- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
atak canım bu sefer çok kötü geldiBaşın da ağrıyorsa migren atağı olabilir mi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atak canım bu sefer çok kötü geldiBaşın da ağrıyorsa migren atağı olabilir mi acaba
Offfff sorma ya benim küçük hala öksürüyor yarın bitkisel ilaç alacağım bakalım![]()
Alerji ilaçla geçerdi neden geçmedi acaba.
Selam canlar topjginize surekli yazamasamda bazen bakiniyorum biliyorsunuzÜfff anlamadım gündüz bişey yok yatağa girince başlıyor![]()
Offfff çok zor dolarex iç en iyi o geliyoratak canım bu sefer çok kötü geldi(
Selam canım hoşgeldin. Vallahi herkeste alerji var mümkün olduğunca tozdan uzak tutmaya çalışıyorum ama halılar serili hadi o olmasa bile kreşe gidiyor o ortamda ister istemez öksürüyorSelam canlar topjginize surekli yazamasamda bazen bakiniyorum biliyorsunuz
Benim kizimda bu sekilde gicij gbi ufak ufak oksurugu var yatinca oluyor bi muddet uyuyamiyor filanda ne alerjisi var senin kizinda onu sormak istedjm
Iyisiniz insallah bu arada![]()
Hosbuldum canimSelam canım hoşgeldin. Vallahi herkeste alerji var mümkün olduğunca tozdan uzak tutmaya çalışıyorum ama halılar serili hadi o olmasa bile kreşe gidiyor o ortamda ister istemez öksürüyor
Birqzdan eczaneden bitkisel bir şurup alacağım baktım o da geçirmiyor özele götüreceğim bu sefer
Sen ilaç kullanıyor musun
Evet canım toza alerji yaşı küçük olunca deriden alerji testini devlet yapmıyor özelde de ancak özel muayenesi olunca yapıyorHosbuldum canim
Hayir biz bu sene anaokuluna baslayana kadar senede 2 kez anca hasta olurdu kizim. Okul baslayali bi iyi 3 gun kotu 5 gun iyi 2 gun kotu alerji demedi hic bi doktor ama alerji derken toza alerji bahsediyorsunuz dmi bunun icin test bisey yapip ilac mi veriliyor inan antibiyotigi bile 1 kez kullanmistik biz 5 yilda oyle bi cocukken bu hali onuda beni de uzuyor yoruyor napacagimi sasirdim . Siz daha tecrubelisiniz o yuzden sormak jstedim
Bende mi alsam acaba eczaneye danisip mi alacaksin ben haftaya devlet hastanesne goturecegim bakim ne diyecek iyilesse de goturucem . Ihlamur yaptim icirip okula goturcem 11 gundur boyle zaten aslnda alerjige cok benziyor hakikaten cok kisiden de duyuyorum test yapmadan bulgylari anlatnca bile veren doktor da varmjs ama dogru olur mu bilemiyorumEvet canım toza alerji yaşı küçük olunca deriden alerji testini devlet yapmıyor özelde de ancak özel muayenesi olunca yapıyor
Benim kızda antibiyotik kullanmadı sadece geceleri kuru öksürük var
Bitkisel filan toparlamaya çalışacağım bakalım
Sinüzite öksürük yapıyor.Gece yatınca Geniz akıntısından öksürük oluyor.Evet canım toza alerji yaşı küçük olunca deriden alerji testini devlet yapmıyor özelde de ancak özel muayenesi olunca yapıyor
Benim kızda antibiyotik kullanmadı sadece geceleri kuru öksürük var
Bitkisel filan toparlamaya çalışacağım bakalım
almadım ben daha bugün ödemeleri yaptım eşimden haber bekliyorum onda para kaldıysa alırım diyorumAltın aldınızmı kızlar çeyrek ve ata sordun öğle arasında.Çeyrek:1320tl Ata:5400tl dediler.
Aklıma o da geldi canım bakalım aldım bir tane bitkisel bunu deneyeyimSinüzite öksürük yapıyor.Gece yatınca Geniz akıntısından öksürük oluyor.
Ayyy ben gram alacam bir türlü alamadım harcıyorum habire parayı daAltın aldınızmı kızlar çeyrek ve ata sordun öğle arasında.Çeyrek:1320tl Ata:5400tl dediler.
harcanmadan al canım bende eşimden haber bekliyorum hastaneye gitmişti büyük kızın sonuçları için çıkmamış bazıları kaldı yarına geri dönüyorAyyy ben gram alacam bir türlü alamadım harcıyorum habire parayı da![]()
Ya zaten bundan sonra param gelir gelmez alacağım yoksa gidiyorharcanmadan al canım bende eşimden haber bekliyorum hastaneye gitmişti büyük kızın sonuçları için çıkmamış bazıları kaldı yarına geri dönüyor(
inşallah yoktur diyorum ama var belli canım aşırı kilo aldı bu ara sürekli yiyor abur cubur almıyorum bu sefere kuruyemiş yiyor harekette olmayınca dedim ama şeker sonucu çıkmış üst sınır 100 bizimkinin 95Ya zaten bundan sonra param gelir gelmez alacağım yoksa gidiyor
İnşallah bir sıkıntı yoktur![]()
Bendede durum aynı benim maaş bitti 200tl harçlık kaldı.Eşim ödemeleri yapacak ondan kalan varmı diye ümitle bekliyorumalmadım ben daha bugün ödemeleri yaptım eşimden haber bekliyorum onda para kaldıysa alırım diyorum
kalır inşallah ben harçlık bile ayıramadım maaş farkı yatınca ondan ayırırım dedim haftaya yetişir dedi mutemet bakalımBendede durum aynı benim maaş bitti 200tl harçlık kaldı.Eşim ödemeleri yapacak ondan kalan varmı diye ümitle bekliyorum![]()
İyiz canım sagol.Selam canlar topjginize surekli yazamasamda bazen bakiniyorum biliyorsunuz
Benim kizimda bu sekilde gicij gbi ufak ufak oksurugu var yatinca oluyor bi muddet uyuyamiyor filanda ne alerjisi var senin kizinda onu sormak istedjm
Iyisiniz insallah bu arada![]()
Geçmiş olsun canim.benim kızda yatmaya yakın açıkıp hem yemek istiyorinşallah yoktur diyorum ama var belli canım aşırı kilo aldı bu ara sürekli yiyor abur cubur almıyorum bu sefere kuruyemiş yiyor harekette olmayınca dedim ama şeker sonucu çıkmış üst sınır 100 bizimkinin 95