🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geçmiş olsun canım Marmara depremini yaşadım bende çocuktum annemle sizin yaşadığınızın benzerini yaşamıştık halen anlatır

Selam kızlar

Gelmeyenler covid oluyor gezin :) 2 sene Eve kapandık covid olduk 😂

Dot analizini yaptım yakın zamanda çıkış bekliyorum

Çocuklar uyuyunca sana kalan zaman güzel geliyor

Kız kıyafetleri çok güzel güle güle giysin
Bende dün aldım biraz dor satmayım diyorum dayanabilirsem.Erkek çoçuklarınada bebekken tulumu çok yakıştırıyorum evet kızlar çok süslü her sabah kıyafet tartışması var biZde küçük çok süslü benimde

Hayırlı cumalar kızlar
Eşim evdeydi yeni gitti
Miniği uyutup lahmacun içi hazırlayacağım akşam için
Nakit az kaldı eksiye düşmeden ek dersi karşılarız inşallah 🙄

Eşim yarın annesine gidecek bizde kızımın sınıf arkadaşları ile buluşacağız 3 veli 3 bebe 🥳🥳🥳eğlensin kuzucuklar

Günaydın kızlar🤣🤣🤣🤣

Telefonu elime aldım yazayım derken fırsatım olmadı Günaydın da kalmışım🙈🙈

İYi gecelere geçiyorum kızlar😁😁😁

Bugün tüm gün dışardaydım işlerim vardı🤲
Kızı uyuttum şimdi kahvemi içeceğim☕☕☕☕

Dışarıda balık yedik 97 TL ödedim dedi eşim hep karttan alıyoruz yine canım şerbetli tatlı istiyor ufff bu aralar çok yiyorum yine

Slm kızlar
Ay çocuklar in derslerinden kafamızi kaldirmiyor uz ya.bu zamanda ana baba olmak çok zormuş. 1 yüzyıl öncesindenmi gelseydik acaba😅
İnce yorgan lari çıkardım .oda sıcak olacak gibi ama napim ev halkı sabah yorgan çıkar dediler.
Evi süpürüp sildim.küçük banyoyu cifledim. Çamaşır ser topla kackez.gündüzleri elime tlf alamiyorum.
Sabah herkes evde.hamur mayalayıp simit yapmayı düşünüyorum. Akşama da ne yemek yapsam acaba

arkadaşlar selamlar günaydın, gelip okudum yazamadım bi türlü, bugün doğum günü organizasyonumuz var 60 davetli katılacak dün son an da sihirbaz ben sizi hatırlamadım dedi (kapora verdiğim halde) tek kişiye 400 tl verecekken şimdi 2 kişi tutmam gerekti hemde yaşadığım stres, zar zor birini bulmam vs dün öyle bi stres yaşadım bugün inşallah güzel atlatırız.

Dün 7.5 tl harcadım sadece çok şükür 😂 Kraft kağıt ve ip aldım hediyeleri paket yapmak İçin.

Bugün parti evine 2500 tl
Pasta: 500 tl
Sihirbaz: 350 tl
Palyaço: 300 tl

Ödeme yapılacak onun haricinde bi harcamam olmaz sanırım. Bi kahve alırım kendime ben yiyemediğim için 20 tl o da.
Toplam: 3670 tl

Daha da harcama olmaması hedefim bakalım.

Cnm sen coin yatırımı da yapıyordun dimi yanlış hatırlamıyorum ? Sence ne olacak alt coinler beklemedeyim 😎😎
Merhaba yeni bı coin eklenmiş uygulamaya, L ile başlayan, görmüş sunuzdur, baktim çok hacimli 1 TL üzerini emir verdim , 250 TL kazandım,ilk kez kazandım diye sevinirken, 1 kere daha yapıp 500 e tamamlıym dedim, tanesinde 1 artmak yerine ışık hızıyla indi , o bir TL bile gitti, bı anda 15.000 TL gibi bir zarara uğradım, inşaallah çıkar bakalım

Merhaba yeni bı coin eklenmiş uygulamaya, L ile başlayan, görmüş sunuzdur, baktim çok hacimli 1 TL üzerini emir verdim , 250 TL kazandım,ilk kez kazandım diye sevinirken, 1 kere daha yapıp 500 e tamamlıym dedim, tanesinde 1 artmak yerine ışık hızıyla indi , o bir TL bile gitti, bı anda 15.000 TL gibi bir zarara uğradım, inşaallah çıkar bakalım
Merhaba umarım çıkar ama yeni listenen coinleri üst fiyattan veriyorlar sonra global fiyata getiriyorlar ( Türk borsaları yapıyor btcturk Paribu falan )

Back
X