- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
Aynen canım ya.çocuk bakmak çok zor artık.Folik asit bebeleri bunlar
Bu hiperaktiflik ordan geliyor ve hazır, paketli, işlenmiş gıdalardan geliyor demişti bizim doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ya.çocuk bakmak çok zor artık.Folik asit bebeleri bunlar
Bu hiperaktiflik ordan geliyor ve hazır, paketli, işlenmiş gıdalardan geliyor demişti bizim doktor
Yaaaaaa hangi ay doğumlu canım benim kız 2018 Eylül doğumluBenim küçüğüm 3 yaşında. 4 5 aydır biraz duruldu. Öncesinde hep gözümüz üzerindeydi. Çocuk 10 saniye yerinde durmaz mi bizimki durmazdı. 2 sene çok zorlandık, çok dikkat gerektiriyordu, gözümüzün önünden ayıramıyorduk. Evde odadan odaya geçerken esimle birbirimize çocuğu bırakıyorduk.
Neysek artık çok daha iyi. Götürdüğümuz psikolog bu dönemdeki çocuklar hem f8lik asit yan etkisi olarak, hemde üzerine pandemi ile eve kapandiklari için böyle durumlarlarin çok arttığını söylemişti.
Büyük kızımda folik asit kullanmamıştım biliyor musun çok uyumlu sakin bir bebekti hala da öyleFolik asit bebeleri bunlar
Akıllı durmasın tamam döksün dağıtsın oynasın ama ağladığı zaman başım çok ağrıyorSenin kıza bende bi çözüm bulamadım. Ama geçecek öyle düşün. Etrafimda da hiç akıllı çocuk göremiyorum. Yediklerimizdenmi ictiklerimizdenmi bilemiyorum.ama çocuklar artık çok zor.bizim cocuklugumuz gibi anne babadan korkan çocuklar yok artik
Ekim doğumlu. Tam 3 yaşında.Yaaaaaa hangi ay doğumlu canım benim kız 2018 Eylül doğumlu
Bizde öyleyiz evde büyük kızım var 14.5 yaşında odadan odaya geçerken birbirimize haber veriyoruz çünkü sürekli tehlikeli şeyler yapıyor
Ama kreşyite hiç böyle değil. Öğretmen gayet ılımlı olumlu arkadaşlarıyla oynuyor dedi
Sizin psikolog unuz ne önerdi ilaç filan mı kullandınız duruldu yoksa oyun grubu filan mı
Anladım canım benim kızın tek sıkıntısı ağlaması onun dışında bir şey yok ama o da beni yoruyor kendini üzüyor geçecek inşallahhhEkim doğumlu. Tam 3 yaşında.
Kreşe başladı tam gün.
Ama ilk aylar hastalıklarla geçince çok fazla gidemedi tabi. Ekim ayı bitti sadece 5 gun gidebildi kreşe.
Benimki genelde kendi başına takılıyor, sosyallesmeye yanaşmıyor. Yeni yeni alışmaya başladı.
Ben haftada 1 de psikologa götürüyorum birebir görüşüyor orda.
Afiyet olsun bugün eşim nöbetçi büyük kızım kardeşini ikna etti babamda olsun hep beraber yiyelim annem yarın yapsın diyeHazır doğranmış zeytin satılıyor ondan alsana pratikBen mozerella peyniri alıyorum rendelenmiş bide Mısır pratik oluyor birtek sucuk ve domates doğruyorum bide biber.Mantar falan sevmiyor oğlan.Bizimkide pazartesi pizza yediokul çıkışı götürdüm yarın yine gidelim diyor evde yaparız dedim ama bakalım orası güzelmiş babasıda gelirmiş
![]()
Bugün bende birsey yapmadım.Yarın temizlik yaparım nevresimleri yıkarım diyorumBugün iş yapmadım sadece makinaya çamaşır attım onu astım büyük kuzumun ödevlerine baktım yapamadıklarını anlattım akşam yarım saat okuma dersi yaptık o kendi kitabını bende kendi kitabımı okudum.Mısır patlattım film açtım izledik biraz onları yatırdım kendim oturdum çay ekmek arası zeytin peynir biber turşusu yedim birazdan bende yatarım öğlen yağmur başladı maşallah hala yağıyor
Biz daha pikeyle yatıyoruzBugün bende birsey yapmadım.Yarın temizlik yaparım nevresimleri yıkarım diyorum
Oh valla iyisinizBiz daha pikeyle yatıyoruz![]()
Yazın biz yanıp kavrulduk azıcık da sefa sürelim canımOh valla iyisinizBiz akşamları klima açıyoruz kasımda kombiyi açarız bakım yaptıracağız ondan erteledik klima açıyoruz
![]()
Oyun odaları var. Prlsikolog çocukların verdiği her tepki de, oynadığı her oyundan farklı anlam cikarabiliyorlar. Çocukları oyun oynarken gozlemliyorlar.Anladım canım benim kızın tek sıkıntısı ağlaması onun dışında bir şey yok ama o da beni yoruyor kendini üzüyor geçecek inşallahhh
Psikologa bu kadar küçük olunca ne görüşüyorlar acaba ya da ne konuşuyorlar sen yanlarında oluyor musun soruyorum ama anlatmak istemezsen saygı duyarım![]()
Benmki ağlak değil şimdilikAkıllı durmasın tamam döksün dağıtsın oynasın ama ağladığı zaman başım çok ağrıyor![]()
Canım keyfim yok dünden beri dişim ağrıyor gittiğim dişçimi aradım Antalya da eğitimdeymiş ilaç önerdi eşim gece aldı geldi biraz rahatlattı
Geçmiş olsunCanım keyfim yok dünden beri dişim ağrıyor gittiğim dişçimi aradım Antalya da eğitimdeymiş ilaç önerdi eşim gece aldı geldi biraz rahatlattı![]()
Gemiş olsun canımCanım keyfim yok dünden beri dişim ağrıyor gittiğim dişçimi aradım Antalya da eğitimdeymiş ilaç önerdi eşim gece aldı geldi biraz rahatlattı![]()