🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Küçükle birlikte markete gittik bikaç abur cubur,, deodorant,,, sarı bez,,, nescafe,,, ortada bişey yok 125 TL verdim

2 karın 2 mumbar 100 tl🥶🥶

Temizledim kaldırdım dolaba 👍👍 küçük kızımda başında bekliyor anneeeee ben yemekte mumbar yicem diyor

Çünkü Adanalı olmak bunu gerektirir yavrummmm🤪🤪🤪
Burda da cok yapıyorlar . Kucuk kızım cok seviyor . Bana da öğretim ya yapayım hep dışardan yiyoruz .

Burda da cok yapıyorlar . Kucuk kızım cok seviyor . Bana da öğretim ya yapayım hep dışardan yiyoruz .
Bir tek temizlemesi yoruyor canım onun dışında o kadar pratik ve lezzetli ki hiç bişey yok aslında pirinç ve baharatlardan oluşuyor

Oyyyy kuzum yaaa. Bana gönder sen onu neler yediririm ben ona💙💙💙

Avm de pizza yedik eve geldik nevresimleri kurutmaya attım kahve içiyorum.Kabak tatlısı yapacağım yarın için kabakları şekere yatırdım güzel olur inş😃kuru fasulye ıslattım oda pazartesi günü için.Yarın beşamel soslu karnabahar ve tarhana çorbası yapacağım yarın temizlikte yapılacak ay bayılacağım 😂

Avm de pizza yedik eve geldik nevresimleri kurutmaya attım kahve içiyorum.Kabak tatlısı yapacağım yarın için kabakları şekere yatırdım güzel olur inş😃kuru fasulye ıslattım oda pazartesi günü için.Yarın beşamel soslu karnabahar ve tarhana çorbası yapacağım yarın temizlikte yapılacak ay bayılacağım 😂
Ohhh canım afiyet olsun bugün gezdin dinlendin yarın iş zamanı diyorsun
Kolay gelsin

Bende bugün hiç iş yapmadım😁😁

Günaydın kızkar valla kahvaltı yerine kızlar poğaça istedi hazırladım yedik😋😋

İYi pazarlar💙💙

Yarın nohut ıslattım bugün brokoli havuç sebze haşlayıp hafif yağda çevirdikten sonra limon sarımsak zeytinyağ soslarım yanına bişey bulmam lazım

Yarın eşim nöbetçi arkadaşımın Eşide nöbetçiymiş lahana sarması pişircem işten çıkınca gel dedi tatlı alırım bende gelirken aaa nohutu boşuna ıslattım 😂 neyse dolaba koyarım yarın ertesi gün pişiririm artık

Tavuk suyu corba
Kuru fasulye
Kabak tatlısı
Fırında karnabahar
Yarısı yarına yarısı bugün için yaptım.koltuk örtüleri yıkandı kurutmadalar.Bir makina renkli yıkadım kurutup kaldırdım.Dünde 2 makina nevresim havlu yılandı.Biraz sonra temizliğe girişeceğiz inş😂

Yarın eşim nöbetçi arkadaşımın Eşide nöbetçiymiş lahana sarması pişircem işten çıkınca gel dedi tatlı alırım bende gelirken aaa nohutu boşuna ıslattım 😂 neyse dolaba koyarım yarın ertesi gün pişiririm artık
İYi gezmeler canım 😘

Back
X