🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Oh yemek derdin yok bacim😊
Bende pazardan geldim.Aldıklarımı yerleştirdim. Bugünün menüsünü oğlum belirledi.patates salatası Brokoli haslamasi
Ohhh misss afiyet olsun

Annemde etli tava yapmıştı 1 tüm pide ekmek gömdüm yine🤪🤪
Okuldan geldim nöbetçiydim yoruldum .
Yemek köfte patates ayran 😋😋
Yarın icin yaprak çıkardım saracağım kızlar istedi yoksa hiç halim yoktu .
Coinler kan ağlıyor 🤣🤣
Ohhh afiyet olsun kuzularıma❤️❤️
Sürekli stok yapma isteği var ne bulsam alıyorum kartlar coştu.WC kağıdı aldm bugün birkaç deterjan ve makarna almam lazım.
Un
Seker
Ayçiçek yagı
Zeytın yağ
Peynir
Sucuk
Et
Tavuk
Baklagil
Diş macunu
Kagıt havlu
Islak mendil
Cay
Bunlar tamam.
Bereketli olsun canım benimde stokluk alışveriş yapmam lazım haftasonu doğru hallederim 👍👍

Selam kızlar büyüğüm ün aşısı vurdurduk sonra annemlere gittik gerri biraz oturduk eve geldik küçüğümü uyuttum💙💙

Netten easy fish balık tableti sipariş verdim 2 kutu 260 tl🤦‍♀️🤦‍♀️

Offfff masterchef benim günüm kebap yapıyorlarrr😋😋😋

Selam kızlar büyüğüm ün aşısı vurdurduk sonra annemlere gittik gerri biraz oturduk eve geldik küçüğümü uyuttum💙💙

Netten easy fish balık tableti sipariş verdim 2 kutu 260 tl🤦‍♀️🤦‍♀️

Offfff masterchef benim günüm kebap yapıyorlarrr😋😋😋
Kebap girl 🥳🥳🥳
Bende çocuklara easy fişe oil kullanıyorum . Cok memnunum mollers içmek istemiyorlar bu sene

Ne ucuz ki ☹️☹️☹️
Gunaydin kızlar 🌸🌸bogazim cok agriyor insallah grip falan olmam
Günaydın canım geçmiş olsun sıcak bişeyler iç❤️❤️

Bugün ilk defa kızımdan ayrı uyudum geceleri çok kıpırdıyordu🤦‍♀️🤦‍♀️

Sabaha özlemişim hemen yanına yattım missssss kokulumunnn💙💙🥰

Günaydın kızlar sabah köfte ve baharatlı kabuklu patates yaptım büyük kızımın beslenmesine dün kıyma çıkardım akşama çöp şiş yaparım yanına patates ya da makarna bakalım ne isteyecek ev ahalisi.Nar ekşisi sipariş verdim zeytinyağı sipariş verdim onların parası maaşta ödenecek maaştan bişey kalmayacak eksiye düşeriz büyük ihtimalle kendime eşofman takımı almam lazım çocuklarada almam lazım erteliyorum ne zamandır

Günaydın kızlar sabah köfte ve baharatlı kabuklu patates yaptım büyük kızımın beslenmesine dün kıyma çıkardım akşama çöp şiş yaparım yanına patates ya da makarna bakalım ne isteyecek ev ahalisi.Nar ekşisi sipariş verdim zeytinyağı sipariş verdim onların parası maaşta ödenecek maaştan bişey kalmayacak eksiye düşeriz büyük ihtimalle kendime eşofman takımı almam lazım çocuklarada almam lazım erteliyorum ne zamandır
Benimde eşofman almam lazım tayt almak istiyorum.Bende erteliyorum çocuğa eşofman almam lazım bizimde kıyafet eksiğimiz var.Ancak erzak depoluyorum su sıralar.Doktor kontrolü falan var bu ay bizimde eksiye girmemiz kaçınılmaz.Ocakta zamlar ile birlikte silkeleniriz inş hepimiz.Kredinin birisi bitecek bizim en azından ondan kurtulacağız.

Benimde eşofman almam lazım tayt almak istiyorum.Bende erteliyorum çocuğa eşofman almam lazım bizimde kıyafet eksiğimiz var.Ancak erzak depoluyorum su sıralar.Doktor kontrolü falan var bu ay bizimde eksiye girmemiz kaçınılmaz.Ocakta zamlar ile birlikte silkeleniriz inş hepimiz.Kredinin birisi bitecek bizim en azından ondan kurtulacağız.
önceki evin kredisi mi bitiyor canım

Evet canım 1+1 evin kredisi bitiyor en azından oradan kira bize kalacak.Diğer kredi devam.Okul taksidi var klima taksidi arabanın bakım taksidi taksit çok.
en azından biri bitmiş kira desteği iyi oluyor sevindim darısı diğer kredilerin bitmesine.Aralığı atlatırsam çok eksiye girmeden ocaktan düzene girer inşallah daha dikkatli alışveriş yapcam

en azından biri bitmiş kira desteği iyi oluyor sevindim darısı diğer kredilerin bitmesine.Aralığı atlatırsam çok eksiye girmeden ocaktan düzene girer inşallah daha dikkatli alışveriş yapcam
Nekadar dikkat etsekte herseyin fiyatı arttı gereksiz birseyede harcamıyoruz.Klima aldık sende kurutma robot falan aldın bir taraftan eksikleri alıyoruz ama Hersey ateş pahası.Aaa ben yatak baza aldım bak o geldi aklıma onunda taksidi var sahi 9 ay😂

Kızlar bende arabayı değiştirmek istiyorum ama ev kredimiz bitince ama sonra diyorum sacmalama cedric bir arabaya 500 600 milyar verilirmi . Piyasa ilerde biraz düzelirse sıfır araç almak istiyorum .
Bende birkaç yıl sonra istiyorum arabayı değiştirmek ama bu şartlarda çok zor

Nekadar dikkat etsekte herseyin fiyatı arttı gereksiz birseyede harcamıyoruz.Klima aldık sende kurutma robot falan aldın bir taraftan eksikleri alıyoruz ama Hersey ateş pahası.Aaa ben yatak baza aldım bak o geldi aklıma onunda taksidi var sahi 9 ay😂
gerçekten taksitle alamazsak peşin almamız çok zor bugün yine banyo için ayak havlusu aldım 3 tane tuvaletteki fırça kötü olmuş onu ekledim kızıma deneme seti aldım ingilizce öğretmeni sözlük istemiş onu aldım yine gitti tl

Back
X