🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Afiyet olsun canlarim

Kizlar biz evimizi aldik
Cok mutluyum tapumuzu aldik
Rabbim herkesi ev sahibi olmayı nasip etsin.her üzüldügumde bu konuda hayal kirıklıgida cok yasadik ama hep Allahim ben sana bırakıyorum dedim ve inandim.döndük dolastik en begendigimiz evi mucizeler yasayarak alabildik.
Her seyi Rabbime bırakıyorum o herseyi görüyor.yaptıgımiz mucadeleleri.
Bin şükür ona

Hayırlı olsun çok sevindim.Allah güle güle sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inş

Ohhhhhhhhh Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip eder inşallahhhhh baccımmm

Cok yorgunum ayaklarimin altı sizliyor
Mercimek corbasi yapmıştım. Komsumda mevlut yapmistı sagolsun bi ton yemek verdi.iyi oldu valla hic yemek yapacak halim yoktu
Pasta aldik.dedim evimizi kutlayalim

Yarina biraz evi temizlemem lazim
Dağıldı yine hep disarda isimiz olunca.
Cumada oruca gireriz Allahin izniyle
Gören zayiflamissin diyor. Ev arar ken 2 kilocuk vermisim.ama cok ekmek arasi yedik vaktimiz yoktu.demek koşturma cok onemliymis.okadar ac kaliyordum zayiflayamiyordum.ama su son haftalar kosturmaktan eridim

hayırlı olsun canım

Evi temizledim bi güzel.icim aćıldı valla.
Ögleden sonra esimle kahvaltilik falan almaya ciktik.inanılmaz pahali hersey.gözlerimize inanamadik desek yeri
Esim sut aldi .litresi 9 olmuş. Sutcu demis Allah hepimize yardim etsin.
Alisveristen donunce sutu kaynattim mayaladim.cig kofte yaptım.robottan geciriyorum 5 dakikada oluyor.hazir almis gibi cok guzel oluyor.

Afiyet olsun hayat çok pahalı gerçekten bizde dün yaptık alışveriş

Selqmss herkese hayırlı ramazanlar ben ilk 1 2 gün tutamayacağım

Dün kızı kreşe bıraktıktan sonra eşimle gezdik biraz kahve filan içtik iyi geldi

Dönüşte kasaba uğradık 750 tl

Tavukçu 350 tl

Eve geldik eşim tantuni yaptı bende salata yaptım kayınvalidemi Kayınbabamı çağırdık yemeğe

Yemeğimizi yedikten sonra biz markete gittik 1600 tl

Kayınvalidem kaldı bugünde ilk iftarda beraber olacağız kaynımgili de çağırdık

Yemekler eşimden yine bende salata çorba filan yaparım güveçte et yapacak eşim

Tatlı da canım soğuk baklava istiyordu onu alırız

Tavuklu patates
Humus
Pirinc pilavi
Sekerpare menümüz.canim serbetli tatli istiyordu oglanda sekerpareyi sevmiyorumyapma dedi.bende sütlü tatlı sevmiyorum fazla.
Dayanamadim yaptim sekerpare .icine cevizde kattim.daha sekil vermeden hamurken oglum canim istedi diyor oruc ya.
Bak bide istemiyordun dedim
Esim sahurda kahvaltilik doyurmuyor yemek yiyelim diyor.dedim ben okadar yemegi nasil yetistireyim
Ama ackende yemek yapmasi zevkli oluyor yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…