- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
Kız iyi alıştın sen getireBende tavuklu pilav yaptım kızların canı istemedi mumbar şırdan söyledim bayılarak yediler
Getirden yoğurt aldım 2.5 kilo indirimde sütaş 20 tl ye geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız iyi alıştın sen getireBende tavuklu pilav yaptım kızların canı istemedi mumbar şırdan söyledim bayılarak yediler
Afiyet olsun canımKayınvalidemi yolcu ettik.Oradan avm ye gittik eşimle ogluşa üst baş aldık indirimden.Sonra tenekede geldik çamaşırları kurutmaya atıp tekrar çıktık hamburger yedik pasta aldık 300tl de ona gitti.Para dayanmıyor
Tekrar eve geldik yazacaktım tel saçmalamısAfiyet olsun canım
Ama tenekede geldik i anlamadım![]()
Saol canımAfiyet olsun şekerim![]()
Anadolu olmak bunu gerektirirBende tavuklu pilav yaptım kızların canı istemedi mumbar şırdan söyledim bayılarak yediler
Sorma ya ne olacak bu pahalılık bilmiyorjmKayınvalidemi yolcu ettik.Oradan avm ye gittik eşimle ogluşa üst baş aldık indirimden.Sonra tenekede geldik çamaşırları kurutmaya atıp tekrar çıktık hamburger yedik pasta aldık 300tl de ona gitti.Para dayanmıyor
Ya birde cadı var ya ben hiç kalın mumbar sevmem ince olsun diye gerçekten de inceler daha lezzetli hamileyken de çok yerdim gerçekten çocuklar anne karnında lezzeti tanıyor herhaldeSaol canım
Anadolu olmak bunu gerektirir
Koca yürekli Adanalılar sizi
Sorma ya ne olacak bu pahalılık bilmiyorjm
Allah hepimizin yardımcısı olsun .
Hey masallah fıstığa benimkilerde buryan severlerYa birde cadı var ya ben hiç kalın mumbar sevmem ince olsun diye gerçekten de inceler daha lezzetli hamileyken de çok yerdim gerçekten çocuklar anne karnında lezzeti tanıyor herhalde
Bir de hamileyken hergün et yerdim tamam eti severim ama o zaman abartmıyorum öğlen akşam yerdim
Kız sonra ek gıdaya başladık bayılıyor et yemeye ama bu sıralar bıraktı yemek istemiyor![]()
Ay nerde bitecek işler cay keyfindeyim halaGünaydın guzeller
Ev yine dağıldı ve ben yine is yapmak istemiyorum . Kadın çağıracağım aka sabahım 8.30 da geliyor diye istemiyorum çocuklar , eşim hep uyuyor . Adamın dersi her gün 7 de başlıyor hafta donu uyumak istiyorum diyor .
okyonus sende durumlar ne beybi işleri bitirdin mi
Hey masallah fıstığa benimkilerde buryan severler
Yasla alakalı cnm 3/5 yaş arası et, sebze pek yemiyorlar . Daha karbonhidrat seviliyor sanki
Hafta içi çağırsan canım güvenilir biriyse yalnız bırakabilirsinGünaydın guzeller
Ev yine dağıldı ve ben yine is yapmak istemiyorum . Kadın çağıracağım aka sabahım 8.30 da geliyor diye istemiyorum çocuklar , eşim hep uyuyor . Adamın dersi her gün 7 de başlıyor hafta donu uyumak istiyorum diyor .
okyonus sende durumlar ne beybi işleri bitirdin mi
Hey masallah fıstığa benimkilerde buryan severler
Yasla alakalı cnm 3/5 yaş arası et, sebze pek yemiyorlar . Daha karbonhidrat seviliyor sanki
Banyo harici hepsini yaptımAy nerde bitecek işler cay keyfindeyim halaYemek yapılacak temizlik banyo yapılacak nevresimler değişecek 2 makine çamaşır katlanacak bak sayınca içim daraldı
![]()
Haydi söyleeeeeeeeeDurun 1dk kartlar gelmişben bir süre baygın yatacağım hadi sonra görüşürüz
![]()
Alacağı birsey yok da basında durmayınca güzel yapmıyorlar zalimlarHafta içi çağırsan canım güvenilir biriyse yalnız bırakabilirsin![]()
Offf demeee kizzzzzDurun 1dk kartlar gelmişben bir süre baygın yatacağım hadi sonra görüşürüz
![]()
Offfff valla ne güzel kahve yapardı büyük kızım sanaAlacağı birsey yok da basında durmayınca güzel yapmıyorlar zalimlarKeske Komsu olsak sana kahveye gelirdim ev kalsın
![]()
10binHaydi söyleeeeeeeee
Ne kadar gelmişş![]()
Dur bende kahve içip fal atayımOfffff valla ne güzel kahve yapardı büyük kızım sana
Sen de bana fal bakardın
Ayyy dur aklıma geldi bir ara foto atayım![]()