• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Offfff sorma ya benim küçük hala öksürüyor yarın bitkisel ilaç alacağım bakalım 😥😥

Alerji ilaçla geçerdi neden geçmedi acaba.

Üfff anlamadım gündüz bişey yok yatağa girince başlıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Selam canlar topjginize surekli yazamasamda bazen bakiniyorum biliyorsunuz
Benim kizimda bu sekilde gicij gbi ufak ufak oksurugu var yatinca oluyor bi muddet uyuyamiyor filanda ne alerjisi var senin kizinda onu sormak istedjm
Iyisiniz insallah bu arada 😊

Benim kizimda bu sekilde gicij gbi ufak ufak oksurugu var yatinca oluyor bi muddet uyuyamiyor filanda ne alerjisi var senin kizinda onu sormak istedjm
Selam canım hoşgeldin. Vallahi herkeste alerji var mümkün olduğunca tozdan uzak tutmaya çalışıyorum ama halılar serili hadi o olmasa bile kreşe gidiyor o ortamda ister istemez öksürüyor
Birqzdan eczaneden bitkisel bir şurup alacağım baktım o da geçirmiyor özele götüreceğim bu sefer

Sen ilaç kullanıyor musun

Selam canım hoşgeldin. Vallahi herkeste alerji var mümkün olduğunca tozdan uzak tutmaya çalışıyorum ama halılar serili hadi o olmasa bile kreşe gidiyor o ortamda ister istemez öksürüyor
Birqzdan eczaneden bitkisel bir şurup alacağım baktım o da geçirmiyor özele götüreceğim bu sefer

Sen ilaç kullanıyor musun
Hosbuldum canim
Hayir biz bu sene anaokuluna baslayana kadar senede 2 kez anca hasta olurdu kizim. Okul baslayali bi iyi 3 gun kotu 5 gun iyi 2 gun kotu alerji demedi hic bi doktor ama alerji derken toza alerji bahsediyorsunuz dmi bunun icin test bisey yapip ilac mi veriliyor inan antibiyotigi bile 1 kez kullanmistik biz 5 yilda oyle bi cocukken bu hali onuda beni de uzuyor yoruyor napacagimi sasirdim . Siz daha tecrubelisiniz o yuzden sormak jstedim

Hosbuldum canim
Hayir biz bu sene anaokuluna baslayana kadar senede 2 kez anca hasta olurdu kizim. Okul baslayali bi iyi 3 gun kotu 5 gun iyi 2 gun kotu alerji demedi hic bi doktor ama alerji derken toza alerji bahsediyorsunuz dmi bunun icin test bisey yapip ilac mi veriliyor inan antibiyotigi bile 1 kez kullanmistik biz 5 yilda oyle bi cocukken bu hali onuda beni de uzuyor yoruyor napacagimi sasirdim . Siz daha tecrubelisiniz o yuzden sormak jstedim
Evet canım toza alerji yaşı küçük olunca deriden alerji testini devlet yapmıyor özelde de ancak özel muayenesi olunca yapıyor

Benim kızda antibiyotik kullanmadı sadece geceleri kuru öksürük var
Bitkisel filan toparlamaya çalışacağım bakalım

Evet canım toza alerji yaşı küçük olunca deriden alerji testini devlet yapmıyor özelde de ancak özel muayenesi olunca yapıyor

Bende mi alsam acaba eczaneye danisip mi alacaksin ben haftaya devlet hastanesne goturecegim bakim ne diyecek iyilesse de goturucem . Ihlamur yaptim icirip okula goturcem 11 gundur boyle zaten aslnda alerjige cok benziyor hakikaten cok kisiden de duyuyorum test yapmadan bulgylari anlatnca bile veren doktor da varmjs ama dogru olur mu bilemiyorum

Sinüzite öksürük yapıyor.Gece yatınca Geniz akıntısından öksürük oluyor.

harcanmadan al canım bende eşimden haber bekliyorum hastaneye gitmişti büyük kızın sonuçları için çıkmamış bazıları kaldı yarına geri dönüyor :KK43:(
Ya zaten bundan sonra param gelir gelmez alacağım yoksa gidiyor😥😥
İnşallah bir sıkıntı yoktur🤲🤲❤️

Ya zaten bundan sonra param gelir gelmez alacağım yoksa gidiyor😥😥
İnşallah bir sıkıntı yoktur🤲🤲❤️
inşallah yoktur diyorum ama var belli canım aşırı kilo aldı bu ara sürekli yiyor abur cubur almıyorum bu sefere kuruyemiş yiyor harekette olmayınca dedim ama şeker sonucu çıkmış üst sınır 100 bizimkinin 95

Bendede durum aynı benim maaş bitti 200tl harçlık kaldı.Eşim ödemeleri yapacak ondan kalan varmı diye ümitle bekliyorum 😂
kalır inşallah ben harçlık bile ayıramadım maaş farkı yatınca ondan ayırırım dedim haftaya yetişir dedi mutemet bakalım

İyiz canım sagol.
Kesik öksürük Alerji ye işarettir.
Ben deri altından alerji testide oldum.hamam böceği ve fındık ağacına alerjim çıktı. İkisinide görüyor muyum hayir😀
Toz mahfediyor beni.en azından doktora gitsen bi çözüm üretir.
Hem ilerlemesi kötü oluyor.ben ilacimi 2 gün icmemistim eşim doktora zor yetiştirdi. Saati bile geçmeden icmem lazim .

inşallah yoktur diyorum ama var belli canım aşırı kilo aldı bu ara sürekli yiyor abur cubur almıyorum bu sefere kuruyemiş yiyor harekette olmayınca dedim ama şeker sonucu çıkmış üst sınır 100 bizimkinin 95
Geçmiş olsun canim.benim kızda yatmaya yakın açıkıp hem yemek istiyor

Selam kızlar okuldan yeni geldim . Yemek yok hava buz gibi , nöbetçiydim üstüne birde regl oldum kabus gibi bir gün 😀😀
Ama keyifliyim okulların kapanmasına 4 gün kadı tatilde bol bol dinleneceğim

Back
X