- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
Teşekkür ederim aminCok gecmis olsun canim Rabbim tekrarindan ve buyugunden saklasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim aminCok gecmis olsun canim Rabbim tekrarindan ve buyugunden saklasin
Bende dün aldım biraz dor satmayım diyorum dayanabilirsem.Erkek çoçuklarınada bebekken tulumu çok yakıştırıyorum evet kızlar çok süslü her sabah kıyafet tartışması var biZde küçük çok süslü benimdeGeçmiş olsun canım Marmara depremini yaşadım bende çocuktum annemle sizin yaşadığınızın benzerini yaşamıştık halen anlatır
Selam kızlar
Gelmeyenler covid oluyor gezin :) 2 sene Eve kapandık covid olduk
Dot analizini yaptım yakın zamanda çıkış bekliyorum
Çocuklar uyuyunca sana kalan zaman güzel geliyor
Kız kıyafetleri çok güzel güle güle giysin
Geçmiş olsun canım covid mi oldu tekrarSagol canm daha iyi işe başladı ama hala yüzü kireç gibi ilaçları kullanmaya devam ediyor.
Merhaba yeni bı coin eklenmiş uygulamaya, L ile başlayan, görmüş sunuzdur, baktim çok hacimli 1 TL üzerini emir verdim , 250 TL kazandım,ilk kez kazandım diye sevinirken, 1 kere daha yapıp 500 e tamamlıym dedim, tanesinde 1 artmak yerine ışık hızıyla indi , o bir TL bile gitti, bı anda 15.000 TL gibi bir zarara uğradım, inşaallah çıkar bakalımCnm sen coin yatırımı da yapıyordun dimi yanlış hatırlamıyorum ? Sence ne olacak alt coinler beklemedeyim![]()
İyiyim canım koşturma içindeyimSelam kızlar nasılsınız?
Ev almaya karar verdiniz mi, bulabildiniz mi istediğinize göre bir ev?İyiyim canım koşturma içindeyim![]()
Sağol canmGeçmiş olsun canım covid mi oldu tekrar
Allah şifa versin canımSağol canmyok çok şükür covit değil negatif çıktı.İshal kusma enfeksiyon v.s oldu canm.Baya kötü geçirdi.
Merhaba umarım çıkar ama yeni listenen coinleri üst fiyattan veriyorlar sonra global fiyata getiriyorlar ( Türk borsaları yapıyor btcturk Paribu falan )Merhaba yeni bı coin eklenmiş uygulamaya, L ile başlayan, görmüş sunuzdur, baktim çok hacimli 1 TL üzerini emir verdim , 250 TL kazandım,ilk kez kazandım diye sevinirken, 1 kere daha yapıp 500 e tamamlıym dedim, tanesinde 1 artmak yerine ışık hızıyla indi , o bir TL bile gitti, bı anda 15.000 TL gibi bir zarara uğradım, inşaallah çıkar bakalım