🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd @Cedric1003 okyonus okyonus sağolun kızlar 4.1 olan uzun sürdü ilk deprem 3.8 miş o durunca hemen ocağın altı açıktı yemek koymuştum kapattım yangın falan çıkmasın diye çocukları aldım hemen kanpeye oturduk heryer sallandı çocuklar bağırıyor babam gelmedi baba gel hadi diye hem ağladık hem korktuk Allah kimseye yaşatmasın
Offffff Rabbim korusun🤲🤲

Kmsl Hnd Kmsl Hnd @Cedric1003 okyonus okyonus sağolun kızlar 4.1 olan uzun sürdü ilk deprem 3.8 miş o durunca hemen ocağın altı açıktı yemek koymuştum kapattım yangın falan çıkmasın diye çocukları aldım hemen kanpeye oturduk heryer sallandı çocuklar bağırıyor babam gelmedi baba gel hadi diye hem ağladık hem korktuk Allah kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun canım hiç duymadım okuyunca haberim oldu Rabbim afetleri göstermesin kimseye 🤲

Selam kızlar
Ortalığı toplayıp komşuma indim kahvaltıya çagırmıştı bu aralar geziyoruz inşallah Covid olmayız🥴

Akşama da bir arkadaşa ev görmeye gideceğiz tek kişilik nevresim takımı aldım hediye eşim çocuklara bakacak biz birkaç arkadaş gideceğiz

Tepeden almadıysan sorun yok canım. Bi kaç coin var altcoin ath habercisi birisi de eth. Canım benim değişiyor al sat var orta vade var ama genelde al sat bir de iş olarak yaptığım İçin sürekli analiz yapıyorum.
canım dot coinle ilgili düşüncen ne? çıkacak diye söylentiler varmış seninde fikrini almak istedim

İyi akşamlar canlar🥰🥰

Yemeğimizi yedik üffff kızlar zorla yedi hamsiyi hele küçük beni çıldırttı🙉🙉

55 tl Kontür yükledim
Simit poğaça küçük pasta aldım 45 TL de oraya verdim
Birde marketten cips cola noodle aldık 18 tl burası tuttu 👍👍

Küçüğümü uyuttum biraz pasta cola keyfi yapacağım😋😋

Şimdiden hepimize hayırlı nurlu cumalar🤲🤲

Babası minnoşuma bu, ceketi sipariş etmiş çok hoşuna gitmiş🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20211021_205954_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20211021_205954_com.android.chrome.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 99
Günaydın kızlar kahvaltıyı evde yaptım öyle geldim işe dün deprem Allahım o nasıl bir korku anlatamam çocuklarımı aldım yanıma koltugun kenarına geçtim ama anlatamam çok korktum alttan vurmadı salladı direk 10 sn kadar sürdü 2 defa oldu kızlar çok korktu dün gece beraber uyuduk inşallah olmaz çok tediriginim
Cok gecmis olsun canim Rabbim tekrarindan ve buyugunden saklasin

Kıza daha geçen gün ayakkabı aldım ama botu yok şunu beğendim gidip yakından göreceğim önce🤣

Eklentiler

• Screenshot_20211021_172628_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20211021_172628_com.android.chrome.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 91

Geçmiş olsun canım Marmara depremini yaşadım bende çocuktum annemle sizin yaşadığınızın benzerini yaşamıştık halen anlatır

Selam kızlar
Ortalığı toplayıp komşuma indim kahvaltıya çagırmıştı bu aralar geziyoruz inşallah Covid olmayız🥴

Akşama da bir arkadaşa ev görmeye gideceğiz tek kişilik nevresim takımı aldım hediye eşim çocuklara bakacak biz birkaç arkadaş gideceğiz

Gelmeyenler covid oluyor gezin :) 2 sene Eve kapandık covid olduk 😂

canım dot coinle ilgili düşüncen ne? çıkacak diye söylentiler varmış seninde fikrini almak istedim

Dot analizini yaptım yakın zamanda çıkış bekliyorum

İyi akşamlar canlar🥰🥰

Yemeğimizi yedik üffff kızlar zorla yedi hamsiyi hele küçük beni çıldırttı🙉🙉

55 tl Kontür yükledim
Simit poğaça küçük pasta aldım 45 TL de oraya verdim
Birde marketten cips cola noodle aldık 18 tl burası tuttu 👍👍

Küçüğümü uyuttum biraz pasta cola keyfi yapacağım😋😋

Şimdiden hepimize hayırlı nurlu cumalar🤲🤲

Çocuklar uyuyunca sana kalan zaman güzel geliyor

Babası minnoşuma bu, ceketi sipariş etmiş çok hoşuna gitmiş🤣🤣

Kız kıyafetleri çok güzel güle güle giysin

Back