afiyet olsun bende dün akşam çamaşır attım yatmadan astım.Bugün akşam katlar yerleştiririm.Bulaşık makinası çalıştırmıştım o boşaltılacak eşim maça gidecek kızlara noodle yaparım kendimede salata çorba yeterGünaydın canlar erken kalkan yol alır1 makina çamaşır astım 1 makina katladım yerleştirdim
Kahvaltı yapıldı bulaşık makinası çalıştırılır
Şimdi kahvemi içiyorum
Buzluktan tavuk but çıkardım çıtır yapacam yanına salata ayran
Kurutmayı kullanmıyormusun?afiyet olsun bende dün akşam çamaşır attım yatmadan astım.Bugün akşam katlar yerleştiririm.Bulaşık makinası çalıştırmıştım o boşaltılacak eşim maça gidecek kızlara noodle yaparım kendimede salata çorba yeter
Afiyet olsun canım size deafiyet olsun bende dün akşam çamaşır attım yatmadan astım.Bugün akşam katlar yerleştiririm.Bulaşık makinası çalıştırmıştım o boşaltılacak eşim maça gidecek kızlara noodle yaparım kendimede salata çorba yeter
yok canım kullanmıyorum makinanın altındaki dolabın ayağı yamuldu onun kaynatılması lazımmış haftasonu götürecekmiş.Markalar farklı olunca çamaşır makinasının üzerine dolap yaptırdık onun ayakları demirdi kurutma çok sallanıyor sabit değil sallanmaktan yamulmuşKurutmayı kullanmıyormusun?
Benim kurutma yatak odamdayok canım kullanmıyorum makinanın altındaki dolabın ayağı yamuldu onun kaynatılması lazımmış haftasonu götürecekmiş.Markalar farklı olunca çamaşır makinasının üzerine dolap yaptırdık onun ayakları demirdi kurutma çok sallanıyor sabit değil sallanmaktan yamulmuş
benimde dondurucu yatak odasında :))Benim kurutma yatak odamda
ev satılıyor ondandır bende öyle olmuştumSlm kizlar
Evimiz satilmak üzere. Kapora gonderdiler ama expertiz eve gidecek.bizde aksam bidaha eve gidecez fiyat konusulacak
Dun kafami toplayipta yemek yapamadim.öglen oglanla cig kofte aldik.aksamda zaten eve gitmistik gekince buzlukta hazir pizza vardi onu yedik.
Esime diyorum kafam okadar daginikki mutfaga gidip yemek yapamiyorum.esim seni anliyorum bende öyleyim diyor
400kusur cekecez malesefev satılıyor ondandır bende öyle olmuştumo kadar gönülsüz gittim ki emlakçı çağırınca
Daha güzelleri sizin olsun mersindeki evlerde çok güzel diğerini satınca yenisi için arada çok eksik kalıyor mu para olarak
Kızzzz bunlar güzel heyecanlarSlm kizlar
Evimiz satilmak üzere. Kapora gonderdiler ama expertiz eve gidecek.bizde aksam bidaha eve gidecez fiyat konusulacak
Dun kafami toplayipta yemek yapamadim.öglen oglanla cig kofte aldik.aksamda zaten eve gitmistik gekince buzlukta hazir pizza vardi onu yedik.
Esime diyorum kafam okadar daginikki mutfaga gidip yemek yapamiyorum.esim seni anliyorum bende öyleyim diyor
Allah can sağlığı huzur versin gerisi ödeniyor inan bizde 2019 da aldığımızda ilk aylar çok zorlandık şimdi çok şükür ödeniyor400kusur cekecez malesef
Evimiz 740
Yenisi 1100
Ama hem bina olarak daha genc ve guzel olduğu icin ben gönulluyüm.
Tam evin borcu bitiyor derken ki 10 yil odedim simdi bu.napalim can sa
benimde almam lazım rimeller kullanılma kullanılmaya süresi geçmiş kurumuş kalemlerin ucu kırılmış attım hepsini sadece bb krem var :))Harcamalı geçiyor günler sabah alışveriş yaptım hepsi ihtiyaç
Kendime yürüyüş ayakkabısı 220
Kızıma 2 tane matara 88
Rimel, 2 göz kalemi, 1 far 112
Bu hafta yürüyüşe başladım ama yememi düzene koyamadım henüz disipline olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?