Yok canim polis degil.herkes polis sanıyorİkincinin ablası
Kıyamam ev işleri cok sinir bozucu . İnsallah gönlünüze uygun güzel bir ev bulacaksın
Esin polis di dimi yanlış hatırlamıyorum tayin durumu falan olmayacak mi
Yayıncı memur değilse tabiki al en güzeli ev sahibi olmak . Biz de buralı değiliz ama aldık evimizi gidince satarız kiradan düşeriz v sahiplerinden kurtuldum .Yok canim polis degil.herkes polis sanıyortoprak mahsullerinde memur.
Tayin isi zor oluyor bizde.zaten yozgattaki isyeri kapanmasydi bizi mersine bile göndermiyorlardi
Ama çok ilerde adanaya tayin olursa o zamnda burdan satar ordan alirim.
Kiraci olmak cok zor.
İki bacı döktürüyorsunuzBiri beni mutfaktan çıkarsın
Kahvaltıya tavada börek yaptım yedilerr
Arkasına şehriye çorbası yaptım yedilerrr
Çikolatalı Büskivili pasta yaptım yedilerrrr
Hamburger yaptım yedilerrrrr
(büyük kız hala anne akşama dışardan söyleyek diyor))
Hemen tavuk attım Ocağa haşlandı pilav yapacam yanına da salata yaptım
Yeter daaaa bir salın beni artıkkkkkkk
Benim birincim sensin şekerimBirincisi kim kiz
Amin insalahİnşallah Haftaiçi bulursunuz yaaa
benim hep çöp olur heveslenip alıyorum ama makyaj yapmayı sevmiyorum sadece sabah evden çıkmadan nemlendirici krem sürerim ayaz çok oluyor çatlıyor elim yüzüm diye :)))Benim hiç rimelim kurumaz çünkü kurumaya fırsat kalmaz vazgeçilmezim rimel,,, iyeliner
Ayyy ben bayılırım makyaja ama abartı değil genç kızlığımdan beri rimel iyeliner kullanırım çok seviyorumbenim hep çöp olur heveslenip alıyorum ama makyaj yapmayı sevmiyorum sadece sabah evden çıkmadan nemlendirici krem sürerim ayaz çok oluyor çatlıyor elim yüzüm diye :)))
Buralardayım canım.Nasıl Van’da havalar?okyonus nerelerdesin canım
Afiyet olsun canım üzerine kahve iç doyarsınöğlen dışardan yemeğim bugün pırasa ve sarma getirmiştim onları yedim ama doymadım :))
Bugün güzeldi dün kar yağdı sonra yağmur derken bugün kar kalmadı merkezde dağlarda var birazBuralardayım canım.Nasıl Van’da havalar?
Afiyet olsun canım komşum çağırdı kahveye içtim yanına ince bir dilim Elmalı turta yedimBizim menüde köfte,,, makarna,, salata,, ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?