Insallah canim ya aminGözünüzaydın canım içine sinen evide alırsınız inşallah en kısa zamanda
Benim cadı anne niye sen gelinen babam damatken beni çağırmqdınız gelirdim diyorNasıl da mutlu kalkmıştım ablacigin yıktı hayallerimi
Benimkilerde cok istiyor evlenmek Ufaklik diyor ki keşke hemen gelin olsam
Bu durum babalarının hiç hoşuna gitmiyor
Anaları 30 da evlendi bunlar kime cekti bilmem
Kız insan çocuğunu nasıl çağırmaz düğününe nasıl böyle bir kötülük yaptınBenim cadı anne niye sen gelinen babam damatken beni çağırmqdınız gelirdim diyor
Yaaa maşallahhh şimdiki bebeler gümbür gümbür geliyor
Kız benimkiler analarına çekmesinler ben 17 de evlendim
Kız sonra damatta istemesin gönder derim senin yakışıklıyıAl bir gelinlik evde giysın cocukBelki gelinlik giysin diye istiyordur
Ben nerdeydim nasıl karnına girdim meşhur sorularıBenim cadı anne niye sen gelinen babam damatken beni çağırmqdınız gelirdim diyor
işlerler uğraşıyorum canım sen nasılsınGünaydın kızlarNasılsınız?
aynı benim zeynep gibi kaç gün ağladı her gelene şikayet etti annem babam düğün yapmış beni götürmemişler diye :))Benim cadı anne niye sen gelinen babam damatken beni çağırmqdınız gelirdim diyor
Bende aynı valla iş güç koşuşturmaca devamlıişlerler uğraşıyorum canım sen nasılsın
Kız insan çocuğunu nasıl çağırmaz düğününe nasıl böyle bir kötülük yaptın
Kız sonra damatta istemesin gönder derim senin yakışıklıyı
Ben nerdeydim nasıl karnına girdim meşhur soruları
Şimdiki aklım olsaydi 18 imde beni isteyen zeytin zenginin oğluyla evlenirdim
Ya varya Rabbim korusun tüm yavruları nasıl da zehir gibileraynı benim zeynep gibi kaç gün ağladı her gelene şikayet etti annem babam düğün yapmış beni götürmemişler diye :))
Şimdi ise calgici karisi binnazim
Benimde yok getir yemek getirecek banaŞimdi ise calgici karisi binnazim( eşim piyanist santör )
Bugünde persembe zaten moralim bozuk yemek yok biriniz hayrına bana yemek göndersin
Ayyy bende yapmadım valla dolapta yarım yarım yemekler vardı biraz da buzluktan lahmacun çıkardım Ohhhh missss hepsi bittiiii çok şükürŞimdi ise calgici karisi binnazim( eşim piyanist santör )
Bugünde persembe zaten moralim bozuk yemek yok biriniz hayrına bana yemek göndersin
Afiyet olsun canımTavuk şinitzel salata közlenmiş patlıcan vardı onu çıkardım.Yarına bişey bulmam lazım dün manavdan bal kabağı aldık 2 kg 24 TL oha dedimya anneme söyleyim kabak eksin beğenip almazdım bile soyması zor sen yapınca çağır bizi diyeeşim soydu bende şekerledim yarın akşama pişiririm sonra fırınlarım
çok severim ama soyması çok zor kaç defa elimi kestim.Dün akşam şekerledim bugün gidince pişiririm.Akşam yumurtalı ıspanak yaparım.Eşim spora gider bende komşumu çağırırım kahve içerizAfiyet olsun canım
Ben hiç balkabağı tatlısı yiyemem kız küçükken çorbasını yapıyordum
Ohhhh afiyet olsun canımçok severim ama soyması çok zor kaç defa elimi kestim.Dün akşam şekerledim bugün gidince pişiririm.Akşam yumurtalı ıspanak yaparım.Eşim spora gider bende komşumu çağırırım kahve içeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?