🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Penguen Penguen saglikli mutlu nice güzel yıllarınız olsun 🌸🌸iyi ki doğmuş güzellik 😍😍
Coinler tam bir felaket 🙄🙄
teşekkür ederim canım aynen bende ne zaman satsam diye düşünsem tepe taklak düşüyor yine bekliyorum verdim satış emirlerini artık gelirse satılsın çıkcam

Birikimden ziyade burada konu baslıgımız hayata dair hersey.Herseyi yazıyoruz buraya.Üzüntümüzü,sevincimizi,derdimizi birikimimizi herseyimizi paylaşıyoruz.Böyle gidiyor burası böylede çok mutluyuz.Ona bakılırsa sadece birikim yazılacaksa hayat pahalılığı çocuğun okulu hastalık ıvır zıvırda yazılmaz yani.Rahatsız olanda okumaz haklısın ben üzerime alınmadım arkadaşım sende alınma ☺️Herkes özgür nerede mutluysa orada takılsınlar.
tesekkur ederim okyonus .sizin topigi de severek okuyorum hayat zaten bir butun ki ayrismiyor birbirinden :KK68:

ceycey yanliz bu mesaji alintiladigin okyonus daha bir sayfa once ne pisirdigini yazmisti :confused: isteyen istedigini konusabilir .hem kendi yazdigim topigi hem de burayi severek okuyorum .ama bu yaptigin kalkip diger topikte dedikodu yapmak sacma degil mi ? isteyen istedigini yaziyor konusuyor seni niye rahatsiz ediyor ki bu durum. begenmiyorsan okuma o topigi yazma vs .keske her gun bir suru birikim yapip aldigimiz altinlari yazsak ama ancak bu kadar birikim oluyor
Diğer topik dediğin neresi ben anlamadım . Bir sürü topiğe baktım ben yazmak için faydalı bulmadım. Çok ayrıntılı günlük hayat anlatılıyor onu kasttettim. Sabah kalktım dolabı cifledim halıyı sildim sonra kahve yaptım görümcem geldi 1 saat oturduk sonra bulaşıkları makineye dizdim sonra patlıcan soydum sarımsak soydum o ara kociş aradı konuştuk sonra duş aldım tekrar makineye çamaşır attım. İşte böyle yazıyorlar uzayıp gidiyor çoğu topikte. Bana hiç bir fayda olmuyor bir bilgi öğrenmiyorum. Yoksa kısaca elbette yazılır ben de yazıyorum. Yanlış ifade ettim sanırım kendimi. Ben covidi de geçimi de ülke gündemini de pahalılğı da cilt bakımını da herşeyi konuşmak istiyorum. Çok ayrıntılı her gün hayatını yazan topiklere gitmiyorum onu kastettim aslında

Birikimden ziyade burada konu baslıgımız hayata dair hersey.Herseyi yazıyoruz buraya.Üzüntümüzü,sevincimizi,derdimizi birikimimizi herseyimizi paylaşıyoruz.Böyle gidiyor burası böylede çok mutluyuz.Ona bakılırsa sadece birikim yazılacaksa hayat pahalılığı çocuğun okulu hastalık ıvır zıvırda yazılmaz yani.Rahatsız olanda okumaz haklısın ben üzerime alınmadım arkadaşım sende alınma ☺️Herkes özgür nerede mutluysa orada takılsınlar.
Başka topikler var onlarca. Onları yazdım ben okyonus. Rahatsız olsam buraya hergün niye yazayım 😀seni sevdiğimi zaten bilirsin. Çokkk ayrıntılı yemeğe kaç soğan doğradığına kadar yazan yerleri kastettim ben. Kendim zaten özelini paylaşan üyelerdenim . Sadece kocişinden temizliğinden bahsedilen yerlere tahammülüm yok😅

İnsan ödediği ağır kaskoyu yazabilir okul masrafını yazabilir eve aldığımız eşyayı yazabiliriz birikim yazabiliriz gayet doğal. Benim kastettiğim her gün her gün 2 ekmek 1 yoğurt aldım eve döndüm türü gereksiz şeyler ve aşırı ayrıntı vermekti . Böyle onlarca topik var. Baktım yazmadım.az sonra marketten bir ayran alacağım kıza mesela . Bunu her gün her gün yazsam saçma olmaz mı? Umarım kendimi anlatabilmişimdir. Diğer türlü harcamaları vs başta kendim yazıyorum ayol niye eleştlreyim.

