Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh iyi iyiTamam hesap yaptım eksiye düşmüyoruz harçlık ve perma param kalacakBirikim yok bu ay olsun gönüller bir olsun
![]()
Pazartesiden sonra KDV yüzde 1 e inecek bakalım ne kadar yansıyacak etiketlereAtın atın borçları çıkarayım fallarda
Aman memur olunca hep öyle kartlarla ayları döndürüyoruz. Gelen zamlar zaten fazlasıyla faturalara gitti
Yazın otel tatili falan ayarladınız mi cok pahalı bi bu sene gidemeyeceğiz sanırım . Cok sevdiğim bir yere baktım 5 günlük 18 bin diyor![]()
Askeri kamp yazacağız çıkarsa gideriz çıkmazsa haftasonlarında gideriz zaten burada heryer plaj banaAtın atın borçları çıkarayım fallarda
Aman memur olunca hep öyle kartlarla ayları döndürüyoruz. Gelen zamlar zaten fazlasıyla faturalara gitti
Yazın otel tatili falan ayarladınız mi cok pahalı bi bu sene gidemeyeceğiz sanırım . Cok sevdiğim bir yere baktım 5 günlük 18 bin diyor![]()
Aynen valla.Hergün aynı şeyler ortalık topla bulaşık çalıştır çamaşır çalıştır
Şimdi kızı uyuttum hiç birşey yapmayacağım![]()
Çıtır tavuktan hamburger yapacam napim bugün de çöp şişte tavuk vardıAynen valla.
Öf ne yemek yapacan yarın.
Hiç tencere yemeği canım istemiyor.
Aslında hiç bişe canım istemiyor ama yapınca da yiyorum![]()
Aslında senin is daha kolay kız.Çıtır tavuktan hamburger yapacam napim bugün de çöp şişte tavuk vardı
En iyi yedikleri yemekleri yapıyorum![]()
He vallaAslında senin is daha kolay kız.
Ne pişirecem değilde .tavuğun hangi yemeğini yapsam![]()
Ben bu hafta ıapnaka alacam börek yaptırırımYarın pazara gidecem mesela.
Sebze alsam diyorum canım ıspanak istemiyor.hiç bi sebze istemiyor. Et pişirmek te istemiyorum. Tavukta.hamur da .
Ben napacam![]()
İçli köfteyi yoğuracak kol yokkiBen bu hafta ıapnaka alacam börek yaptırırım
Başka sebze de yok ki gerçekten ne yenecek
Mantı filan yapsan ya da İçli köfte![]()
O zaman yap bir kıymalı makarnaİçli köfteyi yoğuracak kol yokki
Kolumun tam iyileşmesi lazim
Makarnayı da sevmiyorum öfO zaman yap bir kıymalı makarna
Buna da yok dersen daha yeter![]()
Hepimizde aynı sorun kızMakarnayı da sevmiyorum öf
Bugün canım çok sıkıldı ya.
Çocuklar la sohbet ettik falan. Telefon dirdiri yapıyorlar. Eşim sabah işten geldi paso yatıyor. Ev iside yapmadım. Korku filmi bile izledim ama öf zaman geçmedi sanki.yarın evi temizleyimde kendime gelim bari![]()
Birazda az yemeye başladım ya sinirler tavan.Hepimizde aynı sorun kız
Büyük ders çalışmıyor
Küçük hiç susmuyor
Nerlere gidek vay![]()
Yarın çocukları okula sepetle bir arkadaşınla kahvaltıya cık dışarda kahvaltı et kahve için.Kuaföre git felekten bir gün çal boşver temizliğiMakarnayı da sevmiyorum öf
Bugün canım çok sıkıldı ya.
Çocuklar la sohbet ettik falan. Telefon dirdiri yapıyorlar. Eşim sabah işten geldi paso yatıyor. Ev iside yapmadım. Korku filmi bile izledim ama öf zaman geçmedi sanki.yarın evi temizleyimde kendime gelim bari![]()
Ah ah.sabah kOca işten geliyor. Kız öğlen ci. Kahvaltı hazırla .kızı hazırla oy.nerdeeeeeYarın çocukları okula sepetle bir arkadaşınla kahvaltıya cık dışarda kahvaltı et kahve için.Kuaföre git felekten bir gün çal boşver temizliği![]()