🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar saat 10 da uyandık kahvaltı yaptırdım kıza ben unutmuşum yapmayı

Ortalığı topladım kızı kreşe bırakırken kargo geldi mop neyseki yakaladım

Kızı kreşe bıraktım ordan pazara gittim eve geldim şimdi bişeyler yedim

Yarın sabah küçüğümü kreşe erken bırakacağım ordan büyük kız için randevu aldım doktora götüreceğim

günaydın kızlar dün gece yine trendyoldan alışveriş yaptım.Zeytin almak istiyorum iyimidir acaba
Tadına bakmadan biraz riskli canım sanki
Biz bu ayda eksideyiz Ocak maaşını bekliyorum ben
O yüzden maaşa son diye saymıyorsun dimi
Ayyy o balık yağını sorma benim kız hergün kendini yerlere atıyor bir daha diyeee 2 kutu almıştım bitsin almam daha

Kahvemi içereken menü hazırlayayım bari

Pazartesi
Yeşil fasulye,, bulgur pilavı,,, çorba,,, salata

Salı
Karışık dolma,, cacık,,, çorba

Çarşamba
Mücver,,, yoğurtlu makarna,, brokoli ekşileme

Perşembe
Karışık karnabahar,,, patlıcan,,, kabak,,, patates kızartması,, domates soslu,,, cola

Cuma
Peynirli d börek,,, ayran

Son düzenleme:
Eşim pasaport işlemlerini yapıyor annesinin olursa Almanya ya gidecek 2 oğlu torunları orada. Pandemiden dolayı sıkıntıda çıkarsa eve giderim diyor bakalım belli değil daha ne zaman gideceği

Yarın komşucanlarımı davet ettim çiğköfte yoguracağız
Börek ve şam tatlısı yapıcam yeter
Eksikler var akşam eşinle çıkarız
Kmsl Hnd araba işini ne yaptın canım
Ben artık rahat kullanıyorum ama oğlum dan işten güçten fırsat bulup ehliyete yazılamadım

Tadına bakmadan biraz riskli canım sanki

O yüzden maaşa son diye saymıyorsun dimi

Ayyy o balık yağını sorma benim kız hergün kendini yerlere atıyor bir daha diyeee 2 kutu almıştım bitsin almam daha
ben balık yağını az veriyorum herlade möllers daha yarıya bile gelmedi haftaiçi 1 çay kaşığı veriyorum.Siz nasıl veriyorsunuz kızlar

süper olmuş liste bende sebze haşlıcam bugün yarın köfte patates çarşamba nohut pilav perşembe cuma aklıma gelmiyor ne yapsam

Ohhh çok iyi canım kursa yazılacak ama bir türlü fırsat bulamadım eşim yanımda olsa önce öğrenirim birqz diyorum bekliyorum bakalım ona fırsat gelmesini
ben balık yağını az veriyorum herlade möllers daha yarıya bile gelmedi haftaiçi 1 çay kaşığı veriyorum.Siz nasıl veriyorsunuz kızlar
Canım ben önce ocean veriyordum benim kız 3 yaşını 3 ay oldu geçeli 1 tatlı kaşığı veriyordum senin ki az bence
Ama şimdi easy fish oil aldım jelibon gibi yaaa bayılıyor

Şu zamanda proje eve girmeni tavsiye etmem canım. Her zaman en iyi ev bitmiş tapusu olan evdir.

Evi dip köşe süpürdüm sildim bütün tozları aldım çamaşır astım balkon yıkadım pazardan aldıklarımı yerleştirdim halıları çırptım yemeklerimi de attım o sırada Ocağa piştiler ohhh misssssss

Slm kızlar .
Kosturmacali bi pazartesi daha.
Evi temizledim. Bi kaç parça yarına kaldi
Oğlum öğlen geldi hocası korona olmus.anne dedi bana şehriye çorbası yap.tv izlerken icecekmis
Artık 10 dakikada yaptım. Bende üstüne bol acı döküp içtim. Tabi oğlum tencereyi bitirdiakşamda makrna salata yaparım. Bide brokoli haşlarım.
Buarada pazara gittim.doğru düzgün satıcı yoktu.kadinin biri neden satıcı yok dedi.adam dedi musteri yokki abla kurdular tezgahı ama geri toparlayip gittiler dedi.ya bugünleride görmüş olduk

Gözlerime inanamıyorum
Tavuk olmayan bi menü
Akşam büyük kızına bu listeyi göster ve yüz ifadesini bize anlat

Oyyy kuzuma afiyet olsun

Offfff ortalık çok kötü olmaya başladı
Gözlerime inanamıyorum
Tavuk olmayan bi menü
Akşam büyük kızına bu listeyi göster ve yüz ifadesini bize anlat
Hahhahaaha valla hafta içi böyle olsun bakalım isyan bayrağını ne zaman çekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…