• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar sabah kalktık kıza bişeyler yedirdim doktora gittik kuzenim ayarladı sağolsun röntgen filan çektirdik geniz etini ilaçla küçülmeye çalışacaklar 2 ay, ona göre bakacağız ameliyatına🤗

Dönüşte markete girdik bişeyler aldık
Akşama mangal yakacak eşim
Oruçta yapmak istemiyordu kokar diye ama baktım herkes yakıyor valla napalım bizde yakak dedik🤣🤣🤣

Ütü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masalları 😂Birsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl 😂Yorumları çok iyi ama eşime daha söylemedim😁
Gazella gerçekten çok iyi bir marka canım ama değmez bence yaaa benim ütü masam eşya alırken hediye verilen dandiklerden bayağıda iş görüyor

Gerçi ne kadar ütü yapıyorsam😁😁😁

Ayyy benimde büyük çok dağınık üstünden çıkardığı gibi kalıyor yerde
Küçük de uyanınca anne bak ablam yine dağıtmış at onları çöpe at diyor🤪🤪🤪
aynı gerçekten küçükte hemen şikayete geliyor yine toplamamış çok pis demi ablam diye kendini övmeye başlıyor :))

Ütü masam kırıldı ay alırız eskiydi yaa dedim.Anam bir baktım ne pahalıymış yahu ütü masalları 😂Birsürüde ütü var offf acilen almam lazım.Koçtaş’ta gazella marka buldum 850tl 😂Yorumları çok iyi ama eşime daha söylemedim😁
bende bimden almıştım bazen kaliteli güzel olanlar geliyor bak istersen benimde çamaşır kurutmalığım kırıldı kurutma makinasından çıkınca yine hava alsın diye seriyorum

Ayyy azıcık oturdum hemen işlere giriştim Allah ım Adanaya yaz gelmiş valla dışarda yandıkkk çok sıcak 🥺🥺🥺

Kızların odasını topladım 1 makina Büyüğün kirli çamaşırı çıktı🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ellerimle sildim yerleri üfff ne saç çıktı 🙈🙈cuma günü süpürülmüştü oysa ki😁😁

Bulaşık makinası yıkanıyor bitsin yerleştiririm

Çamaşır katladım 1 makina daha attım yıkanıyor

Salonla mutfağa saldım katyayı süpürüyor bende siler toz alırım 🤣🤣

Eşim yatıyor yatak odasını da uyanırsa yaparım halısını kaldıracağım zaten 👍👍

Kizlar demek çocuklarimizin biri daginik biri temiz.bunada sükur ya hepsi daginik olsaydi
Moralim bozuk arabanin fani bozulmuş onada 13 bin istiyorlar .20bin isteyen bile var.napacaz bilmiyorum.
En dar zamani buldu bu araba.

Kizlar demek çocuklarimizin biri daginik biri temiz.bunada sükur ya hepsi daginik olsaydi
Moralim bozuk arabanin fani bozulmuş onada 13 bin istiyorlar .20bin isteyen bile var.napacaz bilmiyorum.
En dar zamani buldu bu araba.
Offff o nasıl fanmış öyle yaaaa🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Bizde geçen gün arabaya pasta cila iç dış motor yıkama yaptırdık 1600 verdik ✅

İyi akşamlar kızlar yemeğimizi yedik eşim küçüğü yıkadı dedi biraz dışarda gezelim sende dinlen👏👏👏
Hemen bulaşıkları hallettim ortalığı topladım tekrardan fısfıs mopla evin üstünden geçtim

Şimdi kahve çikolata keyfi yapıyorum☕☕☕💙

Eşim şişleri ızgarayı filan yeniledi 300 tl civarı tutmuş✅✅

Aynen canim öyle 😕
Kötü olmuş hep en sıkışık zamanda gelir böyle şeyler . Allah beterinden korusun canm sağlık olsun hersey hallolur 🙏
İyi akşamlar kızlar yemeğimizi yedik eşim küçüğü yıkadı dedi biraz dışarda gezelim sende dinlen👏👏👏
Hemen bulaşıkları hallettim ortalığı topladım tekrardan fısfıs mopla evin üstünden geçtim

Şimdi kahve çikolata keyfi yapıyorum☕☕☕💙

Eşim şişleri ızgarayı filan yeniledi 300 tl civarı tutmuş✅✅
Ev uçuyor kıskandırma beni 🤣

Back
X