🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bende hep 57,58 olurdum .
66 iyi ama fazla degil . Masallah hiç durmuyorsun ben senin gibi hareketli degilim
Ben genelde öğlene kadar hareket halindeyim . Öğleden sonra yatış. Ama boğazı kısmazsak istediği kadar hareketli ol olmuyor.aksami çok azalttim. En etkılı bu sanki.gündüz normal derecede yiyorum .akşama açım

Kesinlikle yememek şart .
Bugün okulda yeni atama bir öğretmen 45 kiloyum dikkat etmem lazım dedi çabuk aliyorMus

Kesinlikle yememek şart .
Bugün okulda yeni atama bir öğretmen 45 kiloyum dikkat etmem lazım dedi çabuk aliyorMus
Yaaaaaaaa bir zamanlar bende 45 kiloydum var yaaa kemere kaç delik attığımı bilmiyorum eşim bir yedirdi bir yedirdi kusardım artık
Ama şimdi ne kadar yersem yiyeyim kusmuyorum

Yaaaaaaaa bir zamanlar bende 45 kiloydum var yaaa kemere kaç delik attığımı bilmiyorum eşim bir yedirdi bir yedirdi kusardım artık
Ama şimdi ne kadar yersem yiyeyim kusmuyorum
Ahh bu kocalar
Biraz havami atmış ne
Hiç 45 kilo olupta böyle konuşani duymadim
Yok yok kız cidden manyak dikkat ediyor . Gecen yerli malında bir Veli öğretmenlere dolma , icli köfte , perde pilavı getirdi kadın tek bir lokma almadı . Ben sadece yerli malında beş kilo aldım

Ahh bu kocalar

Yok yok kız cidden manyak dikkat ediyor . Gecen yerli malında bir Veli öğretmenlere dolma , icli köfte , perde pilavı getirdi kadın tek bir lokma almadı . Ben sadece yerli malında beş kilo aldım
Ay kız
Onun yanında yemekte yenmez.insanın iştahı kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…