• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kız test yaptım ya pozitif çıktım gecen hafta yazmadım mi size 😀😀
Ben , eşim pozitifiz çocuklara yapmadık ufaklik biraz hasta gibi büyükte biraz ateş var .
Yaaaaa kızzzz ben hiç görmedim yazdıysan da geçmiş olsun kuzum tatil tatil dedik aha gördük tatili😁😁😁

Ben , eşim pozitifiz çocuklara yapmadık ufaklik biraz hasta gibi büyükte biraz ateş var .
Aaaaa bende yeni okuyorum.bu tatilde korona olmayan grupların hepsi oldu galiba.şimdide kızın ateşi başladı. 2gündur. Ćiğlik atmak istoorum

Yaaaaa kızzzz ben hiç görmedim yazdıysan da geçmiş olsun kuzum tatil tatil dedik aha gördük tatili😁😁😁
Sormaaa kendi kendimize nazar ettik 😀
Aaaaa bende yeni okuyorum.bu tatilde korona olmayan grupların hepsi oldu galiba.şimdide kızın ateşi başladı. 2gündur. Ćiğlik atmak istoorum
Kesinlikle doğru diyorsun . Kimle konuşsam pozitif ciddi bir vaka artışı var zaten soguklarda gelince iyice kötü oldu

Çalışan insan olunca günler bölünüyor dimi ama evde olunca hiç iş bitmiyor🤪🤪🤪
Az önce oturdum çok yoruldum heryer nasıl kirlenmiş kaç tur sildim bilmiyorum özellikle kızların odasını büyük çok pasaklı dağınık yarında çamaşır yıkarım dedim canım valla iş bitmiyor

Az önce oturdum çok yoruldum heryer nasıl kirlenmiş kaç tur sildim bilmiyorum özellikle kızların odasını büyük çok pasaklı dağınık yarında çamaşır yıkarım dedim canım valla iş bitmiyor
Her yer nasıl kirqlnemiş deyince aklıma safiye geliyor masumlar apartmanı da
Bende büyük kızın yanına girerken her yer pislik içinde diyorum😁😁

Ohhh ellerine sağlık canım👏

İyi akşamlar kızlar küçüğümü uyuttum
Büyüğün meyvesini cipsin kurabiyesini pekmezini verdim👍👍
Kahve yağmur eşliğinde kitabımı okudum 👏👏👏
Şimdi biraz kk da takılayım🙈🙈

Bu korona nin ateşi ne inatçiymıs ya.
Kızım kaç gündür ateşli.
Sürekli kontrol ediyordum.biraz once uykuda bi sıkıntı geldi bana elimi kıza bi attım kızım yanıyor.
Şurup verdim.üstünü soydum.soğuk uygulama yaptım. Kendine geldi.şimdi kuruyemiş yiyor.

Bu korona nin ateşi ne inatçiymıs ya.
Kızım kaç gündür ateşli.
Sürekli kontrol ediyordum.biraz once uykuda bi sıkıntı geldi bana elimi kıza bi attım kızım yanıyor.
Şurup verdim.üstünü soydum.soğuk uygulama yaptım. Kendine geldi.şimdi kuruyemiş yiyor.
Allah şifa versin😞Tez vakitte atlatın inş

Günaydın kızlar dün gece bacaklarımın ayaklarımın agrısından Kaçta uyudum hatırlamıyorum.Kahvaltıya arkadaşımı çağırdım birazdanda çocukları dışarı çıkaralım kuaföre gidelim dedik süt aldım onu kaynattım gelince mayalarım çamaşır makinası çalıştırdım

Ev süpürdüm toz aldım balkon wc banyo yıkadım çamaşır katladım
Büyük kız kendi odasını süpürdü toz aldı

Küçüğü uyutup duşa girdim kahvemi içip kitabımı okudum, 👏👏

Akşama beşamelli tavuklu mantarlı spagetti yapacam yanına salata turşu👍👍

Back
X