🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ohhh ne güzel bütün işler bitmiş

Bende kızların odasına kırkladım cam kapı pencere dolap içleri odanın şeklini de değiştirdim büyük kızın yatak yerini ayarladım

Ohhh ne güzel bütün işler bitmiş

Bende kızların odasına kırkladım cam kapı pencere dolap içleri odanın şeklini de değiştirdim büyük kızın yatak yerini ayarladım
Eline saglik
Yok kiz nerden is bitti.yarin balkonlar yıkanacak.banyo elden gececek.is bitermi.yaptikca çoğalıyor mübarek bu ev isi

Günaydın kızlar dün akşam kuru fasulye turşu yogurt yedik kızlarada tantuni almıştım pazar günü o gün yemediler dün yediler.Bugün içinde pırasalı köfte yaptım gidince kızartırım yanına erişte yaparım.

Gunaydin kizlar
Oglana tost yaptim verdim gitti okula kuzum.
Kahvemi ictim.yataklari evi topladim.mak.camasir attim yikaniyor.bi posta katladim yerlestirdim.buzluktan balik cikardim .birazda patates ekleyip firina vericem.yanina olmazsa olmaz salata.
Ama oģlene yemek yok.çocuklara beslenme icin biseler yapmam lazim hamur isi .esimde sordu is yerinde yiyor cayla.ama aklima hic bise gelmiyor.simit pogaca cok yaptim.degisik biseler yapsam ama ne
Salonu süpürmem lazim kiz gece masada biseler yemis dökmüs.wc banyo balkonlar yıkanacak pöfff.hava bugün kapali benimde icimi baydi.uzanip tv seyredesim var

Afiye olsun bizde bugün fırın karnabahar ve domates çorbası var.

Seni okurken ben bayılıyorum yA yorgunluktan

Sizde yazsaniz bu isleri yapiyorsunuzdur
Ben yazdıgim icin cokmu gorünuyor acaba
bizde yapıyoruz canım ama sen ayrıntılı yazınca ne kadar çok iş yaptığımı farkediyorum bende senin kadar hamur işi yapmıyorum eşim diyette çok iyi oldu benim için haftasonu pizza yaparım açıköğretim sınavlarım var sonra yüzme kursları var yine dinlenemeden geçecek haftasonu

Afiyet olsun canım nasıl yapıyorsun pırasalı köfteyi

Haşhaşlı filan yapsan güzel oluyor

okyonus inşallah bir an evvel ferahlığa çıkarsın canım benim
Kmsl Hnd baby güle güle kullanın yatağınızı eşin gitti mi tatlım
Cedric1003 fritöz şart bende istiyorum
Ahh öğretmenim bu okul ne zor iş yahu sanki ben öğrenciyim o kadar yoruluyorum çocukları çalıştırırken bir an önce ara tatil geldin

Kızlar hayat gitgide pahalılanıyor artık bir yerde dursa şu zamlarkenara hiç birsey kıyamıyoruz bu ay maaş yatar yatmaz bir bileklik alacağım inşallah

Nasılsın canımm
Hep aynıyız herşey iyi olsun eksiksiz olsun diye yırtınıyorum resmen yoruluyorum Allah annelere yardım etsin çalışan annelere daha çok yardım etsin

benimde gün param duruyor 2500 üzerine para ekleyip 2 çeyrek almak istiyorum mart birikimi için yoksa harcanacak para

Öyle iste eger anneysen evdede olsan kosturmaca hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…