• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Atın atın borçları çıkarayım fallarda 🤣🤣🤣
Aman memur olunca hep öyle kartlarla ayları döndürüyoruz. Gelen zamlar zaten fazlasıyla faturalara gitti 🥲🥲
Yazın otel tatili falan ayarladınız mi cok pahalı bi bu sene gidemeyeceğiz sanırım . Cok sevdiğim bir yere baktım 5 günlük 18 bin diyor 🙄🙄

Aman memur olunca hep öyle kartlarla ayları döndürüyoruz. Gelen zamlar zaten fazlasıyla faturalara gitti 🥲🥲
Yazın otel tatili falan ayarladınız mi cok pahalı bi bu sene gidemeyeceğiz sanırım . Cok sevdiğim bir yere baktım 5 günlük 18 bin diyor 🙄🙄
Pazartesiden sonra KDV yüzde 1 e inecek bakalım ne kadar yansıyacak etiketlere👍👍

Eşim Antalya ya gidelim dedi bakalım 1 hafta ayarladık yeri belirledik fakat ödeme yapmadık daha tanıdık olduğu için😁😁😁

Askeri kamp yazacağız çıkarsa gideriz çıkmazsa haftasonlarında gideriz zaten burada heryer plaj bana🤓

Hergün aynı şeyler ortalık topla bulaşık çalıştır çamaşır çalıştır 🤪🤪

Şimdi kızı uyuttum hiç birşey yapmayacağım🙈🙈

Aynen valla.
Öf ne yemek yapacan yarın.
Hiç tencere yemeği canım istemiyor.
Aslında hiç bişe canım istemiyor ama yapınca da yiyorum 😅
Çıtır tavuktan hamburger yapacam napim bugün de çöp şişte tavuk vardı

En iyi yedikleri yemekleri yapıyorum 🤗🤗

Yarın pazara gidecem mesela.
Sebze alsam diyorum canım ıspanak istemiyor.hiç bi sebze istemiyor. Et pişirmek te istemiyorum. Tavukta.hamur da .
Ben napacam😆😆😆
Ben bu hafta ıapnaka alacam börek yaptırırım

Başka sebze de yok ki gerçekten ne yenecek

Mantı filan yapsan ya da İçli köfte👍👍

O zaman yap bir kıymalı makarna
Buna da yok dersen daha yeter🤪🤪
Makarnayı da sevmiyorum öf
Bugün canım çok sıkıldı ya.
Çocuklar la sohbet ettik falan. Telefon dirdiri yapıyorlar. Eşim sabah işten geldi paso yatıyor. Ev iside yapmadım. Korku filmi bile izledim ama öf zaman geçmedi sanki.yarın evi temizleyimde kendime gelim bari:KK53:

Çocuklar la sohbet ettik falan. Telefon dirdiri yapıyorlar. Eşim sabah işten geldi paso yatıyor. Ev iside yapmadım. Korku filmi bile izledim ama öf zaman geçmedi sanki.yarın evi temizleyimde kendime gelim bari:KK53:
Hepimizde aynı sorun kız
Büyük ders çalışmıyor
Küçük hiç susmuyor🙉🙉

Nerlere gidek vay🤦‍♀️🤦‍♀️

Yarın çocukları okula sepetle bir arkadaşınla kahvaltıya cık dışarda kahvaltı et kahve için.Kuaföre git felekten bir gün çal boşver temizliği😁

Back
X