Çok sağol canım bıktım bir migren bir sinüzit kış gelince bitmiyor hastalıkGeçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen . Yemeği halledersiniz dışardan . Dinlenmeden geçmiyor hastalıklar .
Çok severim bende kalabalık aileyi küçükken hiç sevmezdim misafir bitmiyor ne biçim insanlar kendi evleri yok gibi bizde kalıyorlar diye şimdi keşke o günlere dönebilsem diyorumGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Annemdeyiz bütün odalar dolu uyuduk
Herkes yatıyor daha
Kış geldiya benim bitmez hastalığım burdan gideceğim yer ne çok sıcak ne çok soğuk olsun inşallahGeçmiş olsun canım benim bir türlü düzelemediniz önce kızlar sonra sen dikkat et kendine
Ben önce covid miyim acaba dedim titreme gelince doktorda direk üşütmüşsün sen sinüslern dolu diyince oohh dedim buna razıyım aslında iğne olsa iyi olurdu ama iğne yapacak yakınımda kimse yok annem olsaydı o yapardıGeçmiş olsunncanim .geçen benim kızda aynı tarif ettiğin gibi olmuştu. Titreme.buz gibi oldu ve ağzı hep yara oldu.
Evet benim kıza hastanede ilaç verdiler.sonra tekrar iğne verildi öyle kendine geldi.Ben önce covid miyim acaba dedim titreme gelince doktorda direk üşütmüşsün sen sinüslern dolu diyince oohh dedim buna razıyım aslında iğne olsa iyi olurdu ama iğne yapacak yakınımda kimse yok annem olsaydı o yapardı
Slm kizlar ben burdayım diye Ablamda Kardesimde annemlerde kaldı. Çocuklarda yanımızda. Kocalar i ablamlara yolladik. Çocuklarla 3 artı 1 eve zor sıgdık
Hahahhh@hhha bugün de mangal var kimse gönderemez beni eve
Evet şimdi tekrar mangal var
Adanalı çocuğuma yakışırEvet şimdi tekrar mangal varbenim Oglanda 9 bardak annemin yaptığı Şalgam dan icmis
Sağol canım bugün daha iyiyim çok şükürGeçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte toparlanırsın ins. Bol bol vitamin al bol su iç
Kızlar bu mesajı attıktan sonra bir üşüme aldı beni . Kemiklerim sızlıyor bacaklarım kırıldı sanki . Ayyy bir daha hayal falan yokSelam kızlar ayyyyy be güzel yarın ve sonraki günlerin tatil olacağını bilmek
Mangalcilar sizi
Teyzesi ne çekmiş şalgam hastasiAdanalı çocuğuma yakışır
Nazar değiyor.Kızlar bu mesajı attıktan sonra bir üşüme aldı beni . Kemiklerim sızlıyor bacaklarım kırıldı sanki . Ayyy bir daha hayal falan yok
Afiyet olsun canım çocuklarda istiyor yarın işim biter Salıya bende yapayımTrendyol yemek ceki gelmiş 2 pizza 30tl ye geldı şimdi sipariş verdim.Halbuki domates çorbası ve yeşil mercimek yemeği yapmıştım ama yarına kalır
Geçmiş olsun canım hastalık kaynıyor ortalık hava buz hastalığa davetiye çıkarıyor ev zor ısınıyorKızlar bu mesajı attıktan sonra bir üşüme aldı beni . Kemiklerim sızlıyor bacaklarım kırıldı sanki . Ayyy bir daha hayal falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?