🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İkincinin ablası
Kıyamam ev işleri cok sinir bozucu . İnsallah gönlünüze uygun güzel bir ev bulacaksın
Esin polis di dimi yanlış hatırlamıyorum tayin durumu falan olmayacak mi
Yok canim polis degil.herkes polis sanıyor toprak mahsullerinde memur.
Tayin isi zor oluyor bizde.zaten yozgattaki isyeri kapanmasydi bizi mersine bile göndermiyorlardi
Ama çok ilerde adanaya tayin olursa o zamnda burdan satar ordan alirim.
Kiraci olmak cok zor.

Yayıncı memur değilse tabiki al en güzeli ev sahibi olmak . Biz de buralı değiliz ama aldık evimizi gidince satarız kiradan düşeriz v sahiplerinden kurtuldum .
Evlendik 5. Ayda adam dedi ben bi satacağım ama sizi bir yıl oturtmasi şartıyla dedi o sinirle ev aldım güya ev sahibi de eşimin cok yakın arkadaşı . O ev daha gecen sene satıldı öğrencimin annesi almış
İyi olmuş satamadı onca sene

İki bacı döktürüyorsunuz

Günaydın kızlar haftasonu yoğun geçti okulda veli toplantısı vardı büyük kızın küçüğün ufak gösterisi derken yüzmeye ucu ucuna yetiştik.Sonra arkadaşlarla buluştuk yemek çay derken yatmaya yakın geldik eve dünde havuzdan gel kızları yıka çamaşır yıka ev temizle pırasa yemeği yaptım bugün için yanına sarma var 1 tabak çocuklara erişte yaparım.

benim hep çöp olur heveslenip alıyorum ama makyaj yapmayı sevmiyorum sadece sabah evden çıkmadan nemlendirici krem sürerim ayaz çok oluyor çatlıyor elim yüzüm diye :)))
Ayyy ben bayılırım makyaja ama abartı değil genç kızlığımdan beri rimel iyeliner kullanırım çok seviyorum

Selam canlar iyi haftalar

Sabah kahvaltı sonrası ortalık topladım Makinaya çamaşır attım diğerlerini topladım
Robot süpürdü ben sildim miniğim toz aldı
Portakallı kereviz yaptım kendime

Kuzuma oje sürdüm saçını maşa yaptım yıldızlı eteğini giydi süslü süslü gitti kreşe

Markete girdim 100 tl 3 parça şey aldım geldim şimdi kahvemi içiyorum

Akşam kar bastırdı okullar tatil edildi uyuduk bugün
Menümüz de dünden tava pilav vardı birazda tavuk attım fırına eşim salata yapıyor
Belki çayın yanına bir irmik helvası yaparım canım çok istiyor sonra da yürürüm

Günaydın kızlarEn sevdiğim gün maaş günüÖdemeleri yaptım birazda harçlığım kaldı.Bu sanırım birikim olmaz.Aman eksiye girmeyelimde birikim olmasın bir süre.Bugün çocuğun okulu ödeyeceğim onun taksidide başlayacak.Kredi kira okul taksidi baya gider var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…