- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet insanlar artık normal gimBence de durum çok çok daha kötü ama insanlarımız alıştı artık ya da bıktı bilemiyorum dilerim tez zamanda biter artık
Hahahahha canım boşver alışveriş yaptıkça mutlu oluyoruz birikime de yapmalıyız ama kararında bence sonuçta bir daha dünyaya gelmicez canım![]()
Geçmiş olsun canm.Bizim evde de durumlar aynıGeldim bebegimmmm
Gunaydin kızlar herkes iyi mi
Benim yoğun geçiyor . Kızlar da hasta
Tam 1,5 aydir evde dönüşümlü herkes hasta![]()
Siirt’te geldiğimiz günden beri gün yüzü görmedik![]()
Maşallah hemen alıştı minnoş kizin kreşe gitmeyeSelam kızlar Küçüğümle kahvaltı yaptık şimdi muzunu yiyor kreşe gideceğiz
Tavuk köftesi hazırladım yanına bulgur pilavı ayran salata yapacam menüm hazır kafam rahat![]()
Ahhh o aylık yapipta birdaha gitmemek nasıl oluyor anlayan bilen beri gelsin,bizede anlatsın luutfeennBereketli olsun zeyno afiyet olsun geekten paranın değeri yok markete giriyorum 2 parça şey 100tl tutuyor
Aylık toplu yapıyorum Eltimde diyor ben aylık yaparım bir daha pazar harici markete girmem yaaa nasıl diyorum ben hergün giriyorum anlamadım valla![]()
Yaaaa canım benim üzülme annesi sen onun için çalışıyorsun annen bakıyor gözün arkada kalmasıngünaydın herkese...
2.5 aylık bebeği bırakıp işe gelmek ne zormuş ya![]()
Evet canım çok şükür sabah kalkar kalkmaz gitmek istiyor hatta öğretmeni tüm gün başlayalım diyor ama ben evdeyken tüm gün istemiyorumMaşallah hemen alıştı minnoş kizin kreşe gitmeyedarısı benim darısı benim tosbigimin başına inşallah
![]()
Hoşgeldiniz aramızagünaydın herkese...
İnşallah hep hevesle okullarına gider ileriki yıllarda da.Ama senin kızın aktif ve çeneli anlattigin kadariyla,birde sosyal bir çocuk sürekli aile içi gidip gelmeniz v.s bunlar çok büyük etken bence ev zaten kesmiyordu onu galiba hazır çıkış yolu bulmuş kendine bu fırsatı kaçırirmi hicYaaaa canım benim üzülme annesi sen onun için çalışıyorsun annen bakıyor gözün arkada kalmasın
Evet canım çok şükür sabah kalkar kalkmaz gitmek istiyor hatta öğretmeni tüm gün başlayalım diyor ama ben evdeyken tüm gün istemiyorum
Çene mi abovvvv hiç susmaz uykuda bile konuşurİnşallah hep hevesle okullarına gider ileriki yıllarda da.Ama senin kızın aktif ve çeneli anlattigin kadariyla,birde sosyal bir çocuk sürekli aile içi gidip gelmeniz v.s bunlar çok büyük etken bence ev zaten kesmiyordu onu galiba hazır çıkış yolu bulmuş kendine bu fırsatı kaçırirmi hic
Benim bebe karşı komşuya kapıyı açtırmıyor hala işimiz çok zor olacak sanırım![]()
Ben ücretsiz izin alıştım oğlum 20aylık civarıydı işe başladığımda.Annem baktı 33aylık olana kadar.Sonra kreşe baslamıstı.Ben ilk gün bırakıp işe geldiğimde özledim tabiki ama cayımı falan böyle yalayarak tadını ala ala içesim gelmişti hiç unutmuyorumgünaydın herkese...
Ben akşam kaşarlı sucuklu tost yaptım kahvaltılık hazırladım cay demledim eşimle öyle yedik.Oğlusa çorba falan vardı onları yedi.Akşam barbunya pişirdim yanına bir pilav yaparım bide yoğurt yeter.Yarın Allah KerimOzaman herkese tünaydınlar
İşteyim çalışıyorum aynı zamanda akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum![]()
Yaaaa kızzz çayı nasıl yalayarak içiyorsun kahkaha attımBen ücretsiz izin alıştım oğlum 20aylık civarıydı işe başladığımda.Annem baktı 33aylık olana kadar.Sonra kreşe baslamıstı.Ben ilk gün bırakıp işe geldiğimde özledim tabiki ama cayımı falan böyle yalayarak tadını ala ala içesim gelmişti hiç unutmuyorumSeninkisi küçük daha aklın kalır haklısın benimki büyümüştü.Şimdide okula bırakıyorum iş yerinde 15dk nefes alıyorum sonra çayımı içip kahvaltımı ediyorum
![]()
Benim dünden bulgur pilavım var yanına etli yeşil fasulye ve cacık yapacamOzaman herkese tünaydınlar
Evet cnm ama psikolojim kabullenmedi dahaYaaaa canım benim üzülme annesi sen onun için çalışıyorsun annen bakıyor gözün arkada kalmasın
Evet canım çok şükür sabah kalkar kalkmaz gitmek istiyor hatta öğretmeni tüm gün başlayalım diyor ama ben evdeyken tüm gün istemiyorum
HoşbuldummmmmmmmHoşgeldiniz aramıza
Çok zor oluyor.Buyuncede zor oluyor gerçiBenim de bebişim evde günde kaç defa arıyoruz birbirimizi yinede aklım kalıyor.Buyugunde de kalıyor oda okulda indimi bindimi yemegini yedimi v.s Kısacası anne olunca her şekilde zor yani.
Ama olsun sonuçta onlar iyi yaşasın diye çalışıyoruz bizde.
Neyseki yemek derdim yokOzaman herkese tünaydınlar
Ooo sen baya maşallah evde kalmş büyürmüşsün :) benm kızım tüp bebek haliyle maddi yönden zor geçti, eşimin maaşı krediBen ücretsiz izin alıştım oğlum 20aylık civarıydı işe başladığımda.Annem baktı 33aylık olana kadar.Sonra kreşe baslamıstı.Ben ilk gün bırakıp işe geldiğimde özledim tabiki ama cayımı falan böyle yalayarak tadını ala ala içesim gelmişti hiç unutmuyorumSeninkisi küçük daha aklın kalır haklısın benimki büyümüştü.Şimdide okula bırakıyorum iş yerinde 15dk nefes alıyorum sonra çayımı içip kahvaltımı ediyorum
![]()
Allah bağışlasın.Hepimizin şartları bir olmuyor canım.Onlara daha güzel bir gelecek için çabalıyoruz.Sende çok düşünme iyice zor gelir.Yıllar sonra arkana baktığında gülerek hatırlarsın inş bu zamanlarınıEvet cnm ama psikolojim kabullenmedi daha
Hoşbuldummmmmmmm
Tşk ederm
Kesinlikle varımız yoğumuz onlar için ama daha alışamadm bide ben aramıorm
Ararsam hç alışamam
Neyseki yemek derdim yok
Ooo sen baya maşallah evde kalmş büyürmüşsün :) benm kızım tüp bebek haliyle maddi yönden zor geçti, eşimin maaşı kredi
Mecburen başlamak zorunda kaldm cnm