• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kizi okula birakirken bime uğradım. Oba un gelmis 5kilosu 35.baktim herkes un alıyor. Merak ettim fiyatini sordum.uygundu bende aldim.eve biraktim unu kizı okula biraktim geldim.arkadasla karsilastik.bana gel dedi dedim sen gel😆
Eve girdim namaz kıldım evi sildim.uzaniyirum simdi arkadasi bekliyorum
Ayy benim daha açılmamış 5 kg var bu sıralar hiç poğaça filan yapmadım o yüzden almam şimdi😁😁

Pazara gittim geldim bikaç parça şey 250 tl verdim pişirecek bir yaprak bir de patlıcan var🤦‍♀️🤦‍♀️

Biraz makarna var yanına da buzlukta lahmacun vardı onuıkardım salata ayran yeter 🤲🤲

Elektrik 662 telaaaaa gelmişş 🙈🙈🙈

Ayyy bu çamaşır dan bezdummmmm🤦‍♀️🤦‍♀️tez elden kurutma almalıyım😅😅

2 makina daha yıkandı kurudu katladım yerleştirdim eşimin tişörtlerini ütüledim

2 balkonu yıkadım Banyoyu yıkadım

Ayyy bu çamaşır dan bezdummmmm🤦‍♀️🤦‍♀️tez elden kurutma almalıyım😅😅

2 makina daha yıkandı kurudu katladım yerleştirdim eşimin tişörtlerini ütüledim

2 balkonu yıkadım Banyoyu yıkadım
Benimde ütü yapmam lazim
Ütülu gömleği tşortu kalmamis kocam beyin ütüsüz tşortle ise gitti.
Canım ya hicte söylenmedi😆😆

Benim ütü masam kırıldı masa almam lazım ama az önce çocuğa iPad aldık 5400tl 🥹Hersey çok pahalı hangibirine yetişecegız bilmiyorım
Hayırlı olsun canım bizde büyük kıza Samsung un almıştık 7 8 sene önce 1000 tl idi şimdi fiyatlar çok çok uçmuş🤦‍♀️🤦‍♀️

Hayırlı kandiller kızlar bir tülü gelemedim😁😁
Kızı kreşe bıraktık awm ye gittik Ayyyyy kendime bir kıyafet bulamadım ya altı üstü kot pantolon gömlek alacam yok anacım minnak minnak yapmışlar herşeyi ii yaaaaa giremiyorum içlerine🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

3 tane şal aldım kendime indirimdeydi 180 TLydi tanesi 150 a düşmüş 3 tane aldım bende🤪🤪

Back
X