- 7 Ocak 2018
- 27.511
- 79.915
- 598
- 35
Orası soğuk herhalde benim kız şort kısa kollu giymeye başladı burası şimdiden yanıyorsağol canım dün üşütmüş dışarı çıkmışlar okuldayken montumu giymemiştim dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası soğuk herhalde benim kız şort kısa kollu giymeye başladı burası şimdiden yanıyorsağol canım dün üşütmüş dışarı çıkmışlar okuldayken montumu giymemiştim dedi
Ayy benim daha açılmamış 5 kg var bu sıralar hiç poğaça filan yapmadım o yüzden almam şimdiKizi okula birakirken bime uğradım. Oba un gelmis 5kilosu 35.baktim herkes un alıyor. Merak ettim fiyatini sordum.uygundu bende aldim.eve biraktim unu kizı okula biraktim geldim.arkadasla karsilastik.bana gel dedi dedim sen gel
Eve girdim namaz kıldım evi sildim.uzaniyirum simdi arkadasi bekliyorum
benim küçükte öyle yangın ayşe diyoruz evde atlet tişört geziyor evde ablası hasta olunca olunca uzun kollu giydirdim sabah öyle gitti okulaOrası soğuk herhalde benim kız şort kısa kollu giymeye başladı burası şimdiden yanıyor![]()
Kücüklermis canim.ben daha büyük saniyordumsağol canım biri 8.5 diğeri 5.5 yaşında
Bize cok gidiyor ya .artik kaba bile koymuyorum unu.zaten ömrü cok az kendi paketinde final yapıyorAyy benim daha açılmamış 5 kg var bu sıralar hiç poğaça filan yapmadım o yüzden almam şimdi![]()
Ee güzel güzel yaparsan tabikisi de biterBize cok gidiyor ya .artik kaba bile koymuyorum unu.zaten ömrü cok az kendi paketinde final yapıyor![]()
Benimde ütü yapmam lazimAyyy bu çamaşır dan bezdummmmmtez elden kurutma almalıyım
2 makina daha yıkandı kurudu katladım yerleştirdim eşimin tişörtlerini ütüledim
2 balkonu yıkadım Banyoyu yıkadım
Aferin enişte beyeBenimde ütü yapmam lazim
Ütülu gömleği tşortu kalmamis kocam beyin ütüsüz tşortle ise gitti.
Canım ya hicte söylenmedi![]()
Ohhh ellerine sağlık bende cadıyı uyutuyorumYaptim utülerimi simdi oturuyorum![]()
Iyi hadi gazan mübarek olsunOhhh ellerine sağlık bende cadıyı uyutuyorum![]()
Benim ütü masam kırıldı masa almam lazım ama az önce çocuğa iPad aldık 5400tlYaptim utülerimi simdi oturuyorum![]()
Hayırlı olsun canım bizde büyük kıza Samsung un almıştık 7 8 sene önce 1000 tl idi şimdi fiyatlar çok çok uçmuşBenim ütü masam kırıldı masa almam lazım ama az önce çocuğa iPad aldık 5400tlHersey çok pahalı hangibirine yetişecegız bilmiyorım
Aynen ya.çocuklara mı yetisecez evin eksiklerinemi yetişecez bende bilmiyorum.Benim ütü masam kırıldı masa almam lazım ama az önce çocuğa iPad aldık 5400tlHersey çok pahalı hangibirine yetişecegız bilmiyorım