• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Nasıl da mutlu kalkmıştım ablacigin yıktı hayallerimi 🤣🤣

Benimkilerde cok istiyor evlenmek Ufaklik diyor ki keşke hemen gelin olsam 🙄🙄
Bu durum babalarının hiç hoşuna gitmiyor 🤣🤣
Anaları 30 da evlendi bunlar kime cekti bilmem 😁😁
Benim cadı anne niye sen gelinen babam damatken beni çağırmqdınız gelirdim diyor🤣🤣🤣

Yaaa maşallahhh şimdiki bebeler gümbür gümbür geliyor 🙈🙈

Kız benimkiler analarına çekmesinler ben 17 de evlendim 👀👀👀🤪

Benim cadı anne niye sen gelinen babam damatken beni çağırmqdınız gelirdim diyor🤣🤣🤣

Kız insan çocuğunu nasıl çağırmaz düğününe nasıl böyle bir kötülük yaptın😂

Al bir gelinlik evde giysın cocuk😀Belki gelinlik giysin diye istiyordur 😂
Kız sonra damatta istemesin gönder derim senin yakışıklıyı 😍😍

Ben nerdeydim nasıl karnına girdim meşhur soruları 😁😁
Şimdiki aklım olsaydi 18 imde beni isteyen zeytin zenginin oğluyla evlenirdim 🥳🥳🥳

aynı benim zeynep gibi kaç gün ağladı her gelene şikayet etti annem babam düğün yapmış beni götürmemişler diye :))

Kız insan çocuğunu nasıl çağırmaz düğününe nasıl böyle bir kötülük yaptın😂

Kız sonra damatta istemesin gönder derim senin yakışıklıyı 😍😍

Ben nerdeydim nasıl karnına girdim meşhur soruları 😁😁
Şimdiki aklım olsaydi 18 imde beni isteyen zeytin zenginin oğluyla evlenirdim 🥳🥳🥳

aynı benim zeynep gibi kaç gün ağladı her gelene şikayet etti annem babam düğün yapmış beni götürmemişler diye :))
Ya varya Rabbim korusun tüm yavruları nasıl da zehir gibiler🤲🤲❤️❤️🌈🌈

Cedric1003 Cedric1003 zeytin gelini olurdun kız😆😆😆

Tavuk şinitzel salata közlenmiş patlıcan vardı onu çıkardım.Yarına bişey bulmam lazım dün manavdan bal kabağı aldık 2 kg 24 TL oha dedimya anneme söyleyim kabak eksin beğenip almazdım bile soyması zor sen yapınca çağır bizi diye 😔 eşim soydu bende şekerledim yarın akşama pişiririm sonra fırınlarım

Şimdi ise calgici karisi binnazim 🤣🤣( eşim piyanist santör )🥳🥳🥳
Bugünde persembe zaten moralim bozuk yemek yok biriniz hayrına bana yemek göndersin
Ayyy bende yapmadım valla dolapta yarım yarım yemekler vardı biraz da buzluktan lahmacun çıkardım Ohhhh missss hepsi bittiiii çok şükür🤲🤲

Tavuk şinitzel salata közlenmiş patlıcan vardı onu çıkardım.Yarına bişey bulmam lazım dün manavdan bal kabağı aldık 2 kg 24 TL oha dedimya anneme söyleyim kabak eksin beğenip almazdım bile soyması zor sen yapınca çağır bizi diye 😔 eşim soydu bende şekerledim yarın akşama pişiririm sonra fırınlarım
Afiyet olsun canım
Ben hiç balkabağı tatlısı yiyemem kız küçükken çorbasını yapıyordum🙈🙈

Afiyet olsun canım
Ben hiç balkabağı tatlısı yiyemem kız küçükken çorbasını yapıyordum🙈🙈
çok severim ama soyması çok zor kaç defa elimi kestim.Dün akşam şekerledim bugün gidince pişiririm.Akşam yumurtalı ıspanak yaparım.Eşim spora gider bende komşumu çağırırım kahve içeriz

Günaydın sabah sabah canımı sıkıyorlar gerçekten çalıştığın yerdeki insanlar ne kadar önemli özellikle müdürün bizim işimiz olmayan bişey bize yaptırmak istiyor tamam dedim dünkü 3 yazıyı ben yazayım ama benim görevim değil hukuk hizmetlerinin yapması lazım ama anlamıyorlar yemin ederim kafa basmıyor sen müdür olmuşsun nasıl oldun yazışmadan bir habersin Allahım sen sabır ver bana bunlara akıl ver.Sabah yine göndermiş yazı çıldıracam az kaldı

çok severim ama soyması çok zor kaç defa elimi kestim.Dün akşam şekerledim bugün gidince pişiririm.Akşam yumurtalı ıspanak yaparım.Eşim spora gider bende komşumu çağırırım kahve içeriz
Ohhhh afiyet olsun canım❤️

Selam kızlar hayırlı cumalar🤲🤲🤲

Kahvaltımızı yaptık ortalık topladım kahvemi içtim çamaşır attım Makinaya

Eşimin anneanne sine gidecez birazdan🤗

Slm kızlar
Sabah kahvemden sonra hamur mayaladim.mayalanana kadar evi topladim.hamur kizarttim yedik.mutfagi topladim.mak.bosalttim.wc yikandi.ön balkon yikandi.camasir katladim.
Esimle kiza ders calistırdik.
Esimle kizi okula biraktik .kirtasiyeden kalem aldik ordan bime ugradik.tahin nescafe nohut 1lt süt.sadece bu dörtlü 90tl😕
ordan eczaneye gectik.benim ilacimi aldik 76tl.eve geldim.esim humus istedi yarina .nohut ısladim .esim soz verdi nohutun kabuklarini beraber temizlicez😆
Esim namaza gitti.bende uzandim.saat 3gibi ekspertiz eve gidecek. Bizde gidebiliriz bilmiyorum.evi bidaha görebilsem iyiydi😄😄

Back
X