• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yine kosturmacayla akşam oldu
Bugün evi temizledim.sil süpür toz alındı. Banyo wc arka balkon yıkandı. 2tane çocuk odası camı silindi. Oğlumda kendi çalışma masasını döktü temizledi.nevresimleri yîkadım astım. Banyo paspasini yîkadım astım. Mutfağın tezgah üstündeki cami sildim.süpürge den önce halıları fırcaladim. Kızın odasının kapısını sildim.
Bezelye pilav yaptîm. Pazara gittim geldim. Kızı okuldan aldım geldim.
Tabi işler bitince bi yarım saat uyumayı ihmal etmedim😆😆
Yarında ön balkonla ebevyn banyosunu yıkarım. Onlar yetişmedi.

İyiz canım sagol.
Kesik öksürük Alerji ye işarettir.
Ben deri altından alerji testide oldum.hamam böceği ve fındık ağacına alerjim çıktı. İkisinide görüyor muyum hayir😀
Toz mahfediyor beni.en azından doktora gitsen bi çözüm üretir.
Hem ilerlemesi kötü oluyor.ben ilacimi 2 gün icmemistim eşim doktora zor yetiştirdi. Saati bile geçmeden icmem lazim .
Cok tesekkur ederim canim doktora gitmiyor degiliz gidiyoruz elbet ama smdiye kdr sadece saglik ocagi doktormz alerji ilaci verecek olmustu gecen sene hic muayene bile etmemisti ben itimat etmedim kafadan muamele yapiyor diye dusunupte . Randevu aldim goturecegim ozellikle alerji ilaci danisacagim sana da cok gecmis olsun

Selam kızlar okuldan yeni geldim . Yemek yok hava buz gibi , nöbetçiydim üstüne birde regl oldum kabus gibi bir gün 😀😀
Ama keyifliyim okulların kapanmasına 4 gün kadı tatilde bol bol dinleneceğim
Ayyy inşallah güzel dinlemelerin olur canım benim❤️❤️
Bugün evi temizledim.sil süpür toz alındı. Banyo wc arka balkon yıkandı. 2tane çocuk odası camı silindi. Oğlumda kendi çalışma masasını döktü temizledi.nevresimleri yîkadım astım. Banyo paspasini yîkadım astım. Mutfağın tezgah üstündeki cami sildim.süpürge den önce halıları fırcaladim. Kızın odasının kapısını sildim.
Kız ben sana demedim mi çok yorma kendini diye kokun ağrıyor bir dünya iş yapmışsın camları niye sildin ki zaten hafta içi yağmur yağacak🌧️🌧️

İyi akşamlar kızla oyuncaklarını toparladım biraz hepsi kalabalık oluyordu bir kısmını kaldırdım

Büyük kızın maçı vardı kazanmışlar arkadaşıyla awm ye gitti hiç affeder mi hamburger yemişler ödül🤪🤪

Yemek söyledim şimdi 140 tl 👍

Netten kumtel cam ocak sipariş ettim 1000 tl👍👍 şimdilik idare etsin yeter
Bu evde ankastre koyacak yerim yok o yüzden alamam

Küçüğe eczaneden bisolnatur aldım öksürük için onu kullanacağım bakalım 70 tl de ona verdim👍👍

Vay canina kiz sen hergun bi ufakta olsa sekerleme yapiyosun he 🤗🤗
Hazir topikteyken ben de yazayim dun camlarimi sildim , toz aldim, evi supurdum aksama kuzenime davetliydik rahatca hallettim islerimi . O yuzden bugun rahattim kizimi okuldan alip , geldim . Balik , salata yaptim, yedik. Esim gelene kdr bi sekerleme yapsammi diye aklima dusurdun cok soguk ya mayistim soguga cikip gelip bide yemek yiyince .

inşallah yoktur diyorum ama var belli canım aşırı kilo aldı bu ara sürekli yiyor abur cubur almıyorum bu sefere kuruyemiş yiyor harekette olmayınca dedim ama şeker sonucu çıkmış üst sınır 100 bizimkinin 95
Yaaa canım ozaman ekmeği filan de kes yiyorsa hamur işi makarna filan çok yapma bol bol salata sebze köfte yesin bakalım

Hazir topikteyken ben de yazayim dun camlarimi sildim , toz aldim, evi supurdum aksama kuzenime davetliydik rahatca hallettim islerimi . O yuzden bugun rahattim kizimi okuldan alip , geldim . Balik , salata yaptim, yedik. Esim gelene kdr bi sekerleme yapsammi diye aklima dusurdun cok soguk ya mayistim soguga cikip gelip bide yemek yiyince .
Kız onun huyu hergün şekerleme yapmasa durmaz tatillerde beraberken bile hergün uyur büyük kızım da onu fotoğrqflayarqk ifşa eder😁😁

Benimde buzlukta balık var kızları ikna edersem yarın piişreyim bari🤗🤗

Kız onun huyu hergün şekerleme yapmasa durmaz tatillerde beraberken bile hergün uyur büyük kızım da onu fotoğrqflayarqk ifşa eder😁😁

Benimde buzlukta balık var kızları ikna edersem yarın piişreyim bari🤗🤗
Vay anasini sayin seyirciler 🤣 ya kafa yer edince de mutlaka uykusu gelir insanin o saatte

Benimde buzlukta vardi onu yaptim karisik kuzenim tutmus getirmisti esim balik sevmez o yuzden kizla kendime yaptik . O da gelse yemegni yese de cay demlesek icsek 😋😋 caykoligimdir ama tek basima nadir yaparim oyle ogleden sonra kahve icerim kiz okuldayken😍

Yap valla.
Şekerleme yapmak benim hobim gibi bişe oldu😀😀

Vay anasini sayin seyirciler 🤣 ya kafa yer edince de mutlaka uykusu gelir insanin o saatte

Benimde buzlukta vardi onu yaptim karisik kuzenim tutmus getirmisti esim balik sevmez o yuzden kizla kendime yaptik . O da gelse yemegni yese de cay demlesek icsek 😋😋 caykoligimdir ama tek basima nadir yaparim oyle ogleden sonra kahve icerim kiz okuldayken😍
Bizde de hiç çay demlenmez biliyor musun misafir hariç hiç içmeyi
Senin çayı sevdiğini biliyorum nickinden🤪🤪
Son yarim saatim 🤣🤣 acayip bastirdi da tutuyorum kendmi
Uyudun mu kızz ses verrrr:KK48:

Back
X