🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

afiyet olsun bende dün akşam çamaşır attım yatmadan astım.Bugün akşam katlar yerleştiririm.Bulaşık makinası çalıştırmıştım o boşaltılacak eşim maça gidecek kızlara noodle yaparım kendimede salata çorba yeter

Afiyet olsun canım size de

Bende kahvemi içtikten sonra son ses müzikte evi süpürüp sildim bir yandan kızla dans ettiik toz aldım balkon yıkadım

Kızı bıraktım kreşe Kaşımı aldırdım
Markete uğradım krema,, streç film,, yağlı kağıt,, pane harcı aldım

Şimdi dinleniyorum

Kurutmayı kullanmıyormusun?
yok canım kullanmıyorum makinanın altındaki dolabın ayağı yamuldu onun kaynatılması lazımmış haftasonu götürecekmiş.Markalar farklı olunca çamaşır makinasının üzerine dolap yaptırdık onun ayakları demirdi kurutma çok sallanıyor sabit değil sallanmaktan yamulmuş

Benim kurutma yatak odamda

Slm kizlar
Evimiz satilmak üzere. Kapora gonderdiler ama expertiz eve gidecek.bizde aksam bidaha eve gidecez fiyat konusulacak
Dun kafami toplayipta yemek yapamadim.öglen oglanla cig kofte aldik.aksamda zaten eve gitmistik gekince buzlukta hazir pizza vardi onu yedik.
Esime diyorum kafam okadar daginikki mutfaga gidip yemek yapamiyorum.esim seni anliyorum bende öyleyim diyor

ev satılıyor ondandır bende öyle olmuştum o kadar gönülsüz gittim ki emlakçı çağırınca
Daha güzelleri sizin olsun mersindeki evlerde çok güzel diğerini satınca yenisi için arada çok eksik kalıyor mu para olarak

400kusur cekecez malesef
Evimiz 740
Yenisi 1100
Ama hem bina olarak daha genc ve guzel olduğu icin ben gönulluyüm.
Tam evin borcu bitiyor derken ki 10 yil odedim simdi bu.napalim can sa

Kızzzz bunlar güzel heyecanlar

Günaydın kızlar
Bizde güne kar yağışı ile uyandık
Kuzularım okula gitti büyük keçide gitti(eşim) araba pazartesiden beri sanayide çok zorlanıyor arabasız

Akşama iki aile ev görmeye gideceğiz bir arkadaşa Allah a emanetizgezip duruyoruz

Harcamalı geçiyor günler sabah alışveriş yaptım hepsi ihtiyaç
Kendime yürüyüş ayakkabısı 220
Kızıma 2 tane matara 88
Rimel, 2 göz kalemi, 1 far 112

Bu hafta yürüyüşe başladım ama yememi düzene koyamadım henüz disipline olmam lazım

400kusur cekecez malesef
Evimiz 740
Yenisi 1100
Ama hem bina olarak daha genc ve guzel olduğu icin ben gönulluyüm.
Tam evin borcu bitiyor derken ki 10 yil odedim simdi bu.napalim can sa
Allah can sağlığı huzur versin gerisi ödeniyor inan bizde 2019 da aldığımızda ilk aylar çok zorlandık şimdi çok şükür ödeniyor

benimde almam lazım rimeller kullanılma kullanılmaya süresi geçmiş kurumuş kalemlerin ucu kırılmış attım hepsini sadece bb krem var :))

öğlen 1.5 lahmacun yedim canım çok istemişti.Akşam çocuklara tavuk şinitzel eşime ton balıklı salata kendimede sadece salata yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…