Akşam erken mi uyuyorsun canımGunaydin kızlar
Bu saatte uyanıyorum sonra gün boyu uykusuzum
Keşke maaşlarda böyle artsa dimiGünaydın kızlar.Yarın maaş günü.Altın 526tl gösteriyor
Bende yaEn geç 10
En geç 10
Bende kızı uyuturken uykuya dalıyom sonra gece hortluyorumBende ya
altın dolar alırken yüzde 2 vergi aldı banka geçen yıl 80 binlik gram altın aldım 1600 tl vergi aldılar diye biliyorum bakarım şimdi yanlış olmasındaYok canım 2+1 apart değil kiraya vermek için
Nasıl vergi kız anlamadım orayı
Allah kabul etsin canımGünaydınnn. Kızlar
Bugün oruçluyum borçlarım var biraz tutmak istiyorum
İ harfi bitti n harfine geçilecekKmsl Hnd allah kabul etsin canım
Cedric1003 benimde uyku düzenim senin gibi ama bu güzel bişey erken yatıp erken kalkmak en güzeli turşularınızı afiyetle yiyin bende yarın malzeme alıp yapıcam
okyonus sormuşsun canım sağol Varol şekerim oğluş nasıl gidiyor hangi harfteler bizimkiler m sesine geçtiler dün biraz hızlı gidiyor öğretmenimiz
Anladım canım ben fiziki alıyorum o yüzden vergi yokaltın dolar alırken yüzde 2 vergi aldı banka geçen yıl 80 binlik gram altın aldım 1600 tl vergi aldılar diye biliyorum bakarım şimdi yanlış olmasında
Allah kabul etsin canım
Teşekkür ederim kızlarKmsl Hnd allah kabul etsin canım
Cedric1003 benimde uyku düzenim senin gibi ama bu güzel bişey erken yatıp erken kalkmak en güzeli turşularınızı afiyetle yiyin bende yarın malzeme alıp yapıcam
okyonus sormuşsun canım sağol Varol şekerim oğluş nasıl gidiyor hangi harfteler bizimkiler m sesine geçtiler dün biraz hızlı gidiyor öğretmenimiz
Bizim hoca çok hızlı gidiyor pekiştire pekiştire gitmeleri daha iyiİ harfi bitti n harfine geçilecek
Baya fark varmış canım kullanmadıysa iade edinKızlar Kayınvalidem 2200 e elektrik süpürgesi almıştı ama fiyatına diğer yerlere baktık 1600 diyor
Bende aldığı yeri telefonla aradım aynı markayı 1650 dedikadını kandırmışlar ya şimdi aldığı yere gidiyorum bakalım ne açıklama yqpqcaklar
İşte canım kutusunu açtı diye geri iade de almıyorlar fatura da vermiyorlarBaya fark varmış canım kullanmadıysa iade edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?