• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar sabah sabah büyük kızım sinir krizi geçirtti .
Laf dinleme yok dağınık , yemek yemez , mızmız allahim kimin çocuğunu kınadım ☹️☹️
Hepsi öyle bacim
Benim oglanda babasinin verdigi parayi yirttı.sebebte babasi ders calis cok tlfna bakma demiş. Bu nesil cok ugrastiriyor malesef😏

Sabah esim isten gekdi kahvaltımizi yaptik.kahvemizi ictik.kiz babama büyük baba sen beni okula götür dedi.babamda kizi okula goturdu.bende salonla mutfagi supurup pazara ciktim.yine 15ten asagi domates yoktu. Patates domates biber patlican roka cilek erik sogan salatalik aldim.aldiklarimi birakip markete gittim.yarim kilo kusbasi meyve suyu dondurma aldim.aksama güvec yapicam.pilav salata corba.
Babam yarin gidecek malesef

Hepsi öyle bacim
Benim oglanda babasinin verdigi parayi yirttı.sebebte babasi ders calis cok tlfna bakma demiş. Bu nesil cok ugrastiriyor malesef😏
Sorma cidden hem çocuklarımdan hem öğrencilerden görüyorum yeni nesil cok zor Allah hepimize sabır versin 🙏🙏
Nöbetçiydim cok yoruldum karnım da agriyor ☹️☹️
Bezelye 45 liraydı nasıl moralim bozuldu

😂

Eklentiler

• D82EADCA-FDCC-4F9E-9DEB-B1E6D6CE3181.webp
    D82EADCA-FDCC-4F9E-9DEB-B1E6D6CE3181.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 86
Selam kızlar sabah sabah büyük kızım sinir krizi geçirtti .
Laf dinleme yok dağınık , yemek yemez , mızmız allahim kimin çocuğunu kınadım ☹️☹️
Canım benim şimdiki cadılar hep böyle yaaaa🤦‍♀️🤦‍♀️sıkma canını hem okulda çocuklar hem evde çocuklar Rabbim bol bol sabır versin🤲🤲🤗
Hepsi öyle bacim
Ne kadar yırttı kız yapıştırsaydınız🤪🤪
Çarşıya babet almaya cıktım...
Öyle marka mağazaların kapısının önünfen bile geçmedim
Normal sıradan bir esnaf mağazası
Fiyatları görünce şok....
Galoş giyinip gezecez artık
Öyle canım herşey ateş pahası🤦‍♀️
İzledim haberlerde🤪🤪nasıl sıcak oluyor yazları içler acısı🤣😅

İyi akşamlar canlar benim büyük kız telefon kılıfına doymuyor geçen gün 200 TL ye aldık dün yine almış babasıyla kaşla göz arasında 150 TL 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bugün yemek yapmadım valla eşim mangal yakayım dedi yola çıkacaksın yorulma dedim dışardan söyledik 👍👍

Eşim çıktı yola kazasız belasız varır inşallahh🤲🤲

İyi akşamlar canlar benim büyük kız telefon kılıfına doymuyor geçen gün 200 TL ye aldık dün yine almış babasıyla kaşla göz arasında 150 TL 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bugün yemek yapmadım valla eşim mangal yakayım dedi yola çıkacaksın yorulma dedim dışardan söyledik 👍👍

Allah kavuştursun canm tez zamanda yine gelsin 🙏

Canım benim şimdiki cadılar hep böyle yaaaa🤦‍♀️🤦‍♀️sıkma canını hem okulda çocuklar hem evde çocuklar Rabbim bol bol sabır versin🤲🤲🤗

Ne kadar yırttı kız yapıştırsaydınız🤪🤪

Öyle canım herşey ateş pahası🤦‍♀️

İzledim haberlerde🤪🤪nasıl sıcak oluyor yazları içler acısı🤣😅
Ay yapistirmis ben gormedim kendisi soyledi😀😀😀

Hadi Allah kavustursun 🙂

Sorma cidden hem çocuklarımdan hem öğrencilerden görüyorum yeni nesil cok zor Allah hepimize sabır versin 🙏🙏
Nöbetçiydim cok yoruldum karnım da agriyor ☹️☹️
Bezelye 45 liraydı nasıl moralim bozuldu
Of o ne ya.
Zaten yaz sonu durumlar cok kötüleşecekmis. Insallah bi mucize olurda bu karanliktan kurtuluruz

Selqmsssss😅😅
Kızı kreşe bıraktım dönüşte pazara uğradım
Geldim kendimi koltuğa attım🤪🤪

Büyük kız babaannesine gidecek bugün okul çıkışı kedi sevmeye😁😁
Bende akşama anneme geçerim👍👍

okyonus okyonus canım sizin kedi ne kadarlıktı size geldiğinde
Aşılarını ne kadar zamanda yaptırdınız
Kısırlaştırdınız mı
Aylık ne kadar mama yiyor 🤣🤣🤣
3 aylıktı geldiğinde.İlk zaman 2 ser hafta arayla 2 karma 2 lösemi 1 kuduz aşısı oldu.Sonra yılda bir karma ve kuduz olacak.Kısırlastırdık 1 ay önce.Mamada ayda 1.5kg anck yiyiyor😁

Back
X