- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
Boşver o zaman gelmesin daha iyiAnlatsam aklın almaz... O kdarmı ya dersn..
Ben hayatımda böylesini görmedm
Cok arsız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver o zaman gelmesin daha iyiAnlatsam aklın almaz... O kdarmı ya dersn..
Cok arsız
Aman kızlar boşver in canınızı sıkmayın nasıl mutluysanız öyle davranınAnlatsam aklın almaz... O kdarmı ya dersn..
Cok arsız
Teşekkür ederim canımKmsl Hnd bebişinizin yaşı uzun olsun❤
Penguen geçmiş olsun canım
Zeynolin44 iyi geziyorsun valla
Cedric1003 nasılsın kuzum sesin çıkmıyor
Cankusunannesi yapıldımı kurutma makinan?
Bal0ncuk kaynanayı yok say öyle daha mutlu oluyor insan
![]()
DavrantırtmıolrAman kızlar boşver in canınızı sıkmayın nasıl mutluysanız öyle davranın![]()
Ben onu yok sayıyorumda o beni ne kabul edior ne yok sayıyor... İlginç bir ruh haKmsl Hnd bebişinizin yaşı uzun olsun❤
![]()
Senin gibi bir minnoşu neden sevmiyorDavrantırtmıolr
Ben onu yok sayıyorumda o beni ne kabul edior ne yok sayıyor... İlginç bir ruh ha![]()
Ya millet ailesiyle iyi anlaştığı gelini baş tacı ederSenin gibi bir minnoşu neden sevmiyor![]()
Yaaa çocuk gibi aynıYa millet ailesiyle iyi anlaştığı gelini baş tacı eder
Benmki kendi kız kardeşini kıskanır annemi kıskanır beni kıskanır
Mesela neden tüm aileyle iyi anlaşp glüomuşum gerek yokmuş
Mesela neden kocam oraya hep gitmiomuş o onun annesiymiş
Sen yokken ben vardm dio![]()
Ne yapayım canım 1.5 yıl evde oturduk acısını çıkarıyorumKmsl Hnd bebişinizin yaşı uzun olsun❤
![]()
Benimkide ayrı cins oğluna kızına yaptıramadıklarını bana yaptırmaya çalışıyordu.Doğum yapınca bilezik takmıştı onu her yerde takıp göstericekmişim öyle dedi şaka gibi ya dengesiz bende bilerek bıraktım bileziği unuttum derim sonrada kendin tak ya da sakla kızım gelin olurken tak derim diye düşünürken eşim alıp getirdi bunu unutmuşsun diye.Almasınlar boşver sıkıntıya girmesinler dedim bırak alsınlar her istediğini alıyor satıyor sen inanma demişti ne kadar haklıymış birkaç defa kazık yedikten sonra aklım başıma geldiYa millet ailesiyle iyi anlaştığı gelini baş tacı eder
Benmki kendi kız kardeşini kıskanır annemi kıskanır beni kıskanır
Mesela neden tüm aileyle iyi anlaşp glüomuşum gerek yokmuş
Mesela neden kocam oraya hep gitmiomuş o onun annesiymiş
Sen yokken ben vardm dio![]()
İnşallah olmazsın canım ben korktum bugün eklem agrısı olunca yine yakalandım heralde dedim.Baş agrısıyla ve eklem agrısıyla başlamıştı inşallah değilimdirNe yapayım canım 1.5 yıl evde oturduk acısını çıkarıyoruminşallah covıd olmayız
![]()
İnşallah değilsindir canım test mi versen işe gidiyorsun ortama giriyorsunİnşallah olmazsın canım ben korktum bugün eklem agrısı olunca yine yakalandım heralde dedim.Baş agrısıyla ve eklem agrısıyla başlamıştı inşallah değilimdir
Geçmiş olsun, canım neden oldu ki acaba ballı zencefil filan versen bir de oda kuru olmasınKızlar selam nasılsınız? Hastalıklarla boğuşuyoruz büyükte ufakta hasta kuru öksürük var bu kurup mu ne o oldu sanırım çok kötü öksürüyor büyük oğlum siz nasılsınız
Sabah doktora gittik ilaç verdi çocuklardan geçmiş size dikkat edin bol meyve yiyin dedi ilaç vermişti az önce içtim gözüm açıldı valla yarına köfte yaptım soğuk baklava almış eşim ondan yedim çok şükür iyiyim biraz bacaklarım agrıyor yarında kötü olursam öyle giderim test vermeye bugünde kimseye yaklaşmadım masamdan kalkmadım inşallah değilimdirİnşallah değilsindir canım test mi versen işe gidiyorsun ortama giriyorsun![]()
Geçmiş olsun canım bizde aynı hastalıkla uğraşıyoruz büyük kız önce sonra babası küçük kız derken bugünde bana geçtiKızlar selam nasılsınız? Hastalıklarla boğuşuyoruz büyükte ufakta hasta kuru öksürük var bu kurup mu ne o oldu sanırım çok kötü öksürüyor büyük oğlum siz nasılsınız
Geçmiş olsun canım.Kuzenin kızıda kurup olmus bronşite çevirdi hava veriyorlar dikkat edin Allah şifa versin.%50 bronşite çeviriyor demiş doktorKızlar selam nasılsınız? Hastalıklarla boğuşuyoruz büyükte ufakta hasta kuru öksürük var bu kurup mu ne o oldu sanırım çok kötü öksürüyor büyük oğlum siz nasılsınız
Allah ıslah etsn hepsiniBenimkide ayrı cins oğluna kızına yaptıramadıklarını bana yaptırmaya çalışıyordu.Doğum yapınca bilezik takmıştı onu her yerde takıp göstericekmişim öyle dedi şaka gibi ya dengesiz bende bilerek bıraktım bileziği unuttum derim sonrada kendin tak ya da sakla kızım gelin olurken tak derim diye düşünürken eşim alıp getirdi bunu unutmuşsun diye.Almasınlar boşver sıkıntıya girmesinler dedim bırak alsınlar her istediğini alıyor satıyor sen inanma demişti ne kadar haklıymış birkaç defa kazık yedikten sonra aklım başıma geldi
Geçmiş olsnKızlar selam nasılsınız? Hastalıklarla boğuşuyoruz büyükte ufakta hasta kuru öksürük var bu kurup mu ne o oldu sanırım çok kötü öksürüyor büyük oğlum siz nasılsınız