🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

evet canım bizde yaşadık genelde kendi öğretmenlerine vermek istiyorlar ve ilgili veliler ısrarcı oluyormuş çok paralar döndü falan dendi bana geçen gün toplantıya gittiğimde.Bizim sınıf 37 kişi olmuş düşün diğer sınıf 26 kişi

İnan öyle sınıflar oluşturuluyor ki okumaya yazma bilmeyen birisini koy öğretmen diye çocuklar ona bile okuma yazma öğretir . Öyle ilgili bilinçli ailelerin çocukları bir sınıfa doluyor diğerleri iste orta halli . Bizde mevcutlar 50 bu sınıfı mezun etmeden tayin istemem diyordum ama bu haksızlıklar olunca hiç kanal istemiyorum .
bizim bordro ayın 9 nda çıkmıştı son kesinti inşllah bu ay baya eksideyiz bakalım ocakta toparlarız inşallah
Bizde bu ay baya sıkışığız .
Kızlar Migros’ta önleme siparişe 50 lira indirim var (300 lira ve üstü)

Günaydın kızlar
Kızım uyuyor. Bende çayla kurabiye yiyorum
Ohhh afiyet olsuun
Canım benim herşeyin hayırlısı olsun üzme tatlı canını

Küçüğümü kreşe erken bıraktım büyük kızın doktor randevusu vardı geldik birkaç tetkik yaptırdık 24 saatlik holter taktılar yarına çıkacak sonuçlar belli olur

Şimdi yakınlarda kuzenim vardı ona geldik kahve içmeye

Eve geldik hemen tavuk döner yaptım markette 100 tl harcadım

Hastaneden 900 civarı harcadım muayane,,, efor,,, holter kuzum iyi olsun sağlığında bişey olmasında canım feda

Yemeğimizi yedik kahvemi içtim

Dolma yaptım attım Ocağa pişiyor yarına hazır olsun
Duşumu aldım biraz dinleneyim
Sabah küçüğü anneme bırakacam biz hastaneye gideceğiz annem götürecek kreşe

Güzel haberlerini bekliyoruz canım . Allah’ın izniyle biseyi çıkmaz
Bende kuaföre gittim ışıltı falan attım sanki sarı oldu yaaa hiç de hoşlanmam sarıdan

Güzel haberlerini bekliyoruz canım . Allah’ın izniyle biseyi çıkmaz
Bende kuaföre gittim ışıltı falan attım sanki sarı oldu yaaa hiç de hoşlanmam sarıdan
Bende Ombre yaptırmıştım allahım o nasıl bişydi dibim siyah olunca boya değmesin dedik çingen gibi oldum dibi siyah ucu sarı açıldıkça açıldı oda

Cankusunannesi canım hayırlı olsun inşallah sorunsuz evinize geçersiniz
Cedric1003 canım öğretmenim çok haklısın ama boşver kimsenin yaptığı yanına kalmaz sen çocuklarına odaklan zoru başarmak daha güzel ,saçlarında hayırlı olsun
Kmsl Hnd Canım güzel haberler alın inşallah doktordan

Selam kızlar maaşlar bereketli olsun harcamadan bir çeyrek aldın 1340 tl
Ufaklık öksürüyordu onu Dr götürdük antibiyotik verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…