🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Canım çok gelmiş benim 230 geldi bu ay çok diyorum

Günaydın kızlar

Gece kızıma babasından gelen videoooo bizzz şokkkkk
Adanaya muti geldi kızım genç işte hayranı gitmeyi çok istedi ama gece kulubü olunca gidemedik eşimin de tanıdığı vardı orda tam 12 de gelen video

Muti kızımın adını soyadını söyleyerek selam yolluyordu benim kızz mutluluktan çıldırdı hemen story filan attı Ayyyyy

Gunaydin kızlar iyi haftasonlari
Nasıl sevinmiştir şimdi yaaa cok güzel düşünmüş esin
Muti kim kız yaşlanıyoruz sanırım

Selam kızlar hazırlandık kayınvalideme gideğiz eltim teyze filan gelecekler
Akşama anneme geçeceğiz ablamlar da geldi
Babamın 2 kurban adağı vardı biri büyük kızım kalp için doktora gittiğinde çok üzülmüş bir sorun çıkmazsa kesecem demiş çok şükür birşey çıkmadı kızımın adına kestirdi
Diğerini de Yiğenim doğduğu ve babamın adını koydular onun için kestirdi

Allah kabul etsin

He kız bende bilmiyor olurum kız olmasa ama rapçi
Genclik iste canisi biz hakkı bulut , ferdi Tayfur biliriz
Allah kabul etsin masallah dede gibi dede
Bir mangal da yakarsınız artık hep bir aradayken

Ahahhaaahahah henüz 3 yaşında kardeşim var,

Sağol canım aynen
Nasıl çantası dimi kız 3 yaşındakinden kıskanıyor
Yemek menüleriniz neler?
Bizim menü;
Domates corbası
Köfte
Makarna
Salata
Dünden kalma pasta var bide
Paça çorbası
Dünden kalan tarhana ve dolma .
Salata .
Son kursu da verdim tatile girdik yaşasın 15 gün kanepede izimi çıkarmayı düşünüyorum

Çok hastayım cuma işe gidemedim öğleden sonra daha kötü oldum eşim geldi doktora gittik.Sinüslerim dolmuş yine ağrımayan yerim yok resmen titredim ellerim ayaklarım buz gibiydi ısınamadım.üşütmüşsün dedi birsürü ilaç yazdı onlara başladım eşim nöbetçi bugün sabah zor kalktım krep yaptım çocuklara bitanede kendim yedim yemek yapacak halim yok gözlerim burnum akıyor sızlıyor resmen dudaklarım kabuklandı hep gece ateşim mi çıktı hiç bilmiyorum.Dışardan lahmacun söyledik artık onu yedik kızlarla

Geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte toparlanırsın ins. Bol bol vitamin al bol su iç

Penguen geçmiş olsun canım benimde gitmem lazım bir aydır geniz akıntı var sinüslerim azdı sanırım

Selam kızlar
Bugün tüm elbise dolapların, çalışma masallarını ve vestiyeri temizledim düzenledim. Yarında mutfak ve balkon dolapların halledeceğim öbür günde biter tamamen eşim geldi pazartesi mutfak masa sandalyesi bakmaya gideriz

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen . Yemeği halledersiniz dışardan . Dinlenmeden geçmiyor hastalıklar .

Geçmiş olsunncanim .geçen benim kızda aynı tarif ettiğin gibi olmuştu. Titreme.buz gibi oldu ve ağzı hep yara oldu.

Geçmiş olsun canım benim bir türlü düzelemediniz önce kızlar sonra sen dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…