🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bizde ara tatilde gidecegız annemler zeytin topluyor 100ağac kadar zeytinliğimiz var yağ zeytın falan alacağım.Sucuk peynir alırz diyoruz annemler tavuk kuzu kesecekler bize.Tarhana falan yaptı salça turşu köy yumurtası falan verir baya idare oluruz.Allah razı olsun Allah basımızdan eksik etmesin ana babamızı🤲
Oohhh senin kislikliklar daha efsaneymis 🥳Bizim bı ceviz bahçemiz var 30 ağacimiz var ama bu sene budama işlemi yaptırmışlar annemle abim hiç ceviz vermemiş.Yiyecek bile ceviz çıkmamış malesef.Köy ile ilgili başka hiç bir bağlantımız yok.Keske olsada mis gibi mahsullerimiz olsa ama bir taraftanda anneme kıyamam 30 yıl devlet memurluğu yaptı daha bu saatten sonra keyfine baksın istiyoruz.Ona kalsa ceviz bahçesine az fasulye biber falan ekeyim yiyeycek kadar diyor.
Ben bir posta 2 ay önce getirmiştim bunlar ikinci tura kalanlardi 😀

Günaydın büyük kızım hastalandı öksürük ateş Sabaha kadar uyumadı yavrum sürekli öksürdü anne heryerim agrıyor dedi yanında bekledim öyle boğazı iyi hemen hasta olmuyor demiştim kendim nazar ettim heralde şimdi bişey yemiyor sabah 6 gibi uyudum 9 da uyandım.Meyve suyu hazırladım onu içti sadece çorba yapcam birazdan sıcak sıcak içerse iyi olacak

Günaydın büyük kızım hastalandı öksürük ateş Sabaha kadar uyumadı yavrum sürekli öksürdü anne heryerim agrıyor dedi yanında bekledim öyle boğazı iyi hemen hasta olmuyor demiştim kendim nazar ettim heralde şimdi bişey yemiyor sabah 6 gibi uyudum 9 da uyandım.Meyve suyu hazırladım onu içti sadece çorba yapcam birazdan sıcak sıcak içerse iyi olacak
Allah şifa versin😞Tez vakitte toparlar inş

Allah şifa versin kuzucuğa💕

Selam dostlar
Kahvaltımızı yaptık
Eşim oğluşu ders çalıştırdı duş aldırdı 🤩
Bende zeynoyu çalıştırdım bu hafta 4 yazılısı var kuzumun hala çalışıyor
Miniği yıkadım uyuttum
Komşum aradı sarma dolma yapalım sizede bize de dedi bugün aklımda pizza vardı ısrar edince kıramadım yardıma gidicem yemekler komşudan bugün💕💕

Yarın dip köşe temizlik günüm
Salı günü günüm var😏😏
Yarın
Damla çikolatalı kurabiye
Şekerpare ve otlu poğaça yapacağım Cedric1003 Cedric1003 verdiğim tarif
Kuru domatesli yoğurma köfte,salata,ayran çayla da ☝️ikram ederim 😋

Slm kızlar
Nasıl güzel yağmur yağdı ya nasıl ozlemisiz. Balkona çıktık izledik ailecek 😊
Bu hafta full yazılılarvar.çok çalıştık nolcak acaba.
Kol böreği yaptım. Ev halkı bayıldı. Hepsinden güzel iltifatlar almak çok super di.bu seferki gerçekten çıtır dı😆
Wc yi yîkadım. Büyük banyoyu yîkadım. Dedim aradan çıksın. Yoksa hepsi bir günde bitmiyor.bitse bile çok yoruluyorum .çocuklara ve yemek yapmaya enerjim kalmıyor. Çamaşır katladım. Yerleştirdim.
Dolapta bozulacak domateslerim vardı. Hepsini rondodan geçirdim sarımsaklı köfte yapıcam yarına. Bulgurun u da ısladım. Yatsı dan sonra döker dolaba kaldıririm. Yarında çıkarır pişiririm.
Güzel bi nevresim takımına ihtiyacım var.kışlık kıyafet e ihtiyacım var.hep alınacak sırada bekliyorlar.
Yarın Stor perdemi bul.mak.tabletiyle silecem.inşallah sonuç güzel olur.

