🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Benim küçüğüm 3 yaşında. 4 5 aydır biraz duruldu. Öncesinde hep gözümüz üzerindeydi. Çocuk 10 saniye yerinde durmaz mi bizimki durmazdı. 2 sene çok zorlandık, çok dikkat gerektiriyordu, gözümüzün önünden ayıramıyorduk. Evde odadan odaya geçerken esimle birbirimize çocuğu bırakıyorduk.
Neysek artık çok daha iyi. Götürdüğümuz psikolog bu dönemdeki çocuklar hem f8lik asit yan etkisi olarak, hemde üzerine pandemi ile eve kapandiklari için böyle durumlarlarin çok arttığını söylemişti.

Benim küçüğüm 3 yaşında. 4 5 aydır biraz duruldu. Öncesinde hep gözümüz üzerindeydi. Çocuk 10 saniye yerinde durmaz mi bizimki durmazdı. 2 sene çok zorlandık, çok dikkat gerektiriyordu, gözümüzün önünden ayıramıyorduk. Evde odadan odaya geçerken esimle birbirimize çocuğu bırakıyorduk.
Neysek artık çok daha iyi. Götürdüğümuz psikolog bu dönemdeki çocuklar hem f8lik asit yan etkisi olarak, hemde üzerine pandemi ile eve kapandiklari için böyle durumlarlarin çok arttığını söylemişti.
Yaaaaaa hangi ay doğumlu canım benim kız 2018 Eylül doğumlu

Bizde öyleyiz evde büyük kızım var 14.5 yaşında odadan odaya geçerken birbirimize haber veriyoruz çünkü sürekli tehlikeli şeyler yapıyor

Ama kreşyite hiç böyle değil. Öğretmen gayet ılımlı olumlu arkadaşlarıyla oynuyor dedi

Sizin psikolog unuz ne önerdi ilaç filan mı kullandınız duruldu yoksa oyun grubu filan mı

Senin kıza bende bi çözüm bulamadım. Ama geçecek öyle düşün. Etrafimda da hiç akıllı çocuk göremiyorum. Yediklerimizdenmi ictiklerimizdenmi bilemiyorum.ama çocuklar artık çok zor.bizim cocuklugumuz gibi anne babadan korkan çocuklar yok artik
Akıllı durmasın tamam döksün dağıtsın oynasın ama ağladığı zaman başım çok ağrıyor😭😭

Yaaaaaa hangi ay doğumlu canım benim kız 2018 Eylül doğumlu

Bizde öyleyiz evde büyük kızım var 14.5 yaşında odadan odaya geçerken birbirimize haber veriyoruz çünkü sürekli tehlikeli şeyler yapıyor

Ama kreşyite hiç böyle değil. Öğretmen gayet ılımlı olumlu arkadaşlarıyla oynuyor dedi

Sizin psikolog unuz ne önerdi ilaç filan mı kullandınız duruldu yoksa oyun grubu filan mı
Ekim doğumlu. Tam 3 yaşında.
Kreşe başladı tam gün.
Ama ilk aylar hastalıklarla geçince çok fazla gidemedi tabi. Ekim ayı bitti sadece 5 gun gidebildi kreşe.
Benimki genelde kendi başına takılıyor, sosyallesmeye yanaşmıyor. Yeni yeni alışmaya başladı.
Ben haftada 1 de psikologa götürüyorum birebir görüşüyor orda.

Ekim doğumlu. Tam 3 yaşında.
Kreşe başladı tam gün.
Ama ilk aylar hastalıklarla geçince çok fazla gidemedi tabi. Ekim ayı bitti sadece 5 gun gidebildi kreşe.
Benimki genelde kendi başına takılıyor, sosyallesmeye yanaşmıyor. Yeni yeni alışmaya başladı.
Ben haftada 1 de psikologa götürüyorum birebir görüşüyor orda.
Anladım canım benim kızın tek sıkıntısı ağlaması onun dışında bir şey yok ama o da beni yoruyor kendini üzüyor geçecek inşallahhh

