- 7 Ocak 2018
- 27.511
- 79.915
- 598
- 35
Bizde geliyozzzzAdanaya gidiyor uz cok şükür
Yarin saat 10da tapuda olcaz.esim aksamdan gidelim annengilde otururuz dedi.
Hazirlandik kizi okuldan alip direk gidecez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde geliyozzzzAdanaya gidiyor uz cok şükür
Yarin saat 10da tapuda olcaz.esim aksamdan gidelim annengilde otururuz dedi.
Hazirlandik kizi okuldan alip direk gidecez
Gelin kizBizde geliyozzzz![]()
Aleykümselam canım nasılsın ne durumdasın ağrıların geçti miSelam kızlar![]()
Eğer takarım diyorsan kaburga al canım ama takmayacaksın hepsine çeyrek alİyi akşamlar kızlar kafam çok karışık sizede sorayım istedim şimdi benim banka promosyonu yattı üstüne gün paramı ekledim istediğim kaburgaya yetmiyor evde 2 gramım var onuda ekliyorum yine 1200 civarı açık var kaburgadan vazgeçip Ajda modeli mi alsam yoksa hepsine çeyrek mi alsam bana bir akıl verin
Ne güzel biraraya gelmişsinizİyi akşamlar kızlar evdeyiz dedim ama ablamlar geldi diğer ablamda annemlere gittik Annem mangal yaktı
Yemeğimizi yedik kahvemizi içtik çıktık
Markete uğradık birqz abur cubur 650 tl
Eve geldik
Şimdi kızı uyutuyorum![]()
Ajda modeli bilezik varya bakar mısın o modele sence takmaya güzel olur muİyi akşamlar kızlar evdeyiz dedim ama ablamlar geldi diğer ablamda annemlere gittik Annem mangal yaktı
Yemeğimizi yedik kahvemizi içtik çıktık
Markete uğradık birqz abur cubur 650 tl
Eve geldik
Şimdi kızı uyutuyorum![]()
Bence Ajda al daha spor kullanışlı . Kaburga biraz daha ağır model . Günlük icin istiyorsun dimi ?İyi akşamlar kızlar kafam çok karışık sizede sorayım istedim şimdi benim banka promosyonu yattı üstüne gün paramı ekledim istediğim kaburgaya yetmiyor evde 2 gramım var onuda ekliyorum yine 1200 civarı açık var kaburgadan vazgeçip Ajda modeli mi alsam yoksa hepsine çeyrek mi alsam bana bir akıl verin
Mangal güzelleri siziSelam tatlım![]()
Canim takmak istiyorsan alabilirsin. Ama takmicaksan ceyrek al.satarken iscilik cok kesiliyor bilezikte falanAjda modeli bilezik varya bakar mısın o modele sence takmaya güzel olur mu
İnşallah güzel haberler alırsınGunaydin kizlarrrr
Bugün içmeye kıpır kıpır hayır olsun![]()
İnşallah güzel haberler gelirGunaydin kizlarrrr
Bugün içmeye kıpır kıpır hayır olsun![]()
Offff kötü olmuş canım bir daha git istersen belki içerdr parça filan da kalmış olabilirGünaydın kızlar dişimin ağrısı geçmedi diyordum sabah bakayım dedim yara kapanmadı mı acaba diye yandaki dişimin kenarını kırmış doktor gacur gucur etmişti zaten çekerken bende 20 lik dişi kırdı sandım göstermeyip direk çöpe atınca meğer yandakini kırmış sinir oldum sabah sabah
İnşallah güzel haberler alırsın![]()
Cok sağolun canlarİnşallah güzel haberler gelir![]()
ben söyledim cerrah çekiyor benim dişlerimi zor oluyor diye gayet normal görünüyor filmde gerek yok ben çekerim dedi ilaç aldım kırılan diş mi ağrı yapıyor çekilen yer mi anlayamıyorum .İşyerinde de tekim biri eğitimde diğerin babası anjiyo oldu arada gelip gidiyor.Sabahta kurum avukatıyla tartıştım iş bilmez her işi bize yaptırmaya çalışıyor senin memurun yok mu göster o yazsın dedim yazı yazmayı bilmiyormuş öğretin o zaman benim işim değil iade ediyorum evrakları dedim ohh ne güzel yazı işlerindeyiz diye herşeyi biz mi yazıcaz mahkemenin istediği evrakları istersin bizden üst yazıyla kendin yazarsın bunu bile beceremiyorlarOffff kötü olmuş canım bir daha git istersen belki içerdr parça filan da kalmış olabilir