- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
Kartlar kesilsin benimde kıyafet almam lazım onuda aralıkta alıp ocakta öderizBende maaşta birseyler alacağım . Birazda kıyafet almam lazım . Yılbaşından sonra tekstil uçacak deniliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kartlar kesilsin benimde kıyafet almam lazım onuda aralıkta alıp ocakta öderizBende maaşta birseyler alacağım . Birazda kıyafet almam lazım . Yılbaşından sonra tekstil uçacak deniliyor
Kartlarla dôndüruyoruz evi .Kartlar kesilsin benimde kıyafet almam lazım onuda aralıkta alıp ocakta öderiz![]()
Ohhh misss afiyet olsunOh yemek derdin yok bacim
Bende pazardan geldim.Aldıklarımı yerleştirdim. Bugünün menüsünü oğlum belirledi.patates salatası Brokoli haslamasi
Ohhh afiyet olsun kuzularımaOkuldan geldim nöbetçiydim yoruldum .
Yemek köfte patates ayran
Yarın icin yaprak çıkardım saracağım kızlar istedi yoksa hiç halim yoktu .
Coinler kan ağlıyor![]()
Bereketli olsun canım benimde stokluk alışveriş yapmam lazım haftasonu doğru hallederimSürekli stok yapma isteği var ne bulsam alıyorum kartlar coştu.WC kağıdı aldm bugün birkaç deterjan ve makarna almam lazım.
Un
Seker
Ayçiçek yagı
Zeytın yağ
Peynir
Sucuk
Et
Tavuk
Baklagil
Diş macunu
Kagıt havlu
Islak mendil
Cay
Bunlar tamam.
Kebap girlSelam kızlar büyüğüm ün aşısı vurdurduk sonra annemlere gittik gerri biraz oturduk eve geldik küçüğümü uyuttum
Netten easy fish balık tableti sipariş verdim 2 kutu 260 tl
Offfff masterchef benim günüm kebap yapıyorlarrr![]()
Of en sevdiğim yaaaaaOhhh misss afiyet olsun
Annemde etli tava yapmıştı 1 tüm pide ekmek gömdüm yine
Ohhh afiyet olsun kuzularıma
Bereketli olsun canım benimde stokluk alışveriş yapmam lazım haftasonu doğru hallederim![]()
Ama pahalı yaaaaKebap girl
Bende çocuklara easy fişe oil kullanıyorum . Cok memnunum mollers içmek istemiyorlar bu sene
Ne ucuz kiAma pahalı yaaaa![]()
Günaydın canım geçmiş olsun sıcak bişeyler içNe ucuz ki
Gunaydin kızlarbogazim cok agriyor insallah grip falan olmam
Benimde eşofman almam lazım tayt almak istiyorum.Bende erteliyorum çocuğa eşofman almam lazım bizimde kıyafet eksiğimiz var.Ancak erzak depoluyorum su sıralar.Doktor kontrolü falan var bu ay bizimde eksiye girmemiz kaçınılmaz.Ocakta zamlar ile birlikte silkeleniriz inş hepimiz.Kredinin birisi bitecek bizim en azından ondan kurtulacağız.Günaydın kızlar sabah köfte ve baharatlı kabuklu patates yaptım büyük kızımın beslenmesine dün kıyma çıkardım akşama çöp şiş yaparım yanına patates ya da makarna bakalım ne isteyecek ev ahalisi.Nar ekşisi sipariş verdim zeytinyağı sipariş verdim onların parası maaşta ödenecek maaştan bişey kalmayacak eksiye düşeriz büyük ihtimalle kendime eşofman takımı almam lazım çocuklarada almam lazım erteliyorum ne zamandır
önceki evin kredisi mi bitiyor canımBenimde eşofman almam lazım tayt almak istiyorum.Bende erteliyorum çocuğa eşofman almam lazım bizimde kıyafet eksiğimiz var.Ancak erzak depoluyorum su sıralar.Doktor kontrolü falan var bu ay bizimde eksiye girmemiz kaçınılmaz.Ocakta zamlar ile birlikte silkeleniriz inş hepimiz.Kredinin birisi bitecek bizim en azından ondan kurtulacağız.
Evet canım 1+1 evin kredisi bitiyor en azından oradan kira bize kalacak.Diğer kredi devam.Okul taksidi var klima taksidi arabanın bakım taksidi taksit çok.önceki evin kredisi mi bitiyor canım
en azından biri bitmiş kira desteği iyi oluyor sevindim darısı diğer kredilerin bitmesine.Aralığı atlatırsam çok eksiye girmeden ocaktan düzene girer inşallah daha dikkatli alışveriş yapcamEvet canım 1+1 evin kredisi bitiyor en azından oradan kira bize kalacak.Diğer kredi devam.Okul taksidi var klima taksidi arabanın bakım taksidi taksit çok.
Nekadar dikkat etsekte herseyin fiyatı arttı gereksiz birseyede harcamıyoruz.Klima aldık sende kurutma robot falan aldın bir taraftan eksikleri alıyoruz ama Hersey ateş pahası.Aaa ben yatak baza aldım bak o geldi aklıma onunda taksidi var sahi 9 ayen azından biri bitmiş kira desteği iyi oluyor sevindim darısı diğer kredilerin bitmesine.Aralığı atlatırsam çok eksiye girmeden ocaktan düzene girer inşallah daha dikkatli alışveriş yapcam
Bende birkaç yıl sonra istiyorum arabayı değiştirmek ama bu şartlarda çok zorKızlar bende arabayı değiştirmek istiyorum ama ev kredimiz bitince ama sonra diyorum sacmalama cedric bir arabaya 500 600 milyar verilirmi . Piyasa ilerde biraz düzelirse sıfır araç almak istiyorum .
Evet fiyatlar uçtu zaten sıfır araba da yok piyasadaBende birkaç yıl sonra istiyorum arabayı değiştirmek ama bu şartlarda çok zor
gerçekten taksitle alamazsak peşin almamız çok zor bugün yine banyo için ayak havlusu aldım 3 tane tuvaletteki fırça kötü olmuş onu ekledim kızıma deneme seti aldım ingilizce öğretmeni sözlük istemiş onu aldım yine gitti tlNekadar dikkat etsekte herseyin fiyatı arttı gereksiz birseyede harcamıyoruz.Klima aldık sende kurutma robot falan aldın bir taraftan eksikleri alıyoruz ama Hersey ateş pahası.Aaa ben yatak baza aldım bak o geldi aklıma onunda taksidi var sahi 9 ay![]()