Psikologa bu kadar küçük olunca ne görüşüyorlar acaba ya da ne konuşuyorlar sen yanlarında oluyor musun soruyorum ama anlatmak istemezsen saygı duyarım🤗🤗

Hazır doğranmış zeytin satılıyor ondan alsana pratik😀Ben mozerella peyniri alıyorum rendelenmiş bide Mısır pratik oluyor birtek sucuk ve domates doğruyorum bide biber.Mantar falan sevmiyor oğlan.Bizimkide pazartesi pizza yediokul çıkışı götürdüm yarın yine gidelim diyor evde yaparız dedim ama bakalım orası güzelmiş babasıda gelirmiş😂
Afiyet olsun bugün eşim nöbetçi büyük kızım kardeşini ikna etti babamda olsun hep beraber yiyelim annem yarın yapsın diye 😂

Bugün iş yapmadım sadece makinaya çamaşır attım onu astım büyük kuzumun ödevlerine baktım yapamadıklarını anlattım akşam yarım saat okuma dersi yaptık o kendi kitabını bende kendi kitabımı okudum.Mısır patlattım film açtım izledik biraz onları yatırdım kendim oturdum çay ekmek arası zeytin peynir biber turşusu yedim birazdan bende yatarım öğlen yağmur başladı maşallah hala yağıyor

Bugün iş yapmadım sadece makinaya çamaşır attım onu astım büyük kuzumun ödevlerine baktım yapamadıklarını anlattım akşam yarım saat okuma dersi yaptık o kendi kitabını bende kendi kitabımı okudum.Mısır patlattım film açtım izledik biraz onları yatırdım kendim oturdum çay ekmek arası zeytin peynir biber turşusu yedim birazdan bende yatarım öğlen yağmur başladı maşallah hala yağıyor
Bugün bende birsey yapmadım.Yarın temizlik yaparım nevresimleri yıkarım diyorum

Anladım canım benim kızın tek sıkıntısı ağlaması onun dışında bir şey yok ama o da beni yoruyor kendini üzüyor geçecek inşallahhh

Psikologa bu kadar küçük olunca ne görüşüyorlar acaba ya da ne konuşuyorlar sen yanlarında oluyor musun soruyorum ama anlatmak istemezsen saygı duyarım🤗🤗
Oyun odaları var. Prlsikolog çocukların verdiği her tepki de, oynadığı her oyundan farklı anlam cikarabiliyorlar. Çocukları oyun oynarken gozlemliyorlar.
Mesela benimki sosyallesme ve iletişim kurmayı istemiyordu. Kendi başına bırak oyun oynuyor, oyuncakları konuşturup kendi kendine oynuyordu ama yasitlariyla olduğunda da kendi başına köşede oyun oynuyordu.

ilk hafta kendi başına oyuncaklarla oynamaya başlamış, psikolog ile hiç iletişim kurmamisti.
2.hafta oyun oynarken kendisi psikoloğu oyuna dahil edip onunla oynamaya, ona birseyler söyleyip konuşmaya başladı.

Akıllı durmasın tamam döksün dağıtsın oynasın ama ağladığı zaman başım çok ağrıyor😭😭
Benmki ağlak değil şimdilik
Cok suskun bir bebe ağlama konusunda ama ara sıra ağlıot ve ağladığınfa ağlamadığı günlerin acısı çıkıor :D
Resmen deliriorum :D
Bide ağzı hiç durmuo aguuuu aaayyhhh aaaaaaaaaaaa diye sürekli sesler çıkarıo beynim eror verio bu knuşmaya başladğnda hiç susmayacak sanrm :D

Günaydın herkese 🎈♥️

Dün bütün temizliğimi yaptım.. Bugn kızımın adağı var çok şükür
Allah kimsenin evladının ayağına taş değdirmesin 🤲

Ama misafirler gittikten sonra yine bir temizlik faslı beni bekliyor, ama bugin yapabilecek gücüm kalırmı bilmiyorum

Back
X