Afiyet olsun canlarimSelam kızlar kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik çıktık kayınvalidemde direk kkızı kreşe bıraktım dönüşte küçüğün yatağını sipariş verdim
Eve geldik kayınvalidemde paça getirmiştim eşim istedi ısıttım içtik
Buzluktan çıkardım balığı akşama eşim üşenmezse mangalda yapacak yanına salata şalgam
Hayırlı olsun çok sevindim.Allah güle güle sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşKizlar biz evimizi aldik
Cok mutluyum tapumuzu aldik
Rabbim herkesi ev sahibi olmayı nasip etsin.her üzüldügumde bu konuda hayal kirıklıgida cok yasadik ama hep Allahim ben sana bırakıyorum dedim ve inandim.döndük dolastik en begendigimiz evi mucizeler yasayarak alabildik.
Her seyi Rabbime bırakıyorum o herseyi görüyor.yaptıgımiz mucadeleleri.
Bin şükür ona
Ohhhhhhhhh Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip eder inşallahhhhh baccımmmKizlar biz evimizi aldik
Rabbim herkesi ev sahibi olmayı nasip etsin.her üzüldügumde bu konuda hayal kirıklıgida cok yasadik ama hep Allahim ben sana bırakıyorum dedim ve inandim.döndük dolastik en begendigimiz evi mucizeler yasayarak alabildik.
Bin şükür ona
Amin amin bacimmmm❤❤❤❤Ohhhhhhhhh Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip eder inşallahhhhh baccımmm
Cok sagol canimHayırlı olsun çok sevindim.Allah güle güle sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inş
hayırlı olsun canımKizlar biz evimizi aldik
Bin şükür ona
Ćok sagol canimlsun canım
Hayirli cuma lar.Selam canlar hayırlı cumalar
Burdayım çıkacaz birazdanHayirli cuma lar.
Nerelerdesin kiz
Afiyet olsun hayat çok pahalı gerçekten bizde dün yaptık alışverişEvi temizledim bi güzel.icim aćıldı valla.
Ögleden sonra esimle kahvaltilik falan almaya ciktik.inanılmaz pahali hersey.gözlerimize inanamadik desek yeri
Esim sut aldi .litresi 9 olmuş. Sutcu demis Allah hepimize yardim etsin.
Alisveristen donunce sutu kaynattim mayaladim.cig kofte yaptım.robottan geciriyorum 5 dakikada oluyor.hazir almis gibi cok guzel oluyor.
Cok sagol canim ❤lığı versin
Aynen vallaAfiyet olsun hayat çok pahalı gerçekten bizde dün yaptık alışveriş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?