .
hepinizi seviyorum 😘 ç
Yüz yüze eğitime destek verin bu sene okullar kapanmasın 🙏
Herkesin kuzusuna sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum .

Hastayım hala tatlım 🥰

Saol canım 😍
Küçük kızın kreş olmadı bize söylenen öğretmen girmiyor . Söyledikleri öğretmen bizim okulda ücretli çalışmıştı asla ona emanet etmem . İki kreş var diğeri allah afetsin kahvehane gibi basik kokuyor müdürü oto galaerici bir adam bana bacım dedi 🙄🙄🙄
hepinizi seviyorum 😘 ç
Yaaa canım neden daha düzelemedin acaba bir serum filan mı taktırrsan toparlarsın belki🙄

Yaaa niye kreş böyle oldu ki siz okuldayken küçük cimcemeye kim bakacak🤗

Yaaa canım neden daha düzelemedin acaba bir serum filan mı taktırrsan toparlarsın belki🙄

Yaaa niye kreş böyle oldu ki siz okuldayken küçük cimcemeye kim bakacak🤗
Taktırdım carsamba akşamı . İlac probiyotik kullanıyorum 😞
Eşim sabahçı ben öğlenciyim ben sosyalleşsin diye istiyordum ama kısmet değilmiş.

Hastayım hala tatlım 🥰

Saol canım 😍
hepinizi seviyorum 😘 ç
52 kişilik sınıf mı olur 😳😳nasıl yetişeceksin verimli olur mu bu kadar çok sayı ile 😳
Oğlumun sınıfı 30 kişi 3 tane 1.sınıf var bir öğretmen ayarlayabilirse müdür 20 kişiye düşecekler ideal olanı 20 Allah güç kuvvet versin canım
Kızının okul işide hallolur inşallah stres yapıp daha çok hasta etme kendini💞

Back
X