🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Herkese iyi geceler gece gece geleyim eskisi gibi bı sasirtayim dedim 🥰
Evde yine temizlik yemek ve çocuklarla hıp hıpzi geçen bir haftasonu daha bitti.
Ben yarın ise gidemiyorum bakicimiz aradı kızı cuma akşamından beri rahatsizmis bu akşam teste gitmisler sonuçlar yarın çıkacak geleyim mi diye sordu.Tabikiii hayiiirr gelme dedim.İnsallah covit değildir🙏kendilerinde bişey yokmuş sadece kız rahatsız dedi.sonuc çıksın ozaman konuşuruz dedim.
Yarın için izin aldım duruma göre bir yol bulacagiz.
Oğlumun sınıfta 1 pozitif varmış onunda dün haberi geldi.2 pozitif çıkarsa 14 gün karantina ve kapanış.
Okulda birkaç sınıf kapandı zaten.
Temaslı sınıf oldukları için sabah geç gidip akşam geç cikacaklarmiş tenefus ve yemek saatleri de diğerleri dersteyken olacakmış diye bildirdi okul müdürümüz.Tuvaletleride ayirmislar.
Bu işlerin sonu ne olacak nereye doğru gidiyoruz artık düşünme yetimi de kaybettim.
Birde şefimi izin için aradığımda temaslilar çift biontek asiliysa karantinaya girmicekmis dedi.hatta aynı evde pozitf varsa ve diğerleri çift biontekse de girmicek dedi.Yeni açıklanmış sanırim eşimle biz bilmiyorduk🤐

GÜnaydın kızlar cumartesi eşim sanayiye gitti akşam geldi bende tüm gün temizlik yaptım oh mis gibi oldu heryer çamaşır yıka ser uğraştım durdum kalan yemekler vardı onları yedik dünde kahvaltıdan sonra eşim ütü yaptı bende ortalığı topladım öğleden sonra gazinoya indik çay çerez yemek derken akşam 8 de geldik eve kızları banyo yaptırdım çantalarını hazırladım nohut ıslattım bugün menüsü nohut pilav turşu yogurt olacak.

İnsan önce bir amin der hemen niye moral bozuyorsun belki çıkacak🤪
Keşke çıksa😅burda tuhaf topikler var . Adı yatırım ama resmen övünmek üzerine açılmış. O gün ne pişirdiklerini pahalı ne aldıklarını ayrıntılı yazıyorlar.her gün ne pişirdiğimden kime ne ki😂

Bitcoin anlamadığımdan hiç almadım. Kazananlar iyi kazanıyor ondan kaybeden de büyük batıyor
5.500 tl var kaç aydır bir kazanamadım.Al sat yapmak lazım bende anlamıyorum yoksa güzel kazanan kuzenim var 80 binle başladı 2 ye katlamak üzereydi en son yıl sonuna kadar elleme dedi yükseliş bekliyormuş o ders falan aldı banada dedi ama vakit yok hem iş hem çocuklar zor oluyor

5.500 tl var kaç aydır bir kazanamadım.Al sat yapmak lazım bende anlamıyorum yoksa güzel kazanan kuzenim var 80 binle başladı 2 ye katlamak üzereydi en son yıl sonuna kadar elleme dedi yükseliş bekliyormuş o ders falan aldı banada dedi ama vakit yok hem iş hem çocuklar zor oluyor
Bu ara kafamda virüs var okul açıldı açılalı. Her gün korkuyorum çamaşır yıkamaktan bıktım okul çantasını bile haftada 2 kez yıkıyorum. Günde 3 kere okula gidiyorum. Öğle arasında arabada yemek yediriyorum. Kış geliyor sınıf camları kapanacak. O zaman ne olacak hiç bilmiyorumm😞

Bu ara kafamda virüs var okul açıldı açılalı. Her gün korkuyorum çamaşır yıkamaktan bıktım okul çantasını bile haftada 2 kez yıkıyorum. Günde 3 kere okula gidiyorum. Öğle arasında arabada yemek yediriyorum. Kış geliyor sınıf camları kapanacak. O zaman ne olacak hiç bilmiyorumm😞
Sen ne kadar dikkat etsende bir şekilde geliyor buluyor çocuklara yok öğretmende çıkmış üst sınıflarda yine kapattılar sınıfı 2 hafta :( küçük sabah gidiyor 5 te geliyor gitmek istemiyor okula çok uzun kalıyorum ben evde kalmak istiyorum diye agladı yine büyük kızım öğlen gidiyor her gün çantasına kolonya dezenfektan ıslak mendil koyuyorum sürekli tembihliyorum ellerini yıka çok zorda kalmadıkça tuvaleti kullanma diye

Bizim sınıf mevcudu az ama klima falan açmışlar.Oğlan nezle gibi burnu tıkandı haftasonu onu besledim devamlı.Portakal suyu vitaminler şimdi benimle yattı 3 gün ondan bana geçmez ins. Okullar kapanırsa ayvayı yeriz çocuk 1. Sınıf ve online derse falan bağlanamaz.İkimizde calısyoruz hemde oturmaz PC basında

Keşke çıksa😅burda tuhaf topikler var . Adı yatırım ama resmen övünmek üzerine açılmış. O gün ne pişirdiklerini pahalı ne aldıklarını ayrıntılı yazıyorlar.her gün ne pişirdiğimden kime ne ki😂
ceycey yanliz bu mesaji alintiladigin okyonus daha bir sayfa once ne pisirdigini yazmisti :confused: isteyen istedigini konusabilir .hem kendi yazdigim topigi hem de burayi severek okuyorum .ama bu yaptigin kalkip diger topikte dedikodu yapmak sacma degil mi ? isteyen istedigini yaziyor konusuyor seni niye rahatsiz ediyor ki bu durum. begenmiyorsan okuma o topigi yazma vs .keske her gun bir suru birikim yapip aldigimiz altinlari yazsak ama ancak bu kadar birikim oluyor

ceycey yanliz bu mesaji alintiladigin okyonus daha bir sayfa once ne pisirdigini yazmisti :confused: isteyen istedigini konusabilir .hem kendi yazdigim topigi hem de burayi severek okuyorum .ama bu yaptigin kalkip diger topikte dedikodu yapmak sacma degil mi ? isteyen istedigini yaziyor konusuyor seni niye rahatsiz ediyor ki bu durum. begenmiyorsan okuma o topigi yazma vs .keske her gun bir suru birikim yapip aldigimiz altinlari yazsak ama ancak bu kadar birikim oluyor
Birikimden ziyade burada konu baslıgımız hayata dair hersey.Herseyi yazıyoruz buraya.Üzüntümüzü,sevincimizi,derdimizi birikimimizi herseyimizi paylaşıyoruz.Böyle gidiyor burası böylede çok mutluyuz.Ona bakılırsa sadece birikim yazılacaksa hayat pahalılığı çocuğun okulu hastalık ıvır zıvırda yazılmaz yani.Rahatsız olanda okumaz haklısın ben üzerime alınmadım arkadaşım sende alınma ☺️Herkes özgür nerede mutluysa orada takılsınlar.

Back
X