- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Bende hep 57,58 olurdum .66 yım ben.
Yıllarca 55 kiloydum. Kilolu yum diyip dururdum.şimdi o kilomu mumla arıyorum ama bulamiyorum
Neyse ara tatile kadar biraz dikkat edelim yoksa annemde kilo vermekten çok alacqğızDemekki bazı şeylere sükretmek lazımmış. Kıza bu kiloyla doğuma gitmistim
Ben genelde öğlene kadar hareket halindeyim . Öğleden sonra yatış. Ama boğazı kısmazsak istediği kadar hareketli ol olmuyor.aksami çok azalttim. En etkılı bu sanki.gündüz normal derecede yiyorum .akşama açımBende hep 57,58 olurdum .
66 iyi ama fazla degil . Masallah hiç durmuyorsun ben senin gibi hareketli degilim
Sen beni ne güzel yüreklendirmistin .kendin bıraktın. Esim geçen gülüyor hani ölümüne diyetiniz vardı diyoHaydi kızlar ozaman yarın hepimiz dikkat etmeye başlıyoruzzzz
Tamam mı
Tamam şimdi son çikolatamı yiyeyim yarına başlıyoruzSen beni ne güzel yüreklendirmistin .kendin bıraktın. Esim geçen gülüyor hani ölümüne diyetiniz vardı diyo
Kesinlikle yememek şart .Ben genelde öğlene kadar hareket halindeyim . Öğleden sonra yatış. Ama boğazı kısmazsak istediği kadar hareketli ol olmuyor.aksami çok azalttim. En etkılı bu sanki.gündüz normal derecede yiyorum .akşama açım
Yaaaaaaaa bir zamanlar bende 45 kiloydum var yaaa kemere kaç delik attığımı bilmiyorum eşim bir yedirdi bir yedirdi kusardım artıkKesinlikle yememek şart .
Bugün okulda yeni atama bir öğretmen 45 kiloyum dikkat etmem lazım dedi çabuk aliyorMus
Biraz havami atmış neKesinlikle yememek şart .
Bugün okulda yeni atama bir öğretmen 45 kiloyum dikkat etmem lazım dedi çabuk aliyorMus
Kız 3 ümüzz de 45 dik anamız iyi bakmamış bize koca evinde şiştikçe şiştikBende evlendiğimde 45tim.
Ah ah
Ahh bu kocalarYaaaaaaaa bir zamanlar bende 45 kiloydum var yaaa kemere kaç delik attığımı bilmiyorum eşim bir yedirdi bir yedirdi kusardım artık
Ama şimdi ne kadar yersem yiyeyim kusmuyorum
Yok yok kız cidden manyak dikkat ediyor . Gecen yerli malında bir Veli öğretmenlere dolma , icli köfte , perde pilavı getirdi kadın tek bir lokma almadı . Ben sadece yerli malında beş kilo aldımBiraz havami atmış ne
Hiç 45 kilo olupta böyle konuşani duymadim
Evet ya koca parası yaradı bizeKız 3 ümüzz de 45 dik anamız iyi bakmamış bize koca evinde şiştikçe şiştik
3. De kadınlar kulübüne bekliyoruzKız 3 ümüzz de 45 dik anamız iyi bakmamış bize koca evinde şiştikçe şiştik
Yaaaaaa kahkaha attımAhh bu kocalar
Yok yok kız cidden manyak dikkat ediyor . Gecen yerli malında bir Veli öğretmenlere dolma , icli köfte , perde pilavı getirdi kadın tek bir lokma almadı . Ben sadece yerli malında beş kilo aldım
Ay kızAhh bu kocalar
Yok yok kız cidden manyak dikkat ediyor . Gecen yerli malında bir Veli öğretmenlere dolma , icli köfte , perde pilavı getirdi kadın tek bir lokma almadı . Ben sadece yerli malında beş kilo aldım
O dışardan takip ediyor kızzz yeni bebesi oldu fırsatı yok3. De kadınlar kulübüne bekliyoruz
Sizi pek sevdik o da gelsin
Kızzzz o bizi görse iştaha gelir ne diyonAy kız
Onun yanında yemekte yenmez.insanın iştahı kacar
Ahhh o eskilerrrrrrrrEvet ya koca parası yaradı bize
Bir ara düğün cdmizi izlemiştik.eşim diyorki resmen cocukmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?