• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kayınvalidemi yolcu ettik.Oradan avm ye gittik eşimle ogluşa üst baş aldık indirimden.Sonra tenekede geldik çamaşırları kurutmaya atıp tekrar çıktık hamburger yedik pasta aldık 300tl de ona gitti.Para dayanmıyor

Kayınvalidemi yolcu ettik.Oradan avm ye gittik eşimle ogluşa üst baş aldık indirimden.Sonra tenekede geldik çamaşırları kurutmaya atıp tekrar çıktık hamburger yedik pasta aldık 300tl de ona gitti.Para dayanmıyor
Afiyet olsun canım
Ama tenekede geldik i anlamadım🤪🤪🤪

Afiyet olsun şekerim🤪🤪
Saol canım 😘
Bende tavuklu pilav yaptım kızların canı istemedi mumbar şırdan söyledim bayılarak yediler😋😋

Getirden yoğurt aldım 2.5 kilo indirimde sütaş 20 tl ye geldi✅✅
Anadolu olmak bunu gerektirir 🤣🤣
Koca yürekli Adanalılar sizi 😀😀
Sorma ya ne olacak bu pahalılık bilmiyorjm
Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Saol canım 😘

Anadolu olmak bunu gerektirir 🤣🤣
Koca yürekli Adanalılar sizi 😀😀

Sorma ya ne olacak bu pahalılık bilmiyorjm
Allah hepimizin yardımcısı olsun .
Ya birde cadı var ya ben hiç kalın mumbar sevmem ince olsun diye gerçekten de inceler daha lezzetli hamileyken de çok yerdim gerçekten çocuklar anne karnında lezzeti tanıyor herhalde

Bir de hamileyken hergün et yerdim tamam eti severim ama o zaman abartmıyorum öğlen akşam yerdim

Kız sonra ek gıdaya başladık bayılıyor et yemeye ama bu sıralar bıraktı yemek istemiyor😥

Günaydın guzeller 🧿🧿🧿
Ev yine dağıldı ve ben yine is yapmak istemiyorum . Kadın çağıracağım aka sabahım 8.30 da geliyor diye istemiyorum çocuklar , eşim hep uyuyor . Adamın dersi her gün 7 de başlıyor hafta donu uyumak istiyorum diyor .
okyonus okyonus sende durumlar ne beybi işleri bitirdin mi 😁😁
Ya birde cadı var ya ben hiç kalın mumbar sevmem ince olsun diye gerçekten de inceler daha lezzetli hamileyken de çok yerdim gerçekten çocuklar anne karnında lezzeti tanıyor herhalde

Bir de hamileyken hergün et yerdim tamam eti severim ama o zaman abartmıyorum öğlen akşam yerdim

Kız sonra ek gıdaya başladık bayılıyor et yemeye ama bu sıralar bıraktı yemek istemiyor😥
Hey masallah fıstığa benimkilerde buryan severler 😀😀
Yasla alakalı cnm 3/5 yaş arası et, sebze pek yemiyorlar . Daha karbonhidrat seviliyor sanki

Günaydın guzeller 🧿🧿🧿
Ev yine dağıldı ve ben yine is yapmak istemiyorum . Kadın çağıracağım aka sabahım 8.30 da geliyor diye istemiyorum çocuklar , eşim hep uyuyor . Adamın dersi her gün 7 de başlıyor hafta donu uyumak istiyorum diyor .

Yasla alakalı cnm 3/5 yaş arası et, sebze pek yemiyorlar . Daha karbonhidrat seviliyor sanki
Ay nerde bitecek işler cay keyfindeyim hala😂Yemek yapılacak temizlik banyo yapılacak nevresimler değişecek 2 makine çamaşır katlanacak bak sayınca içim daraldı😃

Günaydın guzeller 🧿🧿🧿

Hafta içi çağırsan canım güvenilir biriyse yalnız bırakabilirsin✅✅

Ay nerde bitecek işler cay keyfindeyim hala😂Yemek yapılacak temizlik banyo yapılacak nevresimler değişecek 2 makine çamaşır katlanacak bak sayınca içim daraldı😃
Banyo harici hepsini yaptım
Yemeğin de ön hazırlığını yaptım tavuk midye yapacağım👍👍

Çok mu hamaratım ne😁😁

Alacağı birsey yok da basında durmayınca güzel yapmıyorlar zalimlar 😀😀Keske Komsu olsak sana kahveye gelirdim ev kalsın 🤣🤣
Offfff valla ne güzel kahve yapardı büyük kızım sana🤪🤪

Sen de bana fal bakardın
Ayyy dur aklıma geldi bir ara foto atayım🤣🤣

Back
X