• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ayyy geceden beri boğazım ağrıyor başım ağrıyor cuma günü buzlu cola içtim hemen. Bademciklerim şişmiş🤦‍♀️🤦‍♀️neyseki küçük 12 ye geliyordu kalktığında👏👏
C vitamini hap vardı içtim birqz iyi geldi sanki

Kahvaltı yaptık niyetlenemedim bugün yarın son gün tutacağım inşallahhh🤲🤲

2 makina çamaşır yıkandı kurudu katladım yerleştirdim 1 makina daha attım yıkanıyor bizim çarşafımızı yastığımızı değiştirdim
Bulaşık makinası çalıştırdım
Robot evi süpürdü
Akşama da buzluktan tavuk çıkardım dünden de mumbar filan var yeter👍👍

Pera palas ı da bitirdim şimdi yeni diziye başladım😁😁

Ay yoruldum kizlar
Sabah kizin sifonyerinin ustunu cifledim duzenledim.geri batirmis odaya soktum kendi duzenliyor😅
2mak.camasir yikadim.
Bul.mak.boşalttım
Kizi sitenin bahcesine indirdik arkadasla.oynadılar.dut topladik agactan masallah dallar kirilacak.bu kadarmi dut olur bi agacta.niyet ettim kendi evimin bahcesinede hem dut hem yenidünya agaci dikecem😊
Kizi kuafore götürdüm sac taktiracaktim pembe kalmamis mor vardi ben istemedim.kadin aksam pembeye boyayacak sabah gider taktirirım.
Yukari ciktim sarma dolma yaptım
Kizin vücudunu yıkadim
Cam.serdim
Katladim yerlestirdim
Esim cocuklara ders yaptıriyor.bende iftara kadardinleneyim.yarin ikindin gibi yola cikacaz annemlere gidecez.insallah guzel gecer bayramimiz hepimizin 😍

Ramazanın son günü den selamlar💓💓
Dün alışverişe çıktık gitti 1000 tl ufak tefek şeyler hepsi

Perşembe günü zeynom un doğum günü sınıfında kutlayacağız 40 kişilik pasta 270 tl sipariş ettik poğaça sarma ve kurabiyede yapacağım içecek tabak bardak derken masraflı olacak çok hevesli kuzum♥️

Bayram için kadayıf ve sütlaç yaptım çocukların banyosu çamaşır işleri ile uğraşırım bugün yarında evi temizlerim bu bayramı komşu ve arkadaşlarımızla geçireceğiz herkese şimdiden hayırlı bayramlar 🌼🌼

Mutlu yaşları olsun prensesinnn💞💞💞🧿🌈💃🥰🥰🥰🥰
Ramazanın son günü den selamlar💓💓
Dün alışverişe çıktık gitti 1000 tl ufak tefek şeyler hepsi

Perşembe günü zeynom un doğum günü sınıfında kutlayacağız 40 kişilik pasta 270 tl sipariş ettik poğaça sarma ve kurabiyede yapacağım içecek tabak bardak derken masraflı olacak çok hevesli kuzum♥️

Bayram için kadayıf ve sütlaç yaptım çocukların banyosu çamaşır işleri ile uğraşırım bugün yarında evi temizlerim bu bayramı komşu ve arkadaşlarımızla geçireceğiz herkese şimdiden hayırlı bayramlar 🌼🌼

Ramazanın son günü misafirim var teyzeler gelecekler
Eşim etli güveç hazırladı fırına verdi
Bende yoğurtlu kereviz salatası,,, Marul salatası yqptım
Pirinç pilavı ve mantar çorbası yapacağım

Kadayıflı muhallebi de yaptım hafif tatlı istiyor canım 😋😋😋

Getir 40 tl indirim verdi hemen harcadım 254 tuttu 214 ödedim
24 lü soda,,, 3 kutu süt,, yoğurt,,,, gazoz,,, 4 lü litrelik cola,,, icetea,, ketçap aldım

Heyyy kızlar nerdesiniz bakalım bitiremediniz mi gezmeleri💃💃💃🤣
Cedric1003 Cedric1003 kuzum sen evdeydim sanki❤️❤️

okyonus okyonus kızzz kayınvalidene çok hasret giderdin yeter daha😁😁

Zeynolin44 Zeynolin44 zeynommm komşular bitmedi gez gez😅😅

Penguen Penguen canımm sen. Memlekete gittin mi🤗🤗

O1deren87 O1deren87 bugün dönüyorsun eve bu sefer çok az oldu🥺🥺

Slm kızlar
Arefe günu çikmiştık evden simdi yoldayiz eve dönüyoruz.babacıgımida getiriyoruz.
Bayram boyunca gezdik valla araba hic durmadi.guzel oldu ama.bugunde ablamlarla ve ablamin eltisi annem babam gil piknige gittik.tatili noktaladik.
4gündur yemek yapmiyordum😊
Kızinda öğretmeni raporluymus pers cuma okuluyok.buyuk babasıyla vakit gecirsinler.

Back
X