• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bugün ev temizdi oh rahattım.
Oğlanı okula yolladım geri yattım. Havada yağmurlu ydu.kızım eşim kalkmıştı benden önce. Kahvaltı hazırladım. Buzlukta hamurisi yokmu diyorlar.bende simit ve pastane poğaça si yaptım. Pişiyor lar.
Şoka gittim.susam maya sigara sıvı el sabunu bi küçük bi büyük boy.şalgam şampuan 93 küsür verdim.
Ev sahibim ihtar cekmis.sebebide eve tadilat yapacakmış .yalan .son model fayans dolaplar halbuki.
Beni çıkarıp başkasına verecek.haram zehir zikkim olsun.hem komşulara diyormus ki kiracılar in evine 1tl masraf yapamam hemde tadilat yapılacak diye ihtar çekiyor. Allah bildiği gibi yapsın. Yiyemesin insallah

Oğlanı okula yolladım geri yattım. Havada yağmurlu ydu.kızım eşim kalkmıştı benden önce. Kahvaltı hazırladım. Buzlukta hamurisi yokmu diyorlar.bende simit ve pastane poğaça si yaptım. Pişiyor lar.
Şoka gittim.susam maya sigara sıvı el sabunu bi küçük bi büyük boy.şalgam şampuan 93 küsür verdim.
Ev sahibim ihtar cekmis.sebebide eve tadilat yapacakmış .yalan .son model fayans dolaplar halbuki.
Beni çıkarıp başkasına verecek.haram zehir zikkim olsun.hem komşulara diyormus ki kiracılar in evine 1tl masraf yapamam hemde tadilat yapılacak diye ihtar çekiyor. Allah bildiği gibi yapsın. Yiyemesin insallah
ne yapmayı düşünüyorsunuz sizde bir avukata sorun canım kiracınında hakları var devletin belirlediği orandan fazla zam yapamaz.

İyi akşamlar kızlar kahvaltıdan sonra annem babam geldi kahve içmeye onlar kalktı eşimin teyzesi kaynanam aradı ondaymış illa gel dediler neyse gittik küçük kızımla onunda amaasınıfo çağında kızı var bayağı bir oynadılar giderken kızlara oyuncak aldım 70

Akşamüstü geldim eve büyük kız noodle almış yemiş
Biraz da patates kızarttım yoğurtla filan yediler ben çok toktum yemedim

Ayyy 2 gündür ana olup yemek yapamadım 🤪🤪🤪

Şimdi kahvemi içiyorum☕☕

İyi akşamlar kızlar kahvaltıdan sonra annem babam geldi kahve içmeye onlar kalktı eşimin teyzesi kaynanam aradı ondaymış illa gel dediler neyse gittik küçük kızımla onunda amaasınıfo çağında kızı var bayağı bir oynadılar giderken kızlara oyuncak aldım 70

Akşamüstü geldim eve büyük kız noodle almış yemiş
Biraz da patates kızarttım yoğurtla filan yediler ben çok toktum yemedim

Ayyy 2 gündür ana olup yemek yapamadım 🤪🤪🤪

Şimdi kahvemi içiyorum☕☕
Bacim sanki seninkiler yemek mi yiyor😜😜

Ev sahibim intihar etmiş anladım 🙊bir hoş oldum🙊çık kurtul canım boşver böyleleri ile baş edemezsiniz

Günaydın kızlar
İşten güçten gezmeden fırsat bulup giremedim yine 🙈
Masa sandalyem ve halım da geldi ev biraz şekil aldı🤪salon halısı kaldı bir ama para yok ek ders hala yatmamış önümüzdeki ay alırım
Eşim evde öğleden sonra gidecek güzel bir kahvaltı hazırlayayım
Kilolar aldı başını gidiyor birkaç gündür dikkat ediyorum 1 kg gitmiş😇

Günaydın kızlar gerçi öğlen oldu 🤪🤪🤪

Kahvaltımızı yaptık hamur yoğurdum öğlene de poğaça yapacam Küçüğüme de portakal suyuyla yesin😋😋😋

Akşama da buzlukta fellah köftesi vardı onu pişiririm yanına salata ayran turşu tamammdır👍👍

Markete gideceğim ama çok yağmur yağıyor bende çeyrek alacam bugün çıkarsam yiğenime hediye olacak👏👏👏

Back
X