🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar bugün temizlik yaptık eşimle kurutma makinasını kullandım kaç makina çamaşır yıkandı bilmiyorum sadece kurutma süreleri yazdığı gibi olmuyor 15 dk kaldı yazıyor bitsin çıkarayım diye bekliyorum yok kaç dakika geçti hala aynı yazıyor kalan dakikası
Dışardan yedik yemeği çok yoruldum 2 haftadır doğru düzgün ne süpürdüm ne sildim robota süpürtüyordum bugün mis gibi oldu heryer

Selam kızlar
Bugün misafirlerim vardı oğlumun geçen seneki öğretmeni ve bir ortak arkadaşımız geldi
Menümüz de kısır, çaylı kahveli kurabiye, kedidili pasta ve peynirli poğaça vardı akşam ev halkı da bunlardan yedi
Dün eşimle alışverişe çıktık yağ, un, şeker fazladan aldım sürekli zam geldiği için 🙄🙄

Slm kızlar
Dib köşe temizlik günümdü
2 balkon
2 banyo ve wc yıkandı temizlendi
ev süpürüp silindi.tozlar alındı. 2 mak.çamaşır serdim.1mak.çamaşır. katladım. DerlediM düzenledim.
Kızımı okula bıraktım. Namaz kıldım. Şimdi tv battaniye keyfi yapıyorum.
en hamarat benim i İzlicem.4gibi de pazara giderim.pazarın temizlik günümde olması kötü oluyor.yorgun argingidiyorum.ama hafta sonu ev çok dağılıyor. Pzt yapmasan olmuyor

selam kızlar nasılsınız maaşta son kesinti olan ay çok şükür ocakta umarım gerçekleri yansıtan enflasyon oranları belirlenirde maaşlarımız olması gerektiği kadar artar.
akşama tavuk mantar sote yanına dünden kalan pilavım var çorbam var birde salata yaparım yeter.

Selam kızlar küçüğümü kreşe bıraktım anneme geçtim biraz durduktan sonra eve geldim

Dip köşe temizlik yaptım şimdi kahvemi içtim

Halı örtüm geldi çok güzel oldu kızların odası değişti🥰🥰

Şimdi duşa girecrm sonra küçüğümü kreşten alır anneme bırakırım büyük kızımın aşısı var gidip onu yaptıracağız
Sonra annemgilde yemeğimizi yer eve geçeriz👏👏

Selam kızlar küçüğümü kreşe bıraktım anneme geçtim biraz durduktan sonra eve geldim

Dip köşe temizlik yaptım şimdi kahvemi içtim

Halı örtüm geldi çok güzel oldu kızların odası değişti🥰🥰

Şimdi duşa girecrm sonra küçüğümü kreşten alır anneme bırakırım büyük kızımın aşısı var gidip onu yaptıracağız
Sonra annemgilde yemeğimizi yer eve geçeriz👏👏
Oh yemek derdin yok bacim😊
Bende pazardan geldim.Aldıklarımı yerleştirdim. Bugünün menüsünü oğlum belirledi.patates salatası Brokoli haslamasi

Okuldan geldim nöbetçiydim yoruldum .
Yemek köfte patates ayran 😋😋
Yarın icin yaprak çıkardım saracağım kızlar istedi yoksa hiç halim yoktu .
Coinler kan ağlıyor 🤣🤣
Bende yarın köfte makarna yapmayı düşünüyorum.Bugün yoğurtlu ispanak be bulgır pilavı vardı pasta aldım çayla pasta yeriz biraz sonra :KK50:

Sürekli stok yapma isteği var ne bulsam alıyorum kartlar coştu.WC kağıdı aldm bugün birkaç deterjan ve makarna almam lazım.
Un
Seker
Ayçiçek yagı
Zeytın yağ
Peynir
Sucuk
Et
Tavuk
Baklagil
Diş macunu
Kagıt havlu
Islak mendil
Cay
Bunlar tamam.

Sürekli stok yapma isteği var ne bulsam alıyorum kartlar coştu.WC kağıdı aldm bugün birkaç deterjan ve makarna almam lazım.
Un
Seker
Ayçiçek yagı
Zeytın yağ
Peynir
Sucuk
Et
Tavuk
Baklagil
Diş macunu
Kagıt havlu
Islak mendil
Cay
Bunlar tamam.
Bende maaşta birseyler alacağım . Birazda kıyafet almam lazım . Yılbaşından sonra tekstil uçacak deniliyor

Back
X