🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar küçüğümü kreşe bıraktım anneme geldim kahve içtik☕☕

Sonra dışarı çıktık küçük kıza 3 takım eşofman,,, 1 tane alt eşofman aldım 520 tl🙄🙄

Kendime 2 fincan bir küçük tabak 40 tl 🥴🥴 herşey çok pahalı yaaaaa🙈🙈

310 da elektrik faturası yatırdım

Evde peynir bitmişti biraz aldım akşam giderken alışveriş yapmam lazım tavuk peynir kuruyemiş almam lazım sirke bitti evde turşu yaparım karışık.Akşam için dışarıda balık yiyelim dedim inşallah çocuklarda yer

Selam kızlar küçüğümü kreşe bıraktım anneme geldim kahve içtik☕☕

Sonra dışarı çıktık küçük kıza 3 takım eşofman,,, 1 tane alt eşofman aldım 520 tl🙄🙄

Kendime 2 fincan bir küçük tabak 40 tl 🥴🥴 herşey çok pahalı yaaaaa🙈🙈

310 da elektrik faturası yatırdım
Güle güle giysin prensesim:KK54:

Selam kızlar.Kahvaltı ettik oğlusu traş ettirdik sahilde gezdik eve geldik.Pasta bardı kısır yaptım cay demledim yedik oğluşa makarna köfte yaptım.Bugün yayılmak istiyorum evde ama aklımda bir sürü iş var😀Biraz sonra kalkıp ütülerim halledeyim diyorum.Kıslıkları ufaktan elerim.Yarın temizlik yemek gün geçip gider.

Selam kızlar.Kahvaltı ettik oğlusu traş ettirdik sahilde gezdik eve geldik.Pasta bardı kısır yaptım cay demledim yedik oğluşa makarna köfte yaptım.Bugün yayılmak istiyorum evde ama aklımda bir sürü iş var😀Biraz sonra kalkıp ütülerim halledeyim diyorum.Kıslıkları ufaktan elerim.Yarın temizlik yemek gün geçip gider.
Yayıl yayıl bak bana hiç bişey yapmadım 🤣🤣

Günaydınlar herkese 🤩Mutlu huzurlu bir hafta sonu olsun inşallah 🤲
2 gün ful çok isim var evde herzamanki gibi 😖
Giyisi dolaplarımizi kisliga dönüştüreceğim havalar buuzzz bu hafta giyisi konusunda çok zorlandık 🥴
Ay herhafta farklı bir iş çıkıyor evde.Geçen hafta turşu yaptım bu hafta benimde kışlıkları elemem lazım.

Ay herhafta farklı bir iş çıkıyor evde.Geçen hafta turşu yaptım bu hafta benimde kışlıkları elemem lazım.
Evet canm ya her hafta farklı bir iş çıkıyor hiç birşey çıkmasa diğer yerleri temizlerken en başta temizledigimiz yerin tekrar zamanı geliyor 😬
Neyseki bugun kisliklari ve çamaşır işlerini hallettim.Evin genel temizliği yarına kaldı.

Gelemiyorsam bilinki ya ev işleri ya çocuklar yada kendime iş cikartip soğuk baklava falan yapıyorumdur 🙄

Eklentiler

• IMG20211009215255.webp
    IMG20211009215255.webp
    147,4 KB · Görüntüleme: 124
Back
X