🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar 😘😘
Evi toparlanmam lazım, cok is var ama hiç isteyim yok :sinirli:
Bende aynıyım işte yapmadım bugün çocukları ters eve götürdük hava buz gibi geri geldik sahile inmedik üşütürüm çocukları diye cesaret edemedim.Banyo Faslı saç tara örgü yap şimdide çay keyfi yapıyorum

Bende aynıyım işte yapmadım bugün çocukları ters eve götürdük hava buz gibi geri geldik sahile inmedik üşütürüm çocukları diye cesaret edemedim.Banyo Faslı saç tara örgü yap şimdide çay keyfi yapıyorum
Afiyet olsun canım bende kahve keyfindeyim☕☕

Ohh afiyet olsun yap keyfini . Hafta içi zaten o kadar yoruluyoruz ki hafta sonu dinlenmek istiyoruz .
Temizliktiler günlüğü 200 lira olmuş . Çağırmaya korkuyorum bu pahalılıkta

Ohh afiyet olsun yap keyfini . Hafta içi zaten o kadar yoruluyoruz ki hafta sonu dinlenmek istiyoruz .
Param olsa alacağım ben haftasonuda temizlik ile geçiyor birsey anlamıyorum.Sil süpür yemek çamaşır böyle bitti gitti yine.Boş boş yatmak istiyorum 😃

Param olsa alacağım ben haftasonuda temizlik ile geçiyor birsey anlamıyorum.Sil süpür yemek çamaşır böyle bitti gitti yine.Boş boş yatmak istiyorum 😃
Geçen gün boş boş avizeye bakarken büyük kızımın anneeeee napıyon diye uyarmqsıyla kendime geldim🤣🤣🤣

Aynen canım sıcacık pideyle yedik valla:olamaz::olamaz:
Ohh afiyet olsun.bende ıspanak almıştım. Dedim el açması tepsi böreği yapayım. Okadar ince açmışımki içine ceviz koyup şerbet lesen baklava olurmuş. Enfes olmuştu. Benim çocuklar şu sıra ıspanak sever oldular.maşallah diyeyim nazar degmesin😚😚

Param yok o yüzden kocayi çalıştırıyorum 😜😜
İstanbulda 300-350 tl olmuş 😱😱

Kız bizim burda 250 den aşağı yok🤦‍♀️🤦‍♀️
Off sizin oralar cok pahalıymış kızlar 🧐🧐ne hoş benimki ucuz bende çağırtmıyorum 🥳🥳
Gunaydin kızlar sağlıklı mutlu bir hafta olsun 🌸🌸

ben çağırmam heralde arkasından yine kendim yaparım .Haftasonu temizlik yapmazsak eşimle hiç tartışma olmuyor adama temizlik dedin mi muayyen günü gelmiş kadın gibi atarlanıyor trip atıyor anlatamam

ben çağırmam heralde arkasından yine kendim yaparım .Haftasonu temizlik yapmazsak eşimle hiç tartışma olmuyor adama temizlik dedin mi muayyen günü gelmiş kadın gibi atarlanıyor trip atıyor anlatamam
Benimkisinde hiç canı istemiyor😃Her hafta aynı muhabbet.

Benimkisinde hiç canı istemiyor😃Her hafta aynı muhabbet.
yiyelim içelim gezelim de hiç hayır demez temizlik diyince çocuklara kızıyor siz kirletiyorsunuz annende bende çıkarıyor acısını diye :)) bu hafta pek mutluydu temzlik yapılmadı sadece süpürüyor ya da robota süpürtüyor bu yaptığıda

Atarlamsa da yapıyor yine
Benim eşim hasta olmasam yapmaz yemeği dışardan söyler

Ben bazen dert yanarım o zaman da düzenli yardımcı çağır der🤪🤪öyle söyleyince bişey demem ama düzenli kadın da çağırmam yaaaa ama ayda bir isterim bir tane abla vardı onun eli çabuk ve de temiz yapıyordu annemin komşusu ne güzel çağırdım bikaç defa sonra kızı doğum yağınca toruna bakmaya başladı
Başka da etrafımda yok gelen😥😥

