- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Saol bebeğim gelin beraber olsunOhhhhhh afiyet olsun canım![]()

Bu ay ya yatırımlık altın yada bilezik veya kolye alacağım . Yanı umarım alırım bitmez param

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol bebeğim gelin beraber olsunOhhhhhh afiyet olsun canım![]()
Kız maaşı aldığın gibi al bekleyince harcanıyor ben geçen ay çeyrek alacaktım beklettim ve tabiki para harcandı,Saol bebeğim gelin beraber olsun
Bu ay ya yatırımlık altın yada bilezik veya kolye alacağım . Yanı umarım alırım bitmez param![]()
Alacağım hemen . 14 şubatta yaklaşıyor kocada da is yok almaz biseyKız maaşı aldığın gibi al bekleyince harcanıyor ben geçen ay çeyrek alacaktım beklettim ve tabiki para harcandı,![]()
Benimkinde almaz.Maaşı alayım bende cilt bakımı ve saçıma perma yaptıracağımAlacağım hemen . 14 şubatta yaklaşıyor kocada da is yok almaz bisey![]()
Gönüller bir olsun ama sen yine de alAlacağım hemen . 14 şubatta yaklaşıyor kocada da is yok almaz bisey![]()
Gecen gün yaptırdık cilt bakımı ohhh mis gibi oldum Perma cok yıpratıyor sanki saçı yanı annem eskiden cok yapardı yeni yapım hakkında pek bilgim yok . Kocam diyor ki 14 Şubat cok saçma geliyor banaBenimkinde almaz.Maaşı alayım bende cilt bakımı ve saçıma perma yaptıracağım![]()
Alacağım zaten . Kredi bitsin bir kuruş eve vermeyeceğim hep kendime harcayacağım yeter bunca yıldır verdiğimiz .Gönüller bir olsun ama sen yine de al![]()
Ayy bende bb glow yaptıracaktım bir tanıdığım iyi bir tanıdığım iyi değil dedi kaldık mı ortadaGecen gün yaptırdık cilt bakımı ohhh mis gibi oldum Perma cok yıpratıyor sanki saçı yanı annem eskiden cok yapardı yeni yapım hakkında pek bilgim yok . Kocam diyor ki 14 Şubat cok saçma geliyor banadedim para harcayacaksın ya o yüzdendir
Alacağım zaten . Kredi bitsin bir kuruş eve vermeyeceğim hep kendime harcayacağım yeter bunca yıldır verdiğimiz .
Lazere mutlaka başla büyük kolaylık cok rahat edeceksin . Hiç erteleme benceAyy bende bb glow yaptıracaktım bir tanıdığım iyi bir tanıdığım iyi değil dedi kaldık mı ortada
Büyük kız istiyor cilt bakımı
Haftaya gideriz bir de lazerle başlicazüşenmezsem
![]()
Bende biraz üşengeçlik var yaaaa devam edemem diye korkuyorum bunca zamandırLazere mutlaka başla büyük kolaylık cok rahat edeceksin . Hiç erteleme bence
İşte biz yazın hergün saunada olduğumuz için bikmisizYaaa siz nasıl adanalisiniz siz zaten sauna gibi yerde yaşıyorsunuz
Güneydoğuda seviliyor hamam .
Güya çocuk bayramı .Ama üzülen yine cocuklar olacak.Offf gerçekten yaaaa neler oluyor böyle millet aç kalsın
Çocuklar içinde kötü yani durumu olmayan çocuklar 23 Nisan dan mahrum mu kalacak
Offfff benimde alışveriş yapmam lazım manabdan![]()
Evet yaaaaGüya çocuk bayramı .Ama üzülen yine cocuklar olacak.
Ay akşamdan beri düşünüyorum ama buldum.tavuklu domates tavası yapacam.domatesler buzluktan bak.Evet yaaaa
Yarın ne yemek yapacan karar verdin mi![]()
Bence de zenginsin bacımAy akşamdan beri düşünüyorum ama buldum.tavuklu domates tavası yapacam.domatesler buzluktan bak.
Buzluģumda servet yatıyor haaaa
Ama onlarda son