• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar kafam çok karışık sizede sorayım istedim şimdi benim banka promosyonu yattı üstüne gün paramı ekledim istediğim kaburgaya yetmiyor evde 2 gramım var onuda ekliyorum yine 1200 civarı açık var kaburgadan vazgeçip Ajda modeli mi alsam yoksa hepsine çeyrek mi alsam bana bir akıl verin

İyi akşamlar kızlar kafam çok karışık sizede sorayım istedim şimdi benim banka promosyonu yattı üstüne gün paramı ekledim istediğim kaburgaya yetmiyor evde 2 gramım var onuda ekliyorum yine 1200 civarı açık var kaburgadan vazgeçip Ajda modeli mi alsam yoksa hepsine çeyrek mi alsam bana bir akıl verin
Eğer takarım diyorsan kaburga al canım ama takmayacaksın hepsine çeyrek al 👍👍

İyi akşamlar kızlar evdeyiz dedim ama ablamlar geldi diğer ablamda annemlere gittik Annem mangal yaktı👏👏👏
Yemeğimizi yedik kahvemizi içtik çıktık
Markete uğradık birqz abur cubur 650 tl 👀👀
Eve geldik

Şimdi kızı uyutuyorum❤️❤️

İyi akşamlar kızlar evdeyiz dedim ama ablamlar geldi diğer ablamda annemlere gittik Annem mangal yaktı👏👏👏
Yemeğimizi yedik kahvemizi içtik çıktık
Markete uğradık birqz abur cubur 650 tl 👀👀
Eve geldik

Şimdi kızı uyutuyorum❤️❤️
Ajda modeli bilezik varya bakar mısın o modele sence takmaya güzel olur mu

Bence Ajda al daha spor kullanışlı . Kaburga biraz daha ağır model . Günlük icin istiyorsun dimi ?
Ağırlarım hala devam halsizim okul da cok yorucu hafta sonu kurs falan da var 🤯🤯
Mangal güzelleri sizi 😍😍

Günaydın kızlar dişimin ağrısı geçmedi diyordum sabah bakayım dedim yara kapanmadı mı acaba diye yandaki dişimin kenarını kırmış doktor gacur gucur etmişti zaten çekerken bende 20 lik dişi kırdı sandım göstermeyip direk çöpe atınca meğer yandakini kırmış sinir oldum sabah sabah

Günaydın kızlar dişimin ağrısı geçmedi diyordum sabah bakayım dedim yara kapanmadı mı acaba diye yandaki dişimin kenarını kırmış doktor gacur gucur etmişti zaten çekerken bende 20 lik dişi kırdı sandım göstermeyip direk çöpe atınca meğer yandakini kırmış sinir oldum sabah sabah
Offff kötü olmuş canım bir daha git istersen belki içerdr parça filan da kalmış olabilir

Offff kötü olmuş canım bir daha git istersen belki içerdr parça filan da kalmış olabilir
ben söyledim cerrah çekiyor benim dişlerimi zor oluyor diye gayet normal görünüyor filmde gerek yok ben çekerim dedi ilaç aldım kırılan diş mi ağrı yapıyor çekilen yer mi anlayamıyorum .İşyerinde de tekim biri eğitimde diğerin babası anjiyo oldu arada gelip gidiyor.Sabahta kurum avukatıyla tartıştım iş bilmez her işi bize yaptırmaya çalışıyor senin memurun yok mu göster o yazsın dedim yazı yazmayı bilmiyormuş öğretin o zaman benim işim değil iade ediyorum evrakları dedim ohh ne güzel yazı işlerindeyiz diye herşeyi biz mi yazıcaz mahkemenin istediği evrakları istersin bizden üst yazıyla kendin yazarsın bunu bile beceremiyorlar

Back
X