Selam kızlar Küçüğümle kahvaltımızı yaptık evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşır katladım
Onu kreşe bıraktım nasıl yağmur yağıyordu🤲🤲
Ordan bikaç çamaşır aldım kendime 200 TL verdim
Dönüşte anneme uğradım çay,, kahve,,, ekmek aldım 45 TL de burası kahvemi içtim eve geldim markette 26 tl harcadım👍👍👍

Karun mumbarı doldurdum akşama pişireceğim eşim geceye burda olur
İşkembe de kattım pişiyor🤪🤪🤪
Ev sakatat kokuyor🙈🙈🙈

Elektrik gelmiş 253🙈

Selam kızlar Küçüğümle kahvaltımızı yaptık evi süpürdüm sildim toz aldım çamaşır katladım
Onu kreşe bıraktım nasıl yağmur yağıyordu🤲🤲
Ordan bikaç çamaşır aldım kendime 200 TL verdim
Dönüşte anneme uğradım çay,, kahve,,, ekmek aldım 45 TL de burası kahvemi içtim eve geldim markette 26 tl harcadım👍👍👍

Karun mumbarı doldurdum akşama pişireceğim eşim geceye burda olur
İşkembe de kattım pişiyor🤪🤪🤪
Ev sakatat kokuyor🙈🙈🙈

Elektrik gelmiş 253🙈
İyi hadi Allah kavustursun 😊
Minnoşum da bekler babasını şimdi
Bende evi süpür sil Tozları aldım. Büyük banyoyu ve arka balkonu yîkadım
On balkonla Ebeveyn banyosunu yarın yıkarım. ÜşüdüM ya .Kızı okula bıraktım geldim .
Kızın bugün kantin günü. Tantuni yicek mis. İyice mersinli olduk haaa😊
Pazara uğradım dehşet pahalıydi
Akşama balık patates atacam firina
Brokoli haslicam.
Salata malzemelerini yîkadım sonradan üsenmeyim diye dograrim bi ara.
Yaprak ısladım yarın kızı okula bırakıp eve gelince sararım. Beslenmeye götürecekm is benim kız.

İyi hadi Allah kavustursun 😊
Minnoşum da bekler babasını şimdi
Bende evi süpür sil Tozları aldım. Büyük banyoyu ve arka balkonu yîkadım
On balkonla Ebeveyn banyosunu yarın yıkarım. ÜşüdüM ya .Kızı okula bıraktım geldim .
Kızın bugün kantin günü. Tantuni yicek mis. İyice mersinli olduk haaa😊
Pazara uğradım dehşet pahalıydi
Akşama balık patates atacam firina
Brokoli haslicam.
Salata malzemelerini yîkadım sonradan üsenmeyim diye dograrim bi ara.
Yaprak ısladım yarın kızı okula bırakıp eve gelince sararım. Beslenmeye götürecekm is benim kız.
3 gündür iyi soğuk hava var ya🥶🥶🥶her yere kar yağıyor soğuğu buraya geliyor🤣🤣

Ohhhh sende bahağı iş yqpmışsın👏👏👏

Minnoşum özlemez mi şimdiden ablasıyla kavga ediyor benim babam❤️❤️

Ohh afiyet olsun😋😋😋

Atarlamsa da yapıyor yine
Benim eşim hasta olmasam yapmaz yemeği dışardan söyler

Ben bazen dert yanarım o zaman da düzenli yardımcı çağır der🤪🤪öyle söyleyince bişey demem ama düzenli kadın da çağırmam yaaaa ama ayda bir isterim bir tane abla vardı onun eli çabuk ve de temiz yapıyordu annemin komşusu ne güzel çağırdım bikaç defa sonra kızı doğum yağınca toruna bakmaya başladı
Başka da etrafımda yok gelen😥😥
Buradakiler baştan savma yapıyor canım eşimde diyor ayda 1 defa al temizliğe diye gördüm dedim eve ilk taşındığımda 2 kişi temizlemiş bide.Burdakilerin ihtiyacı yok devlet bakıyor bunlara 😡

Back
X