- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Yaaa canım benim çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir eşinSelamlar herkeseEşim hastanmis dün akşam vardiyada midesi fena çıkarıyor ishalde var acile gitti sabah serum takip ilaç yazmışlar rapor vermemişler bugün 4 de tekrar vardiyaya gidecek
Dün akşam saat 9 da haber geldi oğluşun sınıfta 2 pozitif varmış sınıf 14 karantinadacumartesi PCR testi yaptırirsak pazartesi okula gidebilirmis.
Bebiş gece hiç uyumadı kafam iyice Leyla oldu hangisine kafa yoracagimi düşüneceğimi sapittim
Akşam haber gelince saat 10 da tavuklu pilav yaptım oğlan öğlen yemekte yesin diye.
Bu hafta biraz karışık ve mutsuz başladı kisacasi bizim.
Sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinSelamlar herkeseEşim hastanmis dün akşam vardiyada midesi fena çıkarıyor ishalde var acile gitti sabah serum takip ilaç yazmışlar rapor vermemişler bugün 4 de tekrar vardiyaya gidecek
Dün akşam saat 9 da haber geldi oğluşun sınıfta 2 pozitif varmış sınıf 14 karantinadacumartesi PCR testi yaptırirsak pazartesi okula gidebilirmis.
Bebiş gece hiç uyumadı kafam iyice Leyla oldu hangisine kafa yoracagimi düşüneceğimi sapittim
Akşam haber gelince saat 10 da tavuklu pilav yaptım oğlan öğlen yemekte yesin diye.
Sizler nasılsınız
bende ondan aldım canım 5 parça tavası tenceresi içinde kulp var 2 tane talent pro serisi komşumun var çok memnun bakalım inşallah bende memnun kalırım.Bugünde ahşap çiçeklik aldım çiçeklerimi koymak içinGüle güle kullan canm tencerelerini bende yaklaşık 2 yıl önce Tefal tava tencere seti iç içe geçip sapı çıkan set varya ondan aldım gayette memnunum.
çok geçmiş olsun canım inşallah eşin çabuk toparlarSelamlar herkeseEşim hastanmis dün akşam vardiyada midesi fena çıkarıyor ishalde var acile gitti sabah serum takip ilaç yazmışlar rapor vermemişler bugün 4 de tekrar vardiyaya gidecek
Sizler nasılsınız
yok canım her gün ağlıyor ben gitmek istemiyorum diye beni özlüyormuş ingilizce dersini sevmiyormuş çok terliyormuş vb birsürü şikayetPenguen kızın alıstımı okula?
Düzelir annesi yavaş yavaşSlm kızlar akşam eşimle kızımı okuldan almaya gittik gayet neseliydim neşem bozuldu
Kızımdan şikayet var.bi Oğlanı dovmus. Hoca hep şikayet alıyorum dedi.napacam ben bu kızla. Küçükken akıllı olan kızım okula başlayınca bi tuhaflasti.
Bugün günlük islerimi yaptım
Acebek(börülce. )pişirdim. Çok az kaldı. Yarına ne yapsam .bi yandan beslenmede düşünüyorum. Kıza ayrı oglana ayrı
Cuma maaş günü. Yine koca bi market alışveriş listesi hazirladim
Oglana kıyafet alışverişi yapmamız lazım.
dayak yemesinde oda kötü oluyor özgüven sorunu oluşuyor okula gitmek istemiyor.Konuşmaya çalış biri ona zarar vermeye kalktıgında öğretmenine söylemesi yönünde.Benim büyük kızımın saçları bildigin bonus gibi okulda birisi saçları açıkken aa koyun gibi demiş bidaha okula gitmicem dedi kaç gün ağladı uğraştık öğretmeni sağolsun konuştu ikna etti öyle gitti.Şimdide küçük başladı kulagımın dibinde çok bagırıyor ateş saçlarıma vuruyor demeye öğretmenine söyle o konuşur dedimSlm kızlar akşam eşimle kızımı okuldan almaya gittik gayet neseliydim neşem bozuldu
Kızımdan şikayet var.bi Oğlanı dovmus. Hoca hep şikayet alıyorum dedi.napacam ben bu kızla. Küçükken akıllı olan kızım okula başlayınca bi tuhaflasti.
Bugün günlük islerimi yaptım
Acebek(börülce. )pişirdim. Çok az kaldı. Yarına ne yapsam .bi yandan beslenmede düşünüyorum. Kıza ayrı oglana ayrı
Cuma maaş günü. Yine koca bi market alışveriş listesi hazirladim
Oglana kıyafet alışverişi yapmamız lazım.
dayak yemesinde oda kötü oluyor özgüven sorunu oluşuyor okula gitmek istemiyor.Konuşmaya çalış biri ona zarar vermeye kalktıgında öğretmenine söylemesi yönünde.Benim büyük kızımın saçları bildigin bonus gibi okulda birisi saçları açıkken aa koyun gibi demiş bidaha okula gitmicem dedi kaç gün ağladı uğraştık öğretmeni sağolsun konuştu ikna etti öyle gitti.Şimdide küçük başladı kulagımın dibinde çok bagırıyor ateş saçlarıma vuruyor demeye öğretmenine söy
Aynen bende öyle söylüyorum. Biri bişe yaparsa öğretmene söyle diyorum.öğretmen dinlemiyor ki diyor.dayak yemesinde oda kötü oluyor özgüven sorunu oluşuyor okula gitmek istemiyor.Konuşmaya çalış biri ona zarar vermeye kalktıgında öğretmenine söylemesi yönünde.Benim büyük kızımın saçları bildigin bonus gibi okulda birisi saçları açıkken aa koyun gibi demiş bidaha okula gitmicem dedi kaç gün ağladı uğraştık öğretmeni sağolsun konuştu ikna etti öyle gitti.Şimdide küçük başladı kulagımın dibinde çok bagırıyor ateş saçlarıma vuruyor demeye öğretmenine söyle o konuşur dedim
İnşallah düzelirDüzelir annesi yavaş yavaş
Ohhh afiyet olsun bende ne zamandır yemiyor um acebek
El açması böreğim harika olmuştu
Ben cumaya kadar sıfır harcama yapacam bakalım becerebilecek miyim
8.30 da uyumuşum kızı uyuturken şimdi uyandım uykum da yokkk
Yanına para almadan çıkacam artık dışarıİnşallah düzelir
El açması güzel olur ya.alısınca insanın yufka alası gelmiyor
Cumaya kadar zor kız. Günlük harcama hiç bitmiyor bizde.bu sene aldığımız kaynak kitaplar nerdeyse k.kartını patlattı. Dünya kadar kitap aliyorz. Okulun eksikleri hiç bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?