- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde Nehirimin doğum günü 20 eylül güzel günlerde yaşasınlar inşallahCedric1003 geçmiş olsun canım
Kmsl Hnd japon çiçeğinin doğum günü kutlu olsun
20 eylülde Gülcemin doğum günü
![]()
Şimdiden sınav soruları çözmeye başladım canımEvet canım yazılıyıda direksiyonu da ilk seferde geçti sen biraz pratik yap önden imkanın varsa
Teşekkür ederim canım benimCedric1003 geçmiş olsun canım
![]()
Yaa kuzum benim mutlu yaşları olur inşallahhbenimde Nehirimin doğum günü 20 eylül güzel günlerde yaşasınlar inşallah
hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar![]()
Aferin çalışkan kızımaŞimdiden sınav soruları çözmeye başladım canım
Eğitime harcanan para en güzel paradır yarasın zeka küpü olsun paşamaKitap kırtasıye iliğim kemiğim sömürüldü baya birikimden bozdum.Kıyafet alıyoruz onlarda tutar bakalım birazda düz renk alacağım Lcw den falan.Hepsini okuldan alıp kazıklanamam birer tane alırım yeter![]()
Hastayım hala tatlım
Saol canımCedric1003 geçmiş olsun canım
![]()
Yaaa canım neden daha düzelemedin acaba bir serum filan mı taktırrsan toparlarsın belkiHastayım hala tatlım
Saol canım
Kızlar iyi değilim halsizlik var . Okula gidiyorum sınıf mevcudum 52
Küçük kızın kreş olmadı bize söylenen öğretmen girmiyor . Söyledikleri öğretmen bizim okulda ücretli çalışmıştı asla ona emanet etmem . İki kreş var diğeri allah afetsin kahvehane gibi basik kokuyor müdürü oto galaerici bir adam bana bacım dedi
Ruhen ve fiziksel olarak kötüyüm .
hepinizi seviyorumç
Yüz yüze eğitime destek verin bu sene okullar kapanmasın
Herkesin kuzusuna sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum .
Taktırdım carsamba akşamı . İlac probiyotik kullanıyorumYaaa canım neden daha düzelemedin acaba bir serum filan mı taktırrsan toparlarsın belki
Yaaa niye kreş böyle oldu ki siz okuldayken küçük cimcemeye kim bakacak![]()
Anladım canım benim yakın olsaydık benim cimcimeyle gayet güzel sosyalleşirdiTaktırdım carsamba akşamı . İlac probiyotik kullanıyorum
Eşim sabahçı ben öğlenciyim ben sosyalleşsin diye istiyordum ama kısmet değilmiş.
52 kişilik sınıf mı olurHastayım hala tatlım
Saol canım
Kızlar iyi değilim halsizlik var . Okula gidiyorum sınıf mevcudum 52
Küçük kızın kreş olmadı bize söylenen öğretmen girmiyor . Söyledikleri öğretmen bizim okulda ücretli çalışmıştı asla ona emanet etmem . İki kreş var diğeri allah afetsin kahvehane gibi basik kokuyor müdürü oto galaerici bir adam bana bacım dedi
Ruhen ve fiziksel olarak kötüyüm .
hepinizi seviyorumç
Yüz yüze eğitime destek verin bu sene okullar kapanmasın
Herkesin kuzusuna sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum .