- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
evet canım bizde yaşadık genelde kendi öğretmenlerine vermek istiyorlar ve ilgili veliler ısrarcı oluyormuş çok paralar döndü falan dendi bana geçen gün toplantıya gittiğimde.Bizim sınıf 37 kişi olmuş düşün diğer sınıf 26 kişiEvet canım sınıflar eşit dağıtılmıyor iyi öğrenciler hep buralı tanıdıkları öğretmenlere veririyorlar. Benim adıma gelen veliyi başka sınava yönlendirmeye çalışmışlar . Bende kavga ettim motivasyonumuzu düşürüyorsunuz falan dedim . Sonra dedim ki hepsinin canı cehenneme Allah’ından bulsunlar .
bizim bordro ayın 9 nda çıkmıştı son kesinti inşllah bu ay baya eksideyiz bakalım ocakta toparlarız inşallahBordrolar yayınlanmış maaşlar bereketli olsun .
İnan öyle sınıflar oluşturuluyor ki okumaya yazma bilmeyen birisini koy öğretmen diye çocuklar ona bile okuma yazma öğretir . Öyle ilgili bilinçli ailelerin çocukları bir sınıfa doluyor diğerleri iste orta halli . Bizde mevcutlar 50 bu sınıfı mezun etmeden tayin istemem diyordum ama bu haksızlıklar olunca hiç kanal istemiyorum .evet canım bizde yaşadık genelde kendi öğretmenlerine vermek istiyorlar ve ilgili veliler ısrarcı oluyormuş çok paralar döndü falan dendi bana geçen gün toplantıya gittiğimde.Bizim sınıf 37 kişi olmuş düşün diğer sınıf 26 kişi
Bizde bu ay baya sıkışığız .bizim bordro ayın 9 nda çıkmıştı son kesinti inşllah bu ay baya eksideyiz bakalım ocakta toparlarız inşallah
Ohhh afiyet olsuunGünaydın kızlar
Kızım uyuyor. Bende çayla kurabiye yiyorum
Canım benim herşeyin hayırlısı olsun üzme tatlı canınıEvet canım sınıflar eşit dağıtılmıyor iyi öğrenciler hep buralı tanıdıkları öğretmenlere veririyorlar. Benim adıma gelen veliyi başka sınava yönlendirmeye çalışmışlar . Bende kavga ettim motivasyonumuzu düşürüyorsunuz falan dedim . Sonra dedim ki hepsinin canı cehenneme Allah’ından bulsunlar .
Bizimde yenileetmemiz lazım küçüğünki yeni amaKuaföre gittim geldim.Yarında biometrik fotograf çektircem kimlikleri yenilememiz lazım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım . Allah’ın izniyle biseyi çıkmazEve geldik hemen tavuk döner yaptım markette 100 tl harcadım
Hastaneden 900 civarı harcadım muayane,,, efor,,, holter kuzum iyi olsun sağlığında bişey olmasında canım feda
Yemeğimizi yedik kahvemi içtim
Dolma yaptım attım Ocağa pişiyor yarına hazır olsun
Duşumu aldım biraz dinleneyim
Sabah küçüğü anneme bırakacam biz hastaneye gideceğiz annem götürecek kreşe
Ocakta zam gelir canım ondan bu ay halledelim dedimBizimde yenileetmemiz lazım küçüğünki yeni ama
Bende Ombre yaptırmıştım allahım o nasıl bişydi dibim siyah olunca boya değmesin dedik çingen gibi oldum dibi siyah ucu sarı açıldıkça açıldı odaGüzel haberlerini bekliyoruz canım . Allah’ın izniyle biseyi çıkmaz
Bende kuaföre gittim ışıltı falan attım sanki sarı oldu yaaa hiç de hoşlanmam sarıdan
Sağol kuzum benim kız güzel olmuştur at bakim özelden fotoGüzel haberlerini bekliyoruz canım . Allah’ın izniyle biseyi çıkmaz
Bende kuaföre gittim ışıltı falan attım sanki sarı oldu yaaa hiç de hoşlanmam sarıdan
Aslında benim de dibim kendi saç rengim siyah uçlar sarı ombre ama çok güzel olmuştuBende Ombre yaptırmıştım allahım o nasıl bişydi dibim siyah olunca boya değmesin dedik çingen gibi oldum dibi siyah ucu sarı açıldıkça açıldı oda
ben hiç sevmedim kendimi o renklerle bazılarına çok yakışıyor demekki sende onlardansın :)Aslında benim de dibim kendi saç rengim siyah uçlar sarı ombre ama çok güzel olmuştu
Benim maaş bitti bileGünaydın kızlar maaşlar yatmış Allah bereket versin ödemeleri yapmaya başladım
geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir.Sarı kızında hayırlı olsunSelam kızlar maaşlar bereketli olsun harcamadan bir çeyrek aldın 1340 tl
Ufaklık öksürüyordu onu Dr götürdük antibiyotik verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?