Cok geçmiş olsun :(

Selam... Cok boş cok pasif birgündü
Sabah 09:30da elektrk kesildi 17:30da gelecek dediler ama daha şimdi yeni geldi...
Hiç dışarı cıkasımda gelmedi😶
Öyle sıradan duvarlarla geçti

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl biraz iyi mi❤️❤️
Selam dostlar
Kahvaltımızı yaptık
Eşim oğluşu ders çalıştırdı duş aldırdı 🤩
Bende zeynoyu çalıştırdım bu hafta 4 yazılısı var kuzumun hala çalışıyor
Miniği yıkadım uyuttum
Komşum aradı sarma dolma yapalım sizede bize de dedi bugün aklımda pizza vardı ısrar edince kıramadım yardıma gidicem yemekler komşudan bugün💕💕

Yarın dip köşe temizlik günüm
Salı günü günüm var😏😏
Yarın
Damla çikolatalı kurabiye
Şekerpare ve otlu poğaça yapacağım Cedric1003 Cedric1003 verdiğim tarif
Kuru domatesli yoğurma köfte,salata,ayran çayla da ☝️ikram ederim 😋
Afiyet olsun zeynooo💖
Selam... Cok boş cok pasif birgündü
Sabah 09:30da elektrk kesildi 17:30da gelecek dediler ama daha şimdi yeni geldi...
Hiç dışarı cıkasımda gelmedi😶
Öyle sıradan duvarlarla geçti
Neyse kız dinlenmiş oldun🙈🙈

Selam canlar kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittik minnoşumla❤️

Valla benim cadının hakkını yiyormuşum arkadaşın kızı benimkinden beterdi yavrum m dedim gel sarılayım sana senin kıymetini bilememişim beterin beteri varmış :KK53::KK53:

Ablamlar yakındı ordan beni aldılar anneme ggeldik sıkma börek gözleme yaptı annem yedik😇😇kahve çay meyve faslı derken yeni geldik eve li imdi minnoşumu uyutuyorum:anne::anne:

Yargıyı izleyeceğim uyuyup kalmazsam 🤦‍♀️🤦‍♀️

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl biraz iyi mi❤️❤️

Afiyet olsun zeynooo💖

Neyse kız dinlenmiş oldun🙈🙈
Sağol canım hepimiz hasta olduk valla bogazım yanıyor gıcıklanıyor turşu yedim büyük kıZıma zorla çorba içirdim 5 kaşık 2 yudumda turşu suyu biraz daha iyi gibi küçüğün burnu akıyor bu seferde

Selam canlar kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittik minnoşumla❤️

Valla benim cadının hakkını yiyormuşum arkadaşın kızı benimkinden beterdi yavrum m dedim gel sarılayım sana senin kıymetini bilememişim beterin beteri varmış :KK53::KK53:

Ablamlar yakındı ordan beni aldılar anneme ggeldik sıkma börek gözleme yaptı annem yedik😇😇kahve çay meyve faslı derken yeni geldik eve li imdi minnoşumu uyutuyorum:anne::anne:

Yargıyı izleyeceğim uyuyup kalmazsam 🤦‍♀️🤦‍♀️
Afiyet olsun çok severim adananın sıkmasını öğrenciyken giderdik arkadaşım oralı annesi yapardı sağolsun

Sağol canım hepimiz hasta olduk valla bogazım yanıyor gıcıklanıyor turşu yedim büyük kıZıma zorla çorba içirdim 5 kaşık 2 yudumda turşu suyu biraz daha iyi gibi küçüğün burnu akıyor bu seferde
Yaaa birbirinize bulaştırdın demek ki😥😥
Dikkat edin bol c vitamini alın canım👍👍

Back
X