- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
Haberim yok .babamla mi gönderdin?Sağol şekerim kurabiyemi yedin mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberim yok .babamla mi gönderdin?Sağol şekerim kurabiyemi yedin mi![]()
Yazdırdık kızları ikinci dönem için büyüğe 10 bin seneye ikisi 52 bine indiler inşallah hayırlı olur bizim için çarşamba kitap ve kıyafet almaya gitcez bakalım onlar ne kadar tutacak
Hayırlı olsun canım bayağı da var parası kızzYazdırdık kızları ikinci dönem için büyüğe 10 bin seneye ikisi 52 bine indiler inşallah hayırlı olur bizim için çarşamba kitap ve kıyafet almaya gitcez bakalım onlar ne kadar tutacak
Evet canım sorma ama diğer okullar daha yüksek söyleyince çalışan anne oluncada el mahkum en azından güvende olurlar iyi bir eğitim alırlar.Ev kredimizi kapatamadık ona canım sıkıldı biraz vardır bunda da bir hayır diyorumHayırlı olsun canım bayağı da var parası kızz2 çocuk olunca extra pahalı oluyor
Sağlık olsun canım ne kadar kaldı krediyi bitirmeyeEvet canım sorma ama diğer okullar daha yüksek söyleyince çalışan anne oluncada el mahkum en azından güvende olurlar iyi bir eğitim alırlar.Ev kredimizi kapatamadık ona canım sıkıldı biraz vardır bunda da bir hayır diyorum
Yemek içinde bu fiyatın servis küçüğe 400 veriyoruz şimdi ablasıda aynı serviste olacak kardeş indirimi yaparlar heralde daha konuşmadık servis şoförüyle.Ev kredimiz 2029 eylülde bitecek tamamen kapatamıyoruz ama ara ödeme yapalım seneden düşürelim demiştim oda olmadı bankada duran paradan vericez okul parasını her ay okula ödeyeceğimizi oraya koyarız dedikSağlık olsun canım ne kadar kaldı krediyi bitirmeye
Yemek ve Servisi fiyatı ne kadar okul ücretinden ayrı dimi onlar da
Ooo bayağı varmış kredi bende çok korkuyorum yaaa kredididen gözümde büyüyorYemek içinde bu fiyatın servis küçüğe 400 veriyoruz şimdi ablasıda aynı serviste olacak kardeş indirimi yaparlar heralde daha konuşmadık servis şoförüyle.Ev kredimiz 2029 eylülde bitecek tamamen kapatamıyoruz ama ara ödeme yapalım seneden düşürelim demiştim oda olmadı bankada duran paradan vericez okul parasını her ay okula ödeyeceğimizi oraya koyarız dedik
Afiyet olsun canım bu hafta izinliyim kızlar karda kaymaya indi bende temizliğe başladım bugün sil süpür yaparım yarın çocukları aşağı indirecek hamburger ısmarlarım çarşamba kapı pencere silerim diye plan yaptımSelam canlar kahvaltımızı yaptık ortalık topladım kargom geldi kitaplarım hemen başlayacağım
Size de güzel bir sunum bırakıyorum
Afiyet olsunSelam canlar kahvaltımızı yaptık ortalık topladım kargom geldi kitaplarım hemen başlayacağım
Size de güzel bir sunum bırakıyorum
Çalışan insan olunca günler bölünüyor dimi ama evde olunca hiç iş bitmiyorAfiyet olsun canım bu hafta izinliyim kızlar karda kaymaya indi bende temizliğe başladım bugün sil süpür yaparım yarın çocukları aşağı indirecek hamburger ısmarlarım çarşamba kapı pencere silerim diye plan yaptım![]()
Gel beraber olsunAfiyet olsun![]()
Altın düştü biraz kesin o bilezik almaya gitti
Kız hiç bakmadım ne kadar olmuş Yiğenime çeyrek takacam bu ayAltın düştü biraz kesin o bilezik almaya gitti![]()
Düzeldim ev toparlamaya giriştim ama cok yoruluyorum hemen tıkanıyorum
Yok kız daha farklar bile yatmadı ama alacağım koydum aklımaAltın düştü biraz kesin o bilezik almaya gitti![]()
Kız bence sende poizitifisn yaaa var yaaa herkes pozitif şu sıralar acayip arttıDüzeldim ev toparlamaya giriştim ama cok yoruluyorum hemen tıkanıyorumsizin hastalar nasıl oldu insallah kolay atlatıyorlardır
Yok kız daha farklar bile yatmadı ama alacağım koydum aklıma
Penguen hayiri olsun cnm iyi yapmışsın benimde cok velim devlette başlayıp özele geçiyorlar . Tam gün çalışan anneler icin devlet okulları zor oluyor .
Kız test yaptım ya pozitif çıktım gecen hafta yazmadım mi sizeKız bence sende poizitifisn yaaa var yaaa herkes pozitif şu sıralar acayip arttı
Ablamlar iyi ama. Bugünde annem rahatsız![]()