İnsan ödediği ağır kaskoyu yazabilir okul masrafını yazabilir eve aldığımız eşyayı yazabiliriz birikim yazabiliriz gayet doğal. Benim kastettiğim her gün her gün 2 ekmek 1 yoğurt aldım eve döndüm türü gereksiz şeyler ve aşırı ayrıntı vermekti . Böyle onlarca topik var. Baktım yazmadım.az sonra marketten bir ayran alacağım kıza mesela . Bunu her gün her gün yazsam saçma olmaz mı? Umarım kendimi anlatabilmişimdir. Diğer türlü harcamaları vs başta kendim yazıyorum ayol niye eleştlreyim.
2 ekmek 1 yogurt asırı ayrıntıysa benim gbt kk da cıkmıstır kesin.
Kardespayı yazınca gördüm.
1 kg elmaya kadar yazıyorm ve mutluyum:)
Herkes nasıl mutluysa öyle yazsın:)

Bak H Heytttt be ayagını denk al ona göre şaka şaka😃Bende seni seviyorum❤️ Sabah olumlu enerji yolladım evrene zararım çıkmak üzere ha gayret😅İyi düşünüyoruz iyi olsun olumsuzlukları atıyoruz tavan bekliyoruz🤣
Dagi iyi yükseldi bugün. Zararım çıkmadı ama olsun.

Selam şekerler
Dip köşe temizlik yaptım yazıcam ama korkuyorum🤣🤣🤣Ee yaptım yazmayayım mı 😊
Canımsınız herşeyi dileğiniz gibi yazın isteyen kısa isteyen detaylı no problem💕
Kmsl Hnd Kmsl Hnd dönmüşsün şekerim iki kelam yaz özledik seni 💞💞
Kız onu ben de yazıyorum. Ama önce etajerin tozunu aldım x marka iyi temizlemedi y ye geçtim sonra rafı boşalttım eski atletle orayı sildim ha bu arada kociş o atleti çok seviyordu akşam hesap sorar bana tarzı yazan yerler var yeminle 😅

Geldim kızlarrrrrrrrr❤️❤️❤️❤️❤️

H Heytttt be Ceyceycim sayfamız her sohbete açıktır hayata dair herşeyyyyyyyyyyy böyle rahatız herşeyi i anlatıyoruz 🤗🤗🤗

K kardespayi canım her telden sohbet ediyoruz ev iş çocuklar eğitim sohbet gönül isterdi ki fazlasıyla birikim yapalım ama giderler gelirden fazla olunca bu pek mümkün olmuyor
Seni de beğenerek okuyorum ikizlerin nasıl bakalım💞💞

babyloading87 babyloading87 yaaaaaa kimleri görüyorum bakalım her zaman gelin efenim 🤩🤩
Sucuk güzeli nasıl oldu iyileşti mi🤲

Canlarım sizleri okudum canım cımmmm Cedric1003 Cedric1003 ne reisi kızzzz😁😁😁bende haftasonu yaptım tavuk kalamar bu arada mangal da yedij🤪🤪🤪

okyonus okyonus canım acılı şalgam içtim şimdi😁😁😁
Zeynolin44 Zeynolin44 canım zeynom 💞💞
Penguen Penguen canım kimseye hakaret etmem seviyeli tartışalım diyorum hemen şikayet ediyorlar🤪🤪🤪

Canlarım sizleri okudum canım cımmmm Cedric1003 Cedric1003 ne reisi kızzzz😁😁😁bende haftasonu yaptım tavuk kalamar bu arada mangal da yedij🤪🤪🤪

okyonus okyonus canım acılı şalgam içtim şimdi😁😁😁
Zeynolin44 Zeynolin44 canım zeynom 💞💞
Penguen Penguen canım kimseye hakaret etmem seviyeli tartışalım diyorum hemen şikayet ediyorlar🤪🤪🤪
şikayeti hiç anlamıyorum hakaret vs olmadıkça.bak burda ben fikrimi yazdım karşı fikirlerde yazıldı onlar da haklı ben de.banlanma sakın bir daha boşver.

